Bizden Haberler EasyCep, Migros ve CarrefourSA Mağazaları İle Hizmet Ağını Genişletiyor!

EasyCep, Migros ve CarrefourSA Mağazaları İle Hizmet Ağını Genişletiyor!

Seçili Migros ve CarrefourSA marketlerinde bulunan EasyCep standlarını ziyaret ederek siz de telefonunuzu “değerinde” güvenle satabilir ve dilerseniz takas hizmetinden yararlanabilirsiniz. 28-04-2023

Seçili Migros ve CarrefourSA marketlerinde bulunan EasyCep standlarını ziyaret ederek siz de telefonunuzu “değerinde” güvenle satabilir ve dilerseniz takas hizmetinden yararlanabilirsiniz.

 

EasyCep olarak yenilenmiş ürün teknolojileri alanında hizmetlerimizi geliştiriyor ve ulaşılabilirliği desteklemek adına çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.

 

Daha uygun fiyat seçenekleriyle yenilenmiş telefon kullanabilmeniz ve bu süreçte eski telefonunuzu güvenle satabilmeniz için 40 mağazamız ile hizmetinizdeyiz. Mağaza ağımız dışında Migros ve Carrefoursa’lar da bulunan standlarımız üzerinden de telefon alım - satım ya da takas işlemleri sağlayabilirsiniz.
 

Hayatınızı kolaylaştıracak yenilenmiş ürün teknoloji ile hemen tanışın ve 12 taksit seçeneklerinden yararlanarak ödemelerinizi rahatça yapın! 12 ay garanti ve 14 gün içinde iade imkanı ile ürünlerinizi güvenle kullanın.

 

EasyCep standlarımızın bulunduğu seçili Migros ve CarrefourSA marketlere göz atmak için tıklayınız.