Telefon Xiaomi Telefonların Bilinmeyen Avantajları

Xiaomi Telefonların Bilinmeyen Avantajları

Wi Fi şifresi paylaşma, Youtube müziklerini arka planda dinlemek ve fotoğraflardan nesneleri silmek Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır. 11-05-2022

Teknolojik sistemlerin giderek geliştiği günümüzde adeta zamanla bir yarış içinde yaşıyoruz. Devamlı yanımızda bulunan cep telefonlarıyla iş toplantılarımızı gerçekleştirebiliyor, ev sistemlerini uzaktan ayarlayabiliyor hatta günlük alışverişimizi bile yapabiliyoruz.

 

Üstesinden gelmemiz gereken işler çoğaldıkça zamanı daha verimli kullanmanın yollarını arar olduk. Bunu da elimizde bulunan elektronik cihazların işlevlerini artırarak başardık. Özellikle pandemi döneminde cep telefonlarımız bizim için sosyalleşme aracı, iş sunumlarını hazırladığımız platform hatta adım sayarak sağlık verilerimizi takip eden bir yardımcı halini aldı. Bu süreçte daha gelişmiş özelliklere sahip telefonları daha ucuza nasıl alabileceğimiz sorusuna daha çok kafa patlattık. Bunun sonucunda da gerek kozmetik yapısı gerek donanımıyla dünya devlerine kafa tutan Xiaomi cep telefonlarına ilgimiz oldukça arttı. Bu nedenle burada sizi Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları hakkında bilgilendireceğiz.

 

Xiaomi telefonlar piyasaya adımını attığından beri gelişerek diğer markalarla yarışmaya devam etti. Bu cihazlar piyasada kendine eşdeğer olan birçok modelin sahip olduğundan fazlasını içeriyor. Son dönemde döviz kuru da gittikçe yükseldiğinden elektronik cihazları bütçemize uygun bir şekilde bulmanın yollarını arar olduk. Bunun bir çözümü de ikinci el cep telefonu piyasasına yönelmek oldu.

 

Easycep gibi güvenilir internet sitelerinden gelişmiş özelliklere sahip bir telefonu piyasanın çok daha altında bir fiyatla edinebilirsiniz. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmasın diye elinize sıfır kalitesinde gönderilen ikinci el cep telefonu 12 ay boyunca garanti kapsamında tutuluyor. Xiaomi telefonlar kendi işletim sistemine sahip olduğu için kendine has bazı özelliklere sahiptir. Bu hayatınızı kolaylaştıracak Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları konusunu sizin için derledik.

 

Youtube Müziklerini Arka Planda Dinlemek Xiaomi Telefonların Avantajları Arasındadır

Normalde telefonunuzda başka bir uygulama açtığınızda Youtube müzik de duruyor. Bu da hem telefonun kullanım verimini düşürüyor hem de gelen bildirimleri rahatça görememenize sebep oluyor. Bu nedenle Youtube müziği arka planda dinleme Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır.

 

Xiaomi cep telefonları kendine has sistemsel özellikleri sayesinde Youtube müziği arka planda dinleyebilirsiniz. Bunun gibi gizli özellikleri sayesinde Xiaomi telefonlar hayatımızı kolaylaştırıyor. Gelişmiş donanıma sahip bir Xiaomi telefona uygun fiyata sahip olmak için Easycep gibi bilindik bir siteden ikinci el cihaza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Site üzerinden diğer ikinci el marka ve modellerle hızlı bir şekilde karşılaştırma yapıp kendinize en uygun telefonu bulabilirsiniz. Bu sayede kafanızda hiçbir soru işareti kalmadan uzun yıllar kullanabileceğiniz bir ikinci el Xiaomi cep telefonu edinebilirsiniz.

 

Xiaomi cep telefonları diğer markalardan farklı olarak siz başka bir uygulama içinde çalışırken arka planda Youtube müziği dinlemenize olanak sağlar. Bu nedenle bu özellik Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasında bulunur. Bunu yapabilmek için öncelikle eğer güncel değilse uygulama ayarları içinden müzik uygulamanızı güncellemeniz gereklidir. Daha sonra açtığınız müzik uygulamasında izle seçeneğinin olup olmadığına bakmanız gereklidir. Eğer yoksa Ayarlar-Gelişmiş Ayarlar-Çevrim İçerik Hizmetleri aşamalarını takip ederek bu seçeneği görünür hale getirebilirsiniz.

 

İzle menüsüne dokunduğunuzda buradan son oynatılanlara girerek Google hesabınızla devam edebilirsiniz. Ya da Google hesabınızı açmadan direkt yukarıdaki arama çubuğuna ismini yazarak istediğiniz şarkıyı açabilirsiniz. Daha sonra bunu arka plana alarak dilediğiniz gibi dinleyebilirsiniz.

 

Fotoğraflardan İstenmeyen Nesneleri Silmek Xiaomi Telefonların Avantajları Arasındadır

Cep telefonu satın alırken en önemli kriterlerden biri kamera kalitesi ve photoshop özellikleri haline geldi. Bu nedenle fotoğraflardan istenmeyen nesneleri silmek Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır. Xiaomi telefonların gelişmiş photoshop özellikleri ile fotoğraflarınızın üzerinde istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Eğer bu seviyede donanıma sahip bir cihazı bütçenize zarar vermeden edinmek istiyorsanız Easycep gibi güvenli takas sitelerini kullanabilirsiniz. Bu site üzerinden elinizdeki cihazı piyasadaki en iyi fiyata satabilir ve üzerine biraz ekleyerek istediğiniz gibi bir telefon alabilirsiniz. Bu şekilde hem elinizdeki eski cihazı verimli bir şekilde değerlendirmiş hem de gelişmiş özelliklere sahip bir telefona uygun fiyata sahip olmuş olursunuz.

 

Cep telefonlarımız üzerinden fotoğraflara filtre seçmek ve doğru bir şekilde gölgelendirmek için oldukça fazla zaman harcıyoruz. Ancak fotoğrafta bulunan nesneyi ne kadar uğraşsak da photoshop uygulaması indirmeden kaldıramıyoruz.

 

Xiaomi telefonlarla hiçbir uygulama indirmek zorunda kalmadan bunu yapabiliriz. Bu nedenle fotoğraflardan istenmeyen nesneleri silmek Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır. Bunu yapabilmek için Galeri sekmesine dokunarak bir fotoğraf seçmeniz yeterlidir. Daha sonra aşağıdaki Düzenleme seçeneğinden Sil sekmesine dokunmanız gereklidir. Eğer notlar üzerinden bir yazıda düzenleme yapmak istiyorsanız Satır Sil fotoğraf üzerinde düzenleme yapmak istiyorsanız da Nesne Sil seçeneğini tercih edebilirsiniz.

 

Son olarak da silmek istediğiniz nesnenin üzerini parmağınızla boyayarak maviye dönüştürdüğünüzde obje fotoğraftan silinecektir. Asıl can alıcı nokta ise sildiğiniz yer fotoğraf üzerinde hiçbir şekilde oynanmış olarak görünmez.

 

Yazıları Dinleme ve Büyütme Seçeneği Xiaomi Telefonların Avantajları Arasındadır

Telefon ekranındaki yazıları okuma konusunda sorun yaşayanlar için Xiaomi yazıları dinleme ve büyütme konusunda gelişmiş bir hizmet sunuyor. Bu sayede ekrandaki yazıları göremeseniz bile sistem sizin için hepsini seslendiriyor. Ayrıca yazıları dilediğiniz gibi büyüterek rahatça okumanıza olanak sağlıyor. Bu nedenle yazıları dinleme ve büyütme seçeneği Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır. Bu özelliklerden faydalanmak için uygun fiyata bir Xiaomi cep telefonunu Easycep gibi güvenilir bir siteden ikinci el olarak edinebilirsiniz. Burada ikinci el Xiaomi telefon uzmanlar tarafından kontrol edilir.

 

Kozmetik ve donanım olarak sıfırlanarak kutu içinde size ulaşır. Bu şekilde size gelen ikinci el telefonun içinde kalmış olabilecek bilgiler veya kasasında oluşmuş olabilecek hasar konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. Telefonu sıfır gibi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

 

Ekrandaki küçük yazıları okumak ve telefonu verimli bir şekilde kullanabilmeniz için Xiaomi size çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu nedenle yazıları büyütme ve dinleme Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır. Bu avantajlardan ilki yazıları büyüterek okuyabileceğiniz boyuta getirmektir. Bunun için Ayarlar-Ek Ayarlar-Erişilebilirlik-Büyütme seçeneğine gelmeniz gereklidir. Düğmeyle Büyütme sekmesini kullanarak ekranın sağ köşesinde beliren düğmeyi seçebilirsiniz. Bundan sonra menüde dokunduğunuz her yazı iki dokunuşla büyüyerek rahatça okumanızı sağlayacaktır. Erişilebilirlik-Seç ve Dinle aşamalarını takip ederek de menüdeki yazıları sesli bir şekilde duyabilirsiniz.

 

Wi Fi Şifresi Paylaşma Özelliği Xiaomi Telefonların Avantajları Arasındadır

Günlük hayatta yaşadığımız en büyük zorluklardan biri evimize gelen kişiye wi fi şifremizi vermek. Bizler kendi wi fi kanalımıza uzun süredir bağlı olduğumuzdan şifreyi bir süre sonra unutabiliyoruz. Bu nedenle bir arkadaşımız kullanmak istediğinde ona yardımcı olabilmek için yoğun bir çabaya giriyoruz. Bu nedenle wi fi paylaşma özelliği Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları arasındadır. Siz de bu gelişmiş özelliklerden faydalanmak ama bütçenizi de fazla zorlamak istemiyorsanız Easycep gibi güvenli sitelerden ikinci el bir Xiaomi cep telefonu edinebilirsiniz.

 

İlk 14 gün ürün iade imkanı ve sitenin sunduğu 12 aylık garanti süresiyle gönül rahatlığıyla ikinci el telefon alabilirsiniz. Xiaomi telefonların bilinmeyen avantajları konusunda da kolayca nasıl wi fi paylaşımı yapacağınızdan bahsedelim. Xiaomi telefonunuzda Ayarlar-Wi fi-Bağlı Olduğunuz Wi fi Ağ üzerine dokunduğunuzda karşınıza bir kare kod çıkacaktır. Bu kare kodu arkadaşınızın telefonuna okuttuğunuzda wi fi ağınıza rahatça bağlanacaktır.

 

Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/apple-watch-vs-samsung-watch-kiyaslama-39 linkinden ulaşabilirsiniz.