Telefon Yerli Telefon Markaları

Yerli Telefon Markaları

Yerli telefon markaları, üretim hamleleriyle Türkiye teknoloji pazarına büyük katkılar sağlamayı başarıyor. Yazımızda yerli telefon markalarından bahsedeceğiz. Türkiye'de yerli üretim akıllı telefon kategorisindeki gelişmeler, her geçen gün heyecan uyandırmaya devam ediyor. 17-02-2023

Türkiye'de yerli üretim akıllı telefon kategorisindeki gelişmeler, her geçen gün heyecan uyandırmaya devam ediyor. Yerli telefon markaları, üretim hamleleriyle Türkiye teknoloji pazarına büyük katkılar sağlamayı başarıyor. Akıllı telefon piyasasında bulunan alternatiflerin çoğu yurt dışında üretilen cihazlar olsa da teknoloji devleri, telefon üretimi için gözde lokasyon Türkiye’yi de tercih etmeye başladı. Kaliteli üretim anlayışına sahip yerli telefon markalarına EasyCep farkıyla rahatlıkla erişebilirsiniz.

 

Türkiye'de Üretim Yapan Telefon Markaları

Stratejik bir konumda yer alan Türkiye, yabancı yatırımcıların gerçekleştirdiği yerli üretimler ile büyük fırsatlar elde ediyor. Yabancı olan Omix, Oppo, Realme, Samsung, TCL, Tecno Mobile, Vivo ve Xiaomi gibi dünyaca ünlü teknoloji devi markalar, Türkiye’de akıllı telefon üretimi yapmaya başladı. Yüksek teknolojili bu ürünler, hem ülkemize büyük katkılar sağlıyor hem de istihdam kapılarının aralanmasına olanak tanıyor.

 

Samsung’un Ürettiği Yerli Telefonlar

Samsung’un aşina olduğumuz Galaxy A serisindeki A21, A30, A70 ve A80 cihazlarının tamamı giriş ve orta seviyeli olarak İstanbul Esenyurt’taki fabrikasında üretiliyor. Söz konusu ürünler, Android işletim sistemine sahip cihazları kullanmayı seven kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Son derece geniş özellikleri bulunan yerli telefon markalarına EasyCep farkıyla kolayca ulaşabilirsiniz. 

 

Üst Segment Omix Telefonlar

Singapur’un bilinen teknoloji markası OMIX, Türkiye’de güçlü teknolojilerle ürettiği akıllı telefonlarıyla beğeni topluyor. Fiyat ve performans açısından sergilediği başarı sayesinde X300 ve X500 modelleri kullanıcılardan tam not alıyor. OMIX, hem orta hem de üst segmentte yer alan akıllı telefonlarını giriş ve orta segment fiyat etiketi ile kullanıcılarıyla buluşturuyor. Omix’in Türkiye’de satışını yaptığı ürünleri yakından incelemek isterseniz aşağıda yer alan modellere göz atabilirsiniz.

 

Büyük Ekranlı OMIX X300

OMIX, Tuzla’daki fabrikasında ürettiği X300 modelini uygun ve erişilebilir fiyat avantajıyla sunuyor. Büyük ekran deneyimi vadeden söz konusu cihazlar, eşsiz bir ürün olarak raflardaki yerini alıyor. Hemen herkes tarafından sevilerek kullanılan OMIX X300, konforlu bir kullanım imkânına sahip. 

 

Zarif Bir Tasarım: Omix X500

Türkiye’de üretim yapan Omix’in X500 modeli; zarif tasarımı, 6.67 inç büyüklükte ve 1080x2400 piksel çözünürlükteki göz kamaştıran ekranı sayesinde iyi bir görüntü deneyimi sunuyor. Quad Al yapay zekâ teknolojisi, zaman kazandıran fonksiyonlarıyla büyük fark yaratıyor. Kişiselleştirilebilir işlevler sayesinde telefonun çalma ya da oynatma gibi farklı özelliklerini şekillendirebilmek kolaylaşıyor.

 

Realme ile Uzun Soluklu Şarj Teknolojisi

Türkiye’de akıllı telefon üretimine başlayan Realme, orta segmentteki modelleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yeni nesil cihazlarında kablosuz şarj teknolojisindeki hızı artırarak büyük ilgi çekiyor. Fiyat, teknik özellik ve tasarım gibi özellikleri sayesinde de her geçen gün ön planda olmaya devam ediyor. Türkiye’de üretimi yapılan Realme telefonları için aşağıda yer alan başlıkları inceleyebilirsiniz.

 

İddialı Selfieler için Realme C21

Giriş segmente hitap eden Realme, C21 modeliyle ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikası’nı alan marka olarak öne çıkıyor. Chroma Boost özelliğine sahip cihazın selfie kamerası, son derece kaliteli bir kullanım imkânı sunuyor. Söz konusu cihaz, yapay zekâ destekli güzellik, HDR ve portre gibi modlara da sahip.

 

Realme C21Y ile Kusursuz Videolar

Saniyede 30 kare Full HD video kaydedebilme özelliğine sahip CR1Y modelinin ön kısmında Full HD çözünürlükte videoların çekilebilmesine olanak sunan 5 MP kamera bulunuyor. Cihazın arkasında yer alan üçlü kamera modülü ise başarılı görüntüler yakalamanızı kolaylaştırıyor. 

 

Bataryasıyla Fark Yaratan Cihaz: Realme C25

Türk pazarında fark yaratan Realme C25, Hızlı Uygulama Durdurma özelliği sayesinde kullanılmayan uygulamaları otomatik olarak algılayıp durduruyor ve batarya ömrünü uzatmak için arka planda tutuyor. Ayrıca Akıllı Gece Şarj Koruyucusu işlevi de pil sağlığını uzun vadede korumak için batarya dolduğu zaman aktif hâle geliyor. Böylece batarya ömrünün uzatılmasına yardımcı oluyor.

 

TECNO Mobile’dan Şaşırtan Kamera Teknolojisi

70’den fazla ülkede hizmet veren TECNO Mobile, Türkiye’deki yerli üretim telefonları sayesinde popülerlik kazanmayı başarıyor. Marka, Global Ar-Ge gücü ve tasarımıyla kamera teknolojisindeki iddiasını ürettiği telefonlarına yansıtıyor. Fiyat ve kalite beklentilerini rahatlıkla karşılayabilecek özellikte olan cihazlarıyla raflarda yerini almayı başaran TECNO Mobile, Türk tüketicileri ile buluşmaya devam ediyor. 

 

Bütçe Dostu Camon 16

Camon 16, 128 GB kapasitesinin yanı sıra artırılabilir depolama alanı da vadediyor. Türkiye’de üretim yapan telefon markaları arasında sıklıkla tercih edilen TECNO Mobile tarafından çıkarılan Camon 16 modeli, gelişmiş teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. 64+8+2+2 MP ultra güçlü kamera modülü sayesinde benzersiz nitelikte fotoğrafların çekimini mümkün kılıyor.

 

Türkiye’de Oppo Rüzgârı 

Dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından olan Oppo, ürettiği güçlü teknolojilerle akıllı telefon kullanıcılarını etkilemeye devam ediyor. Yapay zekâ teknolojisi, geniş ekranları, şık tasarımları ve üst düzey performans sağlayan özellikleriyle Türkiye raflarındaki başarısını sürdürüyor. Markanın önde gelen modelleri için aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz.

 

Performansıyla Kıskandıran A15s

A15s; ince kavisli gövde tasarımı, tek dokunuşla açılan parmak izi sensörü ve yüz tanıma teknolojisiyle fark yaratıyor. Arka kamerasındaki yapay zekâ özelliği, hayal ettiğiniz her fotoğrafı ve videoyu başarılı şekilde çekmenize imkân veriyor. Oppo’nun A15s modeline sahip olmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Orta Segmentte Üst Düzey Özellikler: Reno 5 Lite

Reno 5 Lite, fotoğraf ve videolara derinlik katmak için hem bir ana kameraya hem de ultra geniş açılı 8 MP kameraya sahip. Önde yer alan 32 MP çözünürlüğündeki selfie kamerası, iki perspektifi tek seferde yakalamanızı sağlıyor. Ayrıca çift görüntülü video işlevi de ön ve arka kameradan aynı zamanda kayıt yapabilme avantajı sunuyor. 

 

Şık Tasarımlı A74

A74, rahat bir tutuş sağlayan 3D eğimli arka kapağı ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor. 128 GB depolama alanı sunan cihaz, daha fazla alana ihtiyaç duyanlar için microSD kart desteğine sahip. 6.43 inç büyüklüğündeki A74, AMOLED ekran özelliğiyle de kullanıcıları cezbediyor.

 

Xiaomi’den Yerli Akıllı Telefonlar

Xiaomi, Türkiye’deki üretimine hız kesmeden devam ediyor. Ses getiren ürünleriyle Türkler tarafından her geçen gün daha sık kullanılıyor. Xiaomi, güçlü işlemcisinin yanı sıra stereo hoparlör ve AMOLED ekranlı akıllı telefonlarıyla da kullanıcılara eşsiz bir mobil deneyim sunuyor. Siz de Xiaomi’nin göz kamaştırıcı modellerine EasyCep ayrıcalıklarıyla ulaşabilirsiniz. 

 

Gelişmiş Özellikleriyle Redmi 9C

Redmi 9C ile 167 saat müzik keyfi, 32 saat telefon görüşmesi, 10 saat oyun oynayabilme ve 21 saat de video izleme süresi elde etmek mümkün. Türkiye'de üretim yapan telefon markalarının başını çeken Xiaomi, Redmi 9C modeli ile kullanıcılarını âdeta büyülüyor. Söz konusu cihaz, tam bir fiyat performans ürünü olarak raflardaki yerini alıyor. 

 

Uzun Ömürlü Bataryasıyla Redmi 9T

Xiaomi Redmi 9T, ısınma gibi problemleri minimuma indirerek düşük güç tüketimi sağlıyor. Alacakaranlık mavisi, okyanus yeşili, karbon grisi ve gün doğumu turuncusu gibi renklerle kullanıcılarının tarzına rahatlıkla ayak uyduruyor. Xiaomi Redmi 9T satın almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

İyi Bir Oyun Arkadaşı: Redmi Note 10S

Redmi Note 10S, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor. İnce yapısı, 178 gram ağırlığı ve 6.43 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı ile keyif dolu anlar yaşatıyor. MediaTek Helio G95 işlemciden aldığı güçle oyun ve uygulamalar özelinde de güçlü bir performans sunuyor. 

 

TCL Yerli Telefonlar

TCL, yerli telefon üretimi hamlesiyle Türkiye’de ses getiren markalardan biri. Marka, Türkiye’deki üretim kapasitesini ve ürün gamını her geçen gün artırmaya devam ediyor. Gelişmiş ses, uzun batarya ömrü ve kaliteli görüntüleme teknolojileri ile ön plana çıkıyor.

 

Kesintisiz Kullanım için 20 SE

4G’de 336 saat bekleme süresiyle dikkat çeken 20 SE’de 16 saat internet kullanımı, 17 saat video izleme ve 60 saat müzik keyfi gibi ayrıcalıklar bulunuyor. Bölünmüş Ekran Modu ile ekranınızı çoklu ekrana dönüştürmeniz de son derece kolay. Böylece aynı ekranda mesaj gönderebilir, müzik seçebilir ve uygulamalar üzerinden sohbet edebilirsiniz.

 

20 E ile Maksimum Görüntü Kalitesi

20 E, yüz tanıma ve parmak izi gibi pek çok özelliğe sahip. Bunun yanı sıra birbirinden güzel selfie ve videolar çekmeyi kolaylaştıran 5 MP kamerasıyla da dikkat çekiyor. Bölünmüş Ekran Modu sayesinde çoklu ekrana geçiş yapmak mümkün. 

 

L7: Tek Dokunuş, Kusursuz Görünüş 

L7, tek dokunuşla kusursuz çekimler sağlıyor. Faz Algılamalı Otomatik Odaklama özelliğiyle tekrar çekim yapma ya da yeniden odaklama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 2MP Macro kamera sayesinde ise doğadaki ayrıntıların güzelliği karelere eşsiz bir şekilde yansıyor. 

 

Ayrıcalıklarıyla Göz Kamaştıran Vivo Telefonlar

Vivo, yenilikçi tasarımı ve yüksek performansıyla segmentinde büyük beğeni toplayan cihazlarının üretimini Türkiye’de gerçekleştirmeye devam ediyor. Yüksek kapasite sunan batarya işlevi, hızlı şarj özelliği ve özgün stiliyle kullanıcılarını cezbediyor. Vivo’nun söz konusu modelleri için aşağıdaki başlıklara göz atabilirsiniz.

 

Olduğundan Daha İnce: Y11s

Y11s, güç tasarrufu teknolojisiyle desteklenen 5000 mAh pili ile kesintisiz kullanıma yönelik çözümler sunuyor. Ayrıca ekran genişliğiyle de keyifli bir deneyim vadediyor. Muazzam bir tasarıma sahip olan Vivo Y11s, olduğundan çok daha ince görünüyor. 

 

Y21s Bataryasıyla Yüksek Kapasiteli

Vivo Y21s’nin öndeki 8 MP çözünürlüğe sahip geniş açılı kamerası, benzersiz fotoğraflar ve videolar çekmeniz için özel olarak tasarlanıyor. 2. el yenilenmiş Vivo 21s modeline EasyCep üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. EasyCep, kaliteli ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturur.

 

Hızlı Şarj Teknolojisiyle Y53s

Y53s’nin çift sim kart işlevine sahip olması, ürünün hem kişisel hem de iş telefonu şeklinde kullanılabilmesine olanak sağlıyor. Adreno 610 grafik işlemcili cihaz, özellikle oyun oynamaktan keyif alan kullanıcılara iyi bir deneyim yaşatıyor. Siz de Türkiye’de üretim yapan markanın bu modelini tercih ederek eşsiz bir kullanım imkânı elde edebilirsiniz.

 

Yerli Üretim Telefonlar 

Vestel, General Mobile, Casper ve Reeder gibi yerli telefon markaları, Türk malı cihazlarını hem iç pazara sunuyor hem de dünyaya ihracat yapıyor. Venus E, Venus V ve Venus Z Serisi’nin sunduğu kapsamlı ve gelişmiş teknolojik özellikler, tüm beklentileri en iyi şekilde karşılıyor. Söz konusu yerli telefon markaları, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

 

General Mobile; GM 22 Pro, GM 22 Plus, GM 22, 21 New Edition, GM 21 Plus New Edition ve GM 21 New Edition telefonlarıyla kullanıcıların beğenisini toplamayı başarıyor. Tüm bunların yanı sıra yerli telefon markaları içinde yer alan Casper da pek çok ihtiyaca rahatlıkla yanıt verebilecek nitelikteki telefonlarıyla ön plana çıkıyor.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/en-iyi-oppo-telefon-modelleri-138 linkinden ulaşabilirsiniz.