Sosyal Medya Samsung’un Kişiselleştirme Aracı Good Lock Artık Google Play Store’da!

Samsung’un Kişiselleştirme Aracı Good Lock Artık Google Play Store’da!

Samsung, cihaz kişiselleştirme uygulaması olan Good Lock’ı daha fazla ülkede ulaşıma açarak Google Play mağazasına ekledi. İşte detaylar… 03-05-2024

Samsung, cihaz kişiselleştirme uygulaması olan Good Lock’ı daha fazla ülkede ulaşıma açarak Google Play mağazasına ekledi. Good Lock ile cihazları kişiselleştirmek mümkün! İşte detaylar…

 

Akıllı telefonlar hayatın önemli bir parçası haline geldi. Aynı zamanda bu cihazları kişiselleştirmek, kullanıcılar açısından daha rahat bir kullanım sağlıyor. Fakat cihazlarda bazı ince ayarlar yapılmak istendiği zaman pek fazla alternatif bulunmuyor. Bu aşamada Samsung, sadece bazı ülkelerde ve cihazlarda kullanıma sunduğu Good Lock adlı uygulama ile kullanıcıların cihazlarını istedikleri kadar kişisel hale getirmelerine olanak sağlıyor. Popüler cihaz kişiselleştirme uygulaması artık daha geniş bir kitleye yayılıyor.

 

Samsung Good Lock Google Play Store’a Geldi!

Samsung Good Lock uygulaması ilk aşamada sadece Samsung cihazları için ve bazı ülkeler için sınırlı olacak şekilde sunuluyordu. Şimdi ise Google Play’e erişim sağlayabilen tüm cihazlar için kullanılır oldu. Kullanıcılar Google Play Store uygulamasından ‘’Good Lock’’ uygulamasını aratarak ücretsiz bir şekilde indirebilir ve cihazlarında kullanabilirler.

 

Good Lock Uygulaması Ne İşe Yarıyor?

Samsung’un kişiselleştirme aracı Good Lock önemli bir hayran kitlesine sahip uygulamalardan biri. Bunun yanı sıra cihazların arayüz görünümünü baştan tasarlamaya olanak sağlayan Samsung yapımı bu uygulama birçok değişiklik yapmaya olanak tanıyor. Kilit ekranı, ana sayfa, saat yüzü, en son uygulama düzeni ve hızlı ayar paneli gibi cihazın hemen hemen her kısmını özelleştirebilmek adına bu uygulama kullanılabilir.

 

Genel olarak Samsung Good Lock, yeni teknolojilere sahip bir uygulamadır. Bir nevi modüler uygulama mağazasıdır ve özellikle Samsung cihazlara bazı özel uygulamalar indirmeyi sağlar. Üstelik Samsung kullanıcıları uygulama ile temaları özelleştirebiliyor. Bu özellik sayesinde One Hand Operation+ gibi çeşitli uygulama modüllerini cihazlara indirmeye olanak sağlıyor. Bu özellikler arasında ise LockStar, Camera Assistant ve Home up gibi çeşitli uygulamalar da bulunuyor. Aynı zamanda Samsung’ın One UI 6.1 kullanıcıları için bazı modüller yakın zamanda güncellendi.