Telefon iPhone 11 Alınır mı? 2024

iPhone 11 Alınır mı? 2024

iPhone 11, en çok kullanılan modellerden biri. Halen güncelleme alıyor olması ve makul fiyat politikası ile birlikte birçok teknoloji tutkununun fiyat performans seçimi. 03-01-2024

2024 yılına başladığımız şu dönemde, birçok kişi teknolojisini yenilemek adına telefon araştırmaları yapıyor. Apple, bu konuda en çok satan marka olarak en son iPhone 15 modelini tanıttı ve satış rakamları oldukça yüksek. Fakat bununla birlikte iPhone 11, en çok kullanılan modellerden biri. Halen güncelleme alıyor olması ve makul fiyat politikası ile birlikte birçok teknoloji tutkunu hem Apple kalitesinden vazgeçmemek hem de uygun fiyatlar ile telefonunu yenilemek için Apple iPhone 11 telefonları araştırıyor. Peki, iPhone 11 halen alınır mı? yoksa yeni bir telefon mu tercih edilmeli? Bugün ki içeriğimizde, iPhone 11'in durumunu ve geleceğini ele alacağız.

 

iPhone 11 Kaçıncı Yıl?

iPhone 11, 2019 yılında piyasaya sürüldü. 2024 yılına girdiğimizi göz önüne aldığımızda cihaz 5 yıl önce tanıtıldı. Fakat Apple tarafından güncelleme almaya devam ediyor. Üzerine 4 yeni model gelmiş olmasına karşılık performansı ile özellikle iş hayatının vazgeçilmezi. Gerek işlevi gerekse kamera kalitesiyle halen en çok rağbet gören iPhone modeli olarak karşımızda.

 

iPhone 11 Piyasadan Ne Zaman Kalkacak?

Apple, eski modellerin piyasadan kaldırılma zamanlamasını genellikle güncellemelerin ve teknolojik ilerlemelerin bir sonucu olarak belirler. 2024 yılında, iPhone 11'in güncelleme almamasına yönelik herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat genel işleyişi göz önüne aldığımızda halen 2-3 yıla kadar update olacak model olarak görülmekte.

 

iPhone 11 Üretimi Ne Zaman Bitecek?

Üretim, bir cihazın satış ömrü boyunca devam eder. Ancak tabii yeni modellerin piyasaya sürülmesiyle birlikte eski modellerin üretimi azaltılabilir. 2024 yılında, iPhone 11 üretiminin yavaşlayabileceğini görmemiz muhtemeldir. Fakat bu fiyat performans ürünü, yenilenmiş telefon olarak satın alabilir ve güvenle kullanabilirsiniz. Apple kalitesinden vazgeçmeden bütçe dostu seçimler yapmak için iPhone 11 harika bir seçim olacaktır. Üstelik eski telefonunuzu EasyCep’e getirebilir ve takas avantajıyla kendinize iPhone 11 satın alabilirsiniz.

 

iPhone 11 Güncelleme Biterse Ne Olur?

Apple, eski cihazlarına yeni işletim sistemi güncellemeleri sunmaya devam ediyor, ancak bu desteğin ne kadar süreceği bilgisi çoğu zaman belirsiz. 2024 yılında, iPhone 11 için güncelleme desteği devam ediyor olacak. Henüz aksi ile ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Üstelik cihaz güncelleme almayı bitirdiğinde de halen kullanabilirsiniz. Burada yalnızca yenilikleri uygulamak adına ilerleyemezsiniz. Fakat cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

2024 Yılında iPhone 11 Alınır mı?

Bu sorunun cevabı kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlıdır. iPhone 11 fiyat performans olarak oldukça ilgi gören ve satış rakamları yüksek bir telefon modelidir. EasyCep’ten 12 taksitle kolayca alıp, rahatça ödeyebilirsiniz. 12 ay garanti ile cihazınızı güvenle kullanırsınız. Dilerseniz 14 gün içerisinde iade hakkınızı kullanabilirsiniz.