Bizden Haberler Yenileme Merkezi Nedir? TSE Standardı Neler Getiriyor?

Yenileme Merkezi Nedir? TSE Standardı Neler Getiriyor?

Yenileme merkezi telefonların içerisindeki kullanıcı verilerinin geri getirilmeyecek şekilde silinerek yeni kullanıcılara verilmesi görevini üstlenir. 12-05-2022

Gündelik hayatta sık kullanılan ürünlerden biri hiç şüphesiz cep telefonlarıdır. Telefonlarınız bozulduğu zaman yenisini almak her zaman mümkün olmayabilir. Onun yerine yenilenmiş bir ikinci el telefon tercih etmek sizler için çok daha az maliyetli olacaktır. Bu konuda da kullandığınız telefonun ikinci el olduğunu biliyorsanız bir yenileme merkezinde sıfır haline geri getirilmiş olması sizler için çok daha iyi olacaktır. Yenileme merkezi genel anlamda telefonların içerisindeki kullanıcı verilerinin geri getirilmeyecek şekilde silinerek yeni kullanıcılara verilmesi görevini üstlenir.

 

Yenilenmiş telefon kullanmak istiyorsanız Easycep bu anlamda sizler için son derece güvenilir ürünleri karşınıza çıkaracaktır. Bir telefonun hem görünüm bakımından hem de fonksiyonel bakımdan kullanıcılar için sıfırdan farksız olması oldukça önemlidir. Bundan dolayı da kullanıcıların bir teknolojik üründen memnun olması için Easycep markası, nitelikli ürünlerini sizlere sunar. TSE standartlarına göre yenilenen telefonları sizlerin kullanımı için yeniler. Bu sayede hem kullanımı konusunda hem de görünümü konusunda ilk günkünden farksız ürünlere kolaylıkla sahip olursunuz.

 

Easycep ile TSE Standartlarında Yenilenmiş Ürünler

Kaliteli ve nitelikli telefonlara yalnızca sıfır ürünlerini alarak değil, yenilenmiş modellerini alarak da sahip olabilirsiniz. Yurt dışında oldukça yaygın olan bu uygulama son zamanlarda ülkemizde de yaygınlaşmaya başladı. Telefonların yenilenip satılması konusunda ise bu uygulamanın belli bir standartları var. Bu standartlar TSE’nin yönetmeliğine göre belirlenir. Bundan dolayı da telefon yenileme konusunda herkes kafasına göre her işlemi yapamayacağından bunun denetlenmiş bir şekilde yapılması önemlidir. Easycep ile dayanıklı ürünlere sahip olarak bu ürünleri uzun yıllar son derece etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Yenilenmiş telefon satışı devlet kontrolünde yapılır. Bundan dolayı herhangi bir sorun yaşandığı zaman, cihaz beğenilmediği takdirde de iade süreci kaliteli bir şekilde tamamlanır.

 

Refubrished ürünler olarak karşınıza çıkan bu telefon modelleri, yerli bir deyimle yenilenmiş telefon modelleri olarak kolaylıkla bulabilirsiniz. Bundan dolayı da sizlerin hassasiyetleri göz önünde bulundurularak temin edebileceğiniz dayanıklı ürünlerdir.

 

Yenileme Merkezi ile Telefonlar Ne Kazanır?

Easycep sayesinde kullanıcılar, satışını yapmak istedikleri telefonu bu platforma başarılı bir şekilde yükleyebiliyorlar. Bundan sonraki adımda yetkililer cihazların fabrika ayarlarında da kalabilecek verileri siliyor. Bu sayede önceki kullanıcının verilerine siz erişemiyorsunuz ve sıfır bir telefona sahip olmuş gibi oluyorsunuz. Tercih ettiğiniz cihazda daha önceden bozulan ya da hasar gören bir nokta varsa bu noktalar da tamir edilmiş ya da yedek parçalar ile desteklenmiş oluyor. Bundan dolayı da bu dayanıklı ürünü alma konusunda sizler herhangi bir sorun yaşamamış oluyorsunuz.

 

Bir diğer değinilecek nokta da yenileme merkezi konusunda telefonların eski bozuk özelliklerinden arındırılarak son derece dayanıklı hale getirilmesidir. Bu durumda telefonların kullanım ömrü uzar ve kullanıcılar ikinci el olarak gördükleri telefonlarına yenileme merkezleri vasıtasıyla satışa sunulabilir. Bunun yanında yenileme merkezi vasıtasıyla yenilenen telefonları kolay bir şekilde satın alabilirler. Bu konuda da kullanıcılara yardımcı olan son derece deneyimli bir marka olarak Easycep farkı ile bu bakımdan nitelikli ve kozmetik olarak sağlıklı bir görünüme sahip ikinci el telefonlara çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirler.

 

Easycep Yenileme Merkezi Konusunda Sizlere Destek Oluyor

Kaliteli bir telefon almak bir telefona bu bakımdan kozmetik olarak sağlıklı bir görünüm kazanan telefonlara çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirler. Kaliteli bir telefon almak bir telefona tonlarca para vermek yerine nitelikli bir telefona sahip olurlar. Günümüzde sık olarak tercih edilen markaların modern ve kullanışlı ürünlerini uygun fiyatlara sıfır kalitesinde ikinci el telefonlar, tabletler, akıllı saatleri Easycep ile bulabilirsiniz. Bundan dolayı da yenileme merkezi konusunda sizlere kazandığı deneyimler sayesinde yol gösterebilecek bir şirket olan markamız en uygun seçenekleri sunarak ihtiyaçlarınıza yönelik ürünlerle yardımcı olacaktır. Kaliteli ve nitelikli ürünleri uygun fiyatları ve özellikleri almak istiyorsanız markamız bu anlamda sizlerin isteklerini gözeterek seçim şansı konusunda sizlere oldukça fazla seçenek sunuyor.

 

Easycep telefon konusunda da çeşitli akıllı cihazlar konusunda da kaliteli ve başarılı bir yenileme merkezi olarak TSE standartlarını gözetir. Bundan dolayı da birçok kullanıcının yenilenmiş telefon alışverişinde tercih ettiği ilk markalar arasında yerini alır. Yenilenmiş telefonların satışa sunulması modelini Türkiye'ye getiren öncü bir marka olan ile kaliteli ve dayanıklı akıllı cihazlara çok daha uygun fiyatlara sahip olmak mümkündür.

 

TSE Standartları Sayesinde Yenileme Merkezi Nasıl Misyon Yükleniyor?

Bir elektronik cihazın uzun yıllar dayanıklı ve kaliteli bir şekilde kullanılmasını istiyorsanız alırken kaliteli modelleri seçmeye özen gösterirsiniz. Bu bakımdan da akıllı cihazlar ve telefonlarda da bir kez aldığımız bir ürünle tekrar tekrar masraf yapmak yerine Easycep yenileme merkezi ile kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Orijinal fiyatları oldukça cep yakan ürünler yerine ikinci el modellerin yenilenmiş şekilleri tıpkı sıfır gibi çok daha uyguna ve sıfır cihazlarla aynı hıza sahip ürünlere sahip olmak sizler için artık oldukça kolaydır.

 

Devlet eline geçen ikinci el telefonlar yenilenmesi sürecinde çeşitli kriterlere göre yenilenir. Bu tür işlemler yapan iş yerlerinin yenilenmiş ikinci el telefonlarını hangi şartlar altında yenileneceği ile ilgili kurallar ve bir de Ticaret Bakanlığı'na bağlı bir yönetmeliğe ulaşabilirsiniz. Easycep bu anlamda cihazın yenilenmesi sürecindeki tüm sorumluluğunu üstlenir. Mobil cihaz kayıt sistemi üzerinden kolay bir şekilde takip edebileceğiniz kayıp ya da çalıntı gibi olumsuz durumlar bu şekilde devlet sayesinde denetlenmiş olur.

 

TSE Standartlarında Yeni Bir Devir

İkinci el cep telefonları için eski müşterilerin kayıtlı verileri bulunması gibi durumlarla karşılaşmasınız. Çünkü markalı fabrika ayarlarına geri dönen bir telefonda dahi kötü niyetli kişilerce geri getirilebilecek verileri tamamen ortadan kaldırarak satışa koyar. Çeşit mi diyeceğim koşullarını gözeterek kendine ait bir pakette ikinci el cihazları sizlere kargolar. Bu da hem veri güvenliği konusunda hem de hijyen konusundaki hassasiyetinize dikkat edildiği anlamına gelir.

 

İstediğiniz model akıllı telefona faiz fiyatlarından dolayı sahip olamıyorsanız sizlere Easycep ile bu ürünlere çok daha uygun fiyatlar eve aynı kalitede sahip olma imkanını sunuyoruz. Ticaret Bakanlığının belirlediği standartlar baz alınarak yenileme Merkezi aracılığıyla cihazların hem yazılım hem de performans testlerini yapıyoruz. Bu bakımdan da ikinci el telefonun değerine ilişkin bir değerlendirmeye karar verirken üzerinde yapılan işlemler ve telefonun bize ulaştığı şekline bakarak karar veriyoruz.

 

Easycep Telefonlarda Ne Gibi Değişiklikler Yapıyor?

Telefonunuzun elektronik kimlik bilgilerini dokunmadan üzerinde ve faturasında yenilenmiş bir ürün olduğu ibaresini belirterek bu işlemleri başarılı bir şekilde tamamlıyoruz. Ambalajın içerisine ürünle ilgili ne kadar yedek parça ve değişiklik eklendi ise ya da çıkarıldıysa bizler de bu yenileme merkezi değişikliklerini birebir gösteriyoruz. TSE nin belirlediği standartlar göz önünde bulundurulduğunda gerekli durumlarda değişiklikler bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu başkanlığını da bildirilir ve bundan dolayı da herhangi bir şekilde yalan beyan mümkün değildir. Bu sayede kaliteli ve nitelikli ürünler uygun fiyatlarla karşınıza çıkar.

Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/dogru-tableti-secmek-icin-oneriler-42 linkinden ulaşabilirsiniz.