Bizden Haberler EasyCep, Deloitte Teknoloji Fast 50 Listesinde 3. Sırada!

EasyCep, Deloitte Teknoloji Fast 50 Listesinde 3. Sırada!

Deloitte Teknoloji Fast 50 listesine Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak 3. Sıradan giriş yaptık. 11-01-2024

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin ödüllendirildiği Deloitte Fast 50 Programı ödül töreni geçtiğimiz günlerde Meta ve Trendyol Group iş birliği ile gerçekleştirildi.

Bu özel gecede Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri listesi paylaşılırken Meta Women in Twech, Trendyol Positive Impact ve Big Star ödülleri de sahipleriyle buluştu.

Deloitte Teknoloji Fast 50 listesine Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak 3. Sıradan giriş yaptık. Tüm Türkiye'yi online platformlarımız ve fiziksel noktalarımızla döngüsel ekonominin en önemli çözümü yenilenmiş elektronik ürünlerle buluşturmanın gururunu; ekip arkadaşlarımız, iş ortaklarımız, global partnerlerimiz ve en önemlisi değerli müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.

Hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin ödüllendirildiği bu özel organizasyon için Deloitte ekibine ve destekleri için Meta ve Trendyol Group’a teşekkür ederiz.