Telefon Threads Güncellemeleri Geliyor: Tam Bir X (Twitter) Oluyor Desek Abartmayız!

Threads Güncellemeleri Geliyor: Tam Bir X (Twitter) Oluyor Desek Abartmayız!

Çıkışı ile ses getiren, ardından kullanıcı kaybettiği haberleri ile üzen Threads’da gelişmeler sürüyor. Yeni güncellemeler ile birlikte Threads, resmen X oluyor! 08-08-2023

Ani geldi ses getirdi! Twitter’ın rakibi olarak hayatımıza giren Threads, yeni güncellemeler ile kullanıcı kaybetmenin önüne geçecek gibi duruyor. Kaos dolu değişim sürecinden geçen X (Twitter), kullanıcıları biraz yormuştu. Tam bu sırada Meta’nın Threads’ı ortaya çıkarması herkesi coşku dolu anlara sürükledi. Hem markalar hem de kişisel kullanıcılar platforma akın etti. Fakat platform tam anlamı ile kullanıcı dostu bir versiyonda değildi. Bu nedenle güncellemeler yapılmaya başlandı. Meta, şirketin eksiklerini giderebilmek için çalışıyor.

 

Threads’a Güncelleme ile Gelen Özellikler!

 

Yeni platform popüler olunca, talepler de aynı oranda yoğun hale geldi. Kullanıcılar bu alanın tam istedikleri gibi bir yer olması için geliştirme önerilerinde bulundu. İşte bunlardan dikkate alınan ve güncellenen detaylar…

 

Beğendiğiniz gönderileri görebilirsiniz

Beğendiğiniz gönderileri görebilmeniz için yeni özellik aktif edildi! Geçen haftalarda Android kullanıcılarına getirilen bu özellik, şimdilerde herkeste aktif olmaya başladı. Bu sayede beğendiğiniz gönderilere kolayca ulaşabiliyorsunuz.

 

Threads beğendiğim gönderileri nasıl görebilirim? Bunun için profilinizin sağ üst kısmından ayarlara girmeniz ve "Your likes" kısmına basmanız gerekiyor.

 

Kaliteli fotoğraflar ve videolar yükleyebilirsiniz

Ek yeniliklerden biri ise platforma çok daha yüksek kalitede video ve fotoğraflar yükleyebilmek oldu. Artık siz de ayarlardan kaliteyi düzenleyebilir ve çok daha üst kalite içerikler paylaşabilirsiniz. Ayarlardaki "Hesap" ve "Media quality" bölümünden daha yüksek kaliteli medya yüklemeyi aktifleştirebilirsiniz.

 

Takipçi listenizi sıralayabilirsiniz

Gelişmelerden biri de takipçi listesi sıralamak. Threads hesabınızda takip ettiğiniz kullanıcıları tarih sıralamasına göre listeli şekilde görebileceksiniz. Tıpkı Instagram’da olduğu gibi… Şimdilik güncellemeler bu şekilde fakat gelecek hafta da farklı yeniliklerin geleceği bilgileri iletiliyor. Hep birlikte takip ediyor olacağız.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/genclere-ozel-telefon-vergi-muafiyetinde-son-durum-nedir-301 linkinden ulaşabilirsiniz.