Bizden Haberler EasyCep ve TÜBİSAD İş Birliğiyle E-Atıklar için TEK Amaç Projesi!

EasyCep ve TÜBİSAD İş Birliğiyle E-Atıklar için TEK Amaç Projesi!

Mor e-atık kutularının bulunduğu seçili mağazalarımızı incelemek ve hangi e-atıklar ile katılabileceğinizi öğrenmek için tıklayın... 02-08-2024

EasyCep olarak, sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkelerimiz çerçevesinde, teknolojiye erişim imkanı kısıtlı olan deprem bölgesindeki öğrencilerimize destek olmayı amaçlayan anlamlı bir projeyi hayata geçiriyoruz. TÜBİSAD ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin ilk aşamasında, çalışanlarımızın elektronik atıklarını toplayarak TÜBİSAD Teknolojik Eğitim Sınıfı (TES) Projesi'ne katkı sağlamıştık. Şimdi ise bu projeyi daha geniş bir katılımla büyüterek, İstanbul, İzmir ve Ankara'daki seçili mağazalarımıza mor e-atık kutuları yerleştirdik. Tüm ziyaretçilerimizi bu anlamlı projeye destek olmaya davet ediyoruz!
 

Daha Fazla Teknolojik Eğitim Sınıfı için Elektronik Atıklarınızı Topluyoruz!
 

E-atıklar için TEK Amaç projesi, deprem bölgesindeki öğrencilerin eğitim imkanlarını iyileştirmeye yönelik olarak TÜBİSAD tarafından geliştirildi. Kullanılmayan elektronik cihazların dönüştürülmesiyle elde edilecek gelir, bu bölgelerde yeni Teknolojik Eğitim Sınıfları oluşturmak için kullanılıyor. Bizler de topladığımız e-atıkların geri dönüşümünden elde edilen kaynaklarla, öğrencilerin teknolojiye daha kolay erişmesini katkı sağlıyoruz.
 

Mor E-Atık Kutularımız Seçili EasyCep Mağazalarımızda!
 

Mor e-atık kutularının bulunduğu seçili mağazalarımızı incelemek ve hangi e-atıklar ile katılabileceğinizi öğrenmek için buraya tıklayın. Herkesin katılımına açık olan bu projede, sizlerin desteğiyle deprem bölgesinde daha iyi eğitim olanakları sunmayı amaçlıyoruz.
 

Üyesi olduğumuz TÜBİSAD ile başlatılan projemizde, toplumsal sorumluluk bilinciyle, deprem bölgesindeki öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliği elde etmenlerine birlikte yardımcı olalım!


TEK Amaç Projesi Basın Yansımaları 


EasyCep olarak, sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve bu tür projelerle sadece bugünü değil, aslında yarını da şekillendirdiğimizi çok iyi biliyoruz. İç iletişim olarak başlayıp çok daha geniş bir kapsama ulaştırdığımız projemiz, hem çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmekte hem de deprem bölgesindeki gençlere eğitimde destek sağlamak adına önemli bir adım atmaktadır. Hep birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için, sizleri de bu anlamlı projeye destek olmaya davet ediyoruz.

EasyCep olarak, sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve bu tür projelerle sadece bugünü değil, yarını da şekillendirdiğimizi çok iyi biliyoruz. Projemizin toplumda yarattığı farkındalığın basında da geniş yer bulması, bizleri gururlandırıyor. Bu kapsamda, basın yansımalarından bazılarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 


İç iletişim olarak başlayıp çok daha geniş bir kapsama ulaştırdığımız projemiz, hem çevresel sürdürülebilirliği teşvik etmekte hem de deprem bölgesindeki gençlere eğitimde destek sağlamak adına önemli bir adım atmaktadır. Hep birlikte daha iyi bir gelecek inşa etmek için, sizleri de bu anlamlı projeye destek olmaya davet ediyoruz.