Telefon Türkiye’nin En Pahalı Telefonu Huawei Mate X3! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye’nin En Pahalı Telefonu Huawei Mate X3! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye’nin en pahalı telefonu olan Huawei Mate X3, özellikleri ile göz dolduruyor. İşte Huawei Mate X3 cep telefonunun fiyatı ve diğer teknik özellikleri. 10-05-2023

Türkiye’nin en pahalı telefonu unvanı ile karşımıza çıkan Huawei Mate X3, katlanabilir ekranı ve kamera özellikleri ile göz dolduruyor. İşte Huawei Mate X3 cep telefonunun fiyatı ve diğer teknik özellikleri…

 

Huawei, akıllı telefon pazarında önemli bir yere sahip. İOS tutkunlarının dışında Android severler aynı telefon kalitesi ile ilerlemek ve profesyonel deneyimler yaşamak adına Huawei markasını tercih ediyor. Bu anlamda oldukça güçlü tasarımlar ortaya çıkaran başarılı şirket, son günlerde Mate X3 modeli ile oldukça konuşuluyor.

 

Huawei Mate X3 Teknik Özellikleri

Huawei'nin katlanabilir ekranlı yeni telefonu, Qualcomm'un Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisine sahip. Batarya ise 4.800 mAh kapasitede. 66W kablolu, 50W kablosuz ve 7,5W da tersine şarj desteği de bulunuyor ki bu özellikler araştırma yapanların ilgisini çekecek gibi görünüyor.

 

Ekran özelliklerini de aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

 

- 6,4 inç, 2504 x 1080 piksel, 120 Hz

- 7,8 inç, 2496 x 2224 piksel, 120 Hz

 

Depolama kapasitesi için 256 GB ve 512 GB olmak üzere 2 farklı seçenek mevcut. İşletim sistemi HarmonyOS 3.1

 

Huawei Mate X3 Kamera Özellikleri

Telefon tamamen katlanır yapıda ve ekranı açtığınızda minimum katlanma iziyle karşılaşıyorsunuz. Arka kısımda toplam 3 adet kamera bulunuyor. Ana arka kamera 50 MP çözünürlükte. Bu ana arka kameraya 13 MP ultra geniş açılı kamera ve 13 MP de periskop kamera destek veriyor.

 

Huawei Mate X3 Fiyatı

Oldukça ilgi gören ve Türkiye’nin en pahalı telefonu unvanı ile karşılaştığımız yeni ürünün satış fiyatı 69.999 TL'den satışa sunulacak. Eğer telefonu ön satışta sipariş verirseniz Watch Buds, Akıllı Tartı 3 ve 66W Super charger hediyelerine da sahip olabiliyorsunuz. Bu hediyelerin toplam değeri 9999 TL.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/easycep-ten-anneler-gunu-kampanyasi-kim-demis-anneler-teknolojiye-ve-yeniliklere-uzak-diye-181 linkinden ulaşabilirsiniz.