Telefon Telefon Takası Yapmanın Güvenli Yolları

Telefon Takası Yapmanın Güvenli Yolları

Telefon takasında da güvenilir bir internet sitesinden alışveriş yapmanız hem içinizin rahat etmesi hem de istediğiniz kaliteyi istediğiniz fiyata alabilmeniz açısından oldukça önemlidir. 10-05-2022

Elektronik cihazların günden güne fiyatlarının ve modellerinin artmasıyla daha gelişmiş ürünlere sahip olmak için farklı yöntemler aramaya başladık. Artık alışverişi, iş görüşmelerini ve yazışmaları cep telefonları üzerinden yaptığımız için bu cihazlar hepimizin vazgeçilmezi oldu. Ancak telefonlara talep arttıkça yeni modellerinin piyasaya çıkması bir yılı bulmamaya başladı ve yeni çıkan modellerin fiyatları da dudak uçuklatacak seviyeye geldi. Teknolojiyi takip eden ve yeni cihazların gelişmiş özelliklerinden faydalanmak isteyenler kendilerine yeni yollar aramaya koyuldular. Hem gelişmiş özelliklere sahip hem de daha ucuza cep telefonu edinmek isteyenler internet üzerinden ikinci el, yenilenmiş ikinci el cihaz alımına ve telefon takası yöntemlerine başvurmaya başladılar.

 

İkinci el telefon alımında ya da telefon takası sisteminde kaliteyi ve gelişmiş özellikleri daha ucuza edinebilmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Öncelikle bu alışverişi gerçekleştireceğiniz internet sitesinin güvenilir olması gereklidir yoksa bu durum size daha pahalıya patlayabilir. Takas yapacağınız internet sitesinde cep telefonunuzu en doğru fiyata verdiğinizden ve karşıdan gelecek telefonun da istediğiniz özelliklere sahip olduğundan emin olmanız için güvenilir bir aracıyla çalışmanız gereklidir. Telefon takası sırasında ya da daha sonra bir problemle karşılaştığınızda başvurabileceğiniz bir yer olması hem güvenli alışveriş yapabilmeniz hem de bütçenizi korumanız açısından oldukça önem taşır.

 

Telefon Takası Yaparken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Telefon takasında da güvenilir bir internet sitesinden alışveriş yapmanız hem içinizin rahat etmesi hem de istediğiniz kaliteyi istediğiniz fiyata alabilmeniz açısından oldukça önemlidir. Bu, elinizdeki cep telefonunun değerinin tam karşılığını almanız ve takas etmek istediğiniz telefonun da özelliklerinin gösterildiği gibi çıkması açısından dikkat etmeniz gereken bir faktördür. Güvenilir bir aracıyla çalışıyorsanız gelen ürün istediğiniz şekilde çıkmadığında rahatlıkla iade edebilir ve karşılığını alabilirsiniz. Kullanmaya başladıktan sonra çıkacak problemler için de size garantör olan mecraları tercih etmelisiniz. Bu şekilde daha sonra ortaya çıkabilecek problemler konusunda da içiniz rahat olur.

 

Telefon takasının ardından elinize gelen cihazın da sizden gidenin de verilerinin silinmiş olması oldukça önemlidir. Bu şekilde gönderdiğiniz cihazda bilgilerinizin kalmadığından emin olursunuz. Bunu sağlayabilecek ve sizin güvenliğinizi sizden fazla düşünebilecek aracılarla çalışmak oldukça önem taşır. Böylece takası yapmış olan iki tarafın hakları da kişisel güvenliği de korunmuş olur ve herkes istediği kalitede ürüne kavuşmuş olur.

 

Aynı zamanda birçok internet sitesi gezmeden karşınıza en doğru fiyatlandırmayı çıkaracağından emin olduğunuz bir internet sitesi tercih etmelisiniz. Bu sayede elden çıkarmak istediğiniz cep telefonunun tam karşılığını aldığınızdan ve karşı taraftan gelen telefonun da en uygun ve değerinde bir fiyatla karşınıza geleceğinden emin olabilirsiniz.

 

Nasıl Telefon Takası Yapılır?

Alışverişinizi dijital bir sistem üzerinden yaptığınız için gözle görmediğiniz bir takasçı ve aracıyla çalışmak sizi tedirgin ediyor olabilir. Aynı zamanda internet sitesi üzerinden karmaşık işlemler yapmak da gözünüzü korkutuyor olabilir.

 

Ancak günün teknolojik imkanlarına sahip olmak ve bunu en ucuza yapmak için telefon takası konusunda güvenli bir aracıyla çalışarak kendinizi garantiye alabilirsiniz. Kendi sektörünün en güvenilir ve site üzerinden en kolay işlem yapabileceğiniz üyelerinden biri olan easycep.com işinizi oldukça kolaylaştırır. Yapmanız gereken tek şey easycep.com adresine gelip cep telefonunuzun özelliklerini doğru bir şekilde girerek satışını, telefon takası yapmak ve kendinize en uygun başka bir telefonu seçmektir.

 

Telefonunuzu Kolayca Satın

Siz sadece easycep.com adresi üzerinden kaydınızı oluşturup başvurun; kargo, test, ödeme aşamaları kendiliğinden gerçekleşsin.

 

Başvuru

Tüm zorlu satış aşamalarını easycep.com sayesinde kolaylıkla halledebilirsiniz. Öncelikle site üzerinden “telefon sat” sekmesine tıklayıp telefonun marka, dahili hafıza, sağlam ya da kırık oluşa göre hasar durumu ve kendi bilgilerinizi girerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Kargo - Test - Ödeme

Cep telefonunuz easycep.com üzerinden adresinizden kargoyla ücretsiz olarak alınır. Uzman kişiler tarafından verdiğiniz bilgilerin doğruluğu; telefonun hasar durumu, özellikleri, fonksiyonları kontrol edilir ve size en iyi fiyat teklifi sunulur. Ancak yine de bu teklifi beğenmediğiniz takdirde cep telefonunuz adresinize ücretsiz olarak geri gönderilir. Eğer satış yolculuğunuza devam etmek isterseniz de telefonunuz için belirlenen ücret hesabınıza yatırılır ya da hediye çeki olarak size sunulur.

 

Kolayca Yeni Bir Telefon Alın

Easycep.com adresi üzerinden telefonunuzu satarak para karşılığını alabilir ya da telefon takası ile başka bir cihazla değiştirebilirsiniz. Eğer takas edeceğiniz telefon sizinkinden pahalıysa üstüne para ekleyebilir ya da sizinki ondan daha pahalıysa da aradaki farkı EFT ya da havale yoluyla alabilirsiniz.

 

Sıfırlanmış Cep Telefon Alın

Easycep.com güvencesiyle hem yazılım hem donanım açısından sıfırlanmış cep telefonu alırsınız. Telefonun kasasında, ekranında bir hasar varsa bu yetkili firmalar tarafından onarılır size o şekilde ulaştırılır. Aynı zamanda içindeki bilgiler de sıfırlanır. Bu sayede hem ikinci el telefon alırken hem telefon takası sırasında her iki tarafın da kişisel güvenliğinin sağlandığından emin olabilirsiniz. Easycep.com adresinden ikinci el telefon aldığınızda ya da telefon takası yaptığınızda ürün size yeni bir kutuda ve içinde aksesuarlarıyla ulaşıyor. Bu nedenle eğer kullanmadığınız ve değerlendirmek istediğiniz ya da değiştirmek istediğiniz bir cep telefonuna sahipseniz easycep.com sitesiniz kullanarak sıfırlanmış, kutulanmış ve aksesuarları tam cep telefonlarına sahip olabilirsiniz.

 

Kaliteyi Daha Ucuza Alın

EasyCep aynı zamanda garanti imkanı sunar. Sıfır bir cep telefonu edinirken 24 aylık bir garanti süresi sunulurken easycep.com üzerinden ikinci el bir telefon için tam olarak 12 aylık bir garanti süresi verilir. Bu da telefonu aldığınızda ya da kullanmaya başladıktan sonra çıkabilecek problemler konusunda destek alacağınız anlamına geliyor.

 

Aynı zamanda easycep.com eğer gelen ürünü beğenmezseniz ya da bir problemle karşılaşırsanız ürün ve para iadesi imkanı da sunuyor. Daha gelişmiş özelliklere sahip cep telefonlarını daha ucuza edinebilmek için ikinci el telefon ve telefon takasına yöneldiğimizi düşünürsek bu konuda en önemli faktörlerden biri de cep telefonunun fiyatıdır. Easycep.com sayesinde piyasada pahalı olan bir cep telefonunu yaklaşık %30 daha ucuza alabilir, böylece gelişmiş özellikleri olan bir cep telefonunu bütçenize zarar vermeden alabilirsiniz.

 

Yenilenmiş Cihaz Tercih Edilmeli mi?

İhtiyaç duyduğumuz özelliklere sahip cep telefonunu ikinci el telefon alarak ya da telefon takası yaparak bütçemize daha uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda akla gelen sorulardan biri de yenilenmiş cihazların ne kadar güvenilir olduğudur. Yenilenmiş cep telefonu tüm fonksiyonları yüzde yüz çalışan, firma yetkili servis tarafından garanti kapsamında onarılmış cihazlardır. Eğer güvenilir internet sitelerinden yenilenmiş cep telefonu alırsanız elinize sağlam, tüm özelliklerini rahatça kullanabileceğiniz sıfır gibi bir cep telefonu ulaşır.

 

Easycep.com adresinden yenilenmiş bir cep telefonu alırsanız 12 ay boyunca garanti kapsamında kullanabilir ve yine bir sorun çıkarsa ürün iadesi yapabilirsiniz. Tüm fonksiyonları çalışır durumda olup sadece garanti kapsamında, yetkili kişiler tarafından tamir edildiği için ürünü rahatlıkla kullanabilir ve sıfırı için vermeniz gereken paradan çok daha azına kaliteye kavuşabilirsiniz. Siz de koruyucu kılıf ve cam kullanarak cep telefonunuzun uzun yıllar boyunca kullanılır olmasını sağlayabilirsiniz.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/nicin-ikinci-el-ipad-edinmelisiniz-26 linkinden ulaşabilirsiniz.