Telefon Telefon Değiştirme ve Telefon Takası! Cep Telefonunda Yeni Dönem

Telefon Değiştirme ve Telefon Takası! Cep Telefonunda Yeni Dönem

Takas, sahip olduğunuz bir ürünü başka bir ürünle değiştirmek manasında kullanılan bir terimdir. Easycep.com telefon sat bölümünden marka model seçimi yaptıktan sonra 1 dakika içinde bir fiyat teklifi alırsınız. 10-05-2022

Cep telefonları vazgeçilmez teknolojik aletler olarak her bireyin temel ihtiyacı konumunda. Teknolojinin durdurulamaz gelişimiyle beraber sürekli yeni özellikler eklenen cihazlar piyasada yerini alırken mevcut telefonlar bazı konularda yetersiz kalabiliyor. Yeni çıkan telefonlara ulaşmak isteyen haklı kullanıcı kitlesinden ötürü cep telefonlarının kullanım süresi oldukça kısaldı. Lakin kullanıcıların sahip olduğu cihazı elden çıkartması için güvenilir platformlar bulmak oldukça güç. 2. El telefonlarını verip yerine yeni çıkan cihazlardan satın almak isteyen kullanıcılar için güvenilir bir oluşum olan easycep.com telefon değiştirme ve telefon takas konusunda sektöre öncülük yapan donanımlı bir sistem olarak piyasada yerini aldı.

 

Peki, easycep.com İle Nasıl Takas Yapılır?

Takas, sahip olduğunuz bir ürünü başka bir ürünle değiştirmek manasında kullanılan bir terimdir. Easycep.com telefon sat bölümünden marka model seçimi yaptıktan sonra 1 dakika içinde bir fiyat teklifi alırsınız. Bu teklifi kabul etmeniz halinde firmanın anlaşmalı olduğu kargolar ile ücretsiz olarak cihazınızı yolluyorsunuz. Ödemenizi ise nakit olarak alabildiğiniz gibi aynı zamanda Easycep'te kullanmak üzere hediye çeki olarak talep edebilirsiniz. Telefon değiştirme ve telefon takası işlemi easycep.com güvencesiyle yapılıyor. Sahip olduğunuz cihazı easycep.com adresinde satıyor ve değerini alıyorsunuz. O cihaz ise yine easycep.com üzerinden başka kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Cep telefon değiştirme ve telefon takası işleminin garantörü ise Easycep firması oluyor.

 

Easycep.com’a Telefonumun Gerçek Değerini Veriyor Mu?

Piyasa ve güncel fiyatlar baz alınarak uzmanlar tarafından incelenen telefonunuz marka model ve yılına göre değerlendiriliyor. Buna göre en cazip teklif size sunuluyor. Cihazınızı satmaya karar verdiğinizde ücretsiz olarak kargo ile firmaya gönderiyorsunuz. Cihaz içindeki tüm verileriniz özel yazılımlar kullanıcılara tamamen temizleniyor.

 

Takas Yaptım Yeni Cihazı Nasıl Alabilirim?

Easycep.com üzerinden telefon takas işlemini gerçekleştirdikten sonra size nakit olarak yada hediye çeki şeklinde öneri sunulur. Nakit talebinde ücretiniz vereceğiniz banka hesaplarına iletilir. Hediye çeki talep etmeniz işlemin hızlılığı açısından önemlidir. Hesabınıza tanımlanan çek ile anında Easycep üzerinden yeni cihazınızı satın alabilir ya da telefon değiştirme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. İşlem oldukça basit ve hızlıdır.

 

En İyi Fiyat İle Cep Telefonlarınızı easycep.com İle Takas Edin!

Sistem üzerinden marka ve model seçimi yaparak telefonunuz için en iyi fiyatı teklif alın. Farklı bir cihaz satın almak istiyor ama güvenli platform bulmakta zorluk çekiyorsanız easycep.com bu konuda yardımınıza koşuyor. Firma güvencesi altında rahatlıkla dilediğiniz yeni model cihazı satın alabilir ve eski cihazınızı en iyi fiyat garantisiyle satabilirsiniz.

 

Takas Yaptım Telefon Almak İstiyorum?

Sistem üzerinden telefon değiştirme ve telefon takas işlemini yaptınız. Artık yeni cihaz alma zamanı geldi. Easycep.com üzerinden ‘’telefon al’’ menüsüne girin. Burada kategoriler göreceksiniz. Sol tarafta yer alan menüde fiyat, marka ve kozmetik durum gibi seçenekler ile aramayı daraltarak arzu ettiğiniz telefon seçeneklerini sıralatabilirsiniz. Ayrıca hafıza, pil sağlığı ve renk gibi detayları da filtre olarak kullanma imkanınızı bulunmakta. Çıkan sonuçlar içinden seçmiş olduğunuz cihazı satın alarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca karşılaştır özelliği sayesinde iki farklı telefonunun özelliklerini kıyaslayabilirsiniz.

 

12 Ay Garantili Yenilenmiş Telefonlar

2. el telefon almak her zaman risklidir. Lakin easycep.com bu konuda riski sıfıra indirmeyi başardı. Yenilenmiş telefon ve 2. El telefon satışı konusunda binlerce müşteriye ulaşmış  ikinci el telefon fiyatına mükemmel kozmetiğe sahip sıfırdan farksız yenilenmiş telefonları 12 ay garanti ile satışa sunuyor.

 

2. El Telefon Alımlarında Çıkan Sorunlar

Güvenilir olmayan yerlerden alınan akıllı telefonlarda batarya ısınma sorunları, sıvı temaslı anakartlar, aniden kapanma ve ahize kısıklığı gibi bozukluklar olabiliyor. Sonradan ortaya çıkan bu kalıtsal sorunlar garantisiz satın alım yapan kullanıcıları oldukça mutsuz ediyor. Easycep.com bu konuda son derece titiz davranarak tüm telefonlara garanti sunuyor. Garanti desteği uzmanlarca sunuluyor.

 

Cep telefonu satın almak oldukça detaylı araştırma gereken bir süreçtir. Ülkemizde sıfır akıllı telefon fiyatları son dönemde tavan yaptı diyebiliriz. Bu durumda arzu ettiğiniz özelliklere sahip ama bütçenizi aşan telefonların yenilenmiş halini satın almanız bütçenizi rahatlatabilir. Hem çok para vermek istemiyor ama son çıkan telefonlardan almak istiyorsanız tercihiniz yenilenmiş telefonlar olmalıdır. İlk adım ise güvenilir bir satıcıdan veya firmadan yenilenmiş telefon satın almanızdır. Burada dikkat edeceğiniz noktalar;

 

  • Yenilenmiş telefonun ömrü
  • Ekranı
  • Pil durumu vb. şeyler olmalıdır.

 

Üst düzey özelliklere sahip yenilenmiş telefonları çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Ayrıca yenilenmiş cep telefonunuzun her zaman garantili olduğundan emin olmanız gereklidir. Easycep.com yenilenmiş telefonlarda 12 ay garanti sunuyor.

 

Hangi Marka Telefonlar Alabilirim?

Easycep.com ile telefon değiştirme işlemlerinizi gerçekleştirebilir; Apple, Samsung ve Huawei marka akıllı telefonları alabilir mevcut eski telefonunuzu yine aynı platform üzerinden satabilirsiniz. Kullandığınız cihazınızın her yıl yeni modeli çıkıyor. Ek bir özellik ile gelen yeni modeli almak istiyorsunuz ama 1 yıl önce bir alt modeline epey para verdiniz. Bu aşamada telefon takas özelliği devreye giriyor. Eski model cihazınızı site üzerinden satarak yeni çıkan modelini satın alarak bütçenize sarsmadan arzu ettiğiniz özelliklerde yeni cihazınıza sahip oluyorsunuz.

 

Telefon Satmak İçin Güvenli Yol

Cep telefonunda yeni dönem! Takas işlemi eskiden cep telefoncuya gidip cep telefonunu verip ederi kadar olan telefonları görmek istemeye ve üzerine bir miktar para koyup daha iyisini almak istemeye dayanıyordu. Ancak telefoncular güvenlik konusunda sınıfta kalınca easycep imdadınıza yetişti.

 

Telefon satmak için en güvenli yol EASY CEP! Easycep ayrıca muhtemelen en iyi ile satış yapıyor. Telefonunuzu firmaya gönderebilir ve yeni bir telefon seçebilirsiniz. Hem eski telefonunuz hem de paranız hiçbir risk olmadan güvende kalır. Easycep güvenliği ve dürüstlüğü garanti eder. Sadece telefonunuzdan dürüstçe bahsedin, görsellerini gönderip bir teklif alın, sonra ise teklifi beğenirseniz telefonu gönderin ve sihrin gerçekleşmesini bekleyin!

 

Banka havalesi ya da EFT yoluysa paranız hesabınıza geçecektir. Ama takas yaparak kendi cep telefonunuzu gönderip, Easycep resmi internet sitesi üzerinden bir cep telefonu beğenirseniz. Gönderim karşılıklı gerçekleşecektir. Eğer satın almak istediğiniz cep telefonu takas ettiğimiz kendi cep telefonunuzdan daha pahalı ise miktarı Easycep’in vermiş olduğu hesaba göndermeniz halinde yeni cep telefonunuzu size kargolanacaktır. Eğer satmış olduğunuz cep telefonunun fiyatı satın aldığınızdan daha fazla ise o zaman da Easycep size limitten kalan paranızı gönderecektir.

 

Telefon Satmak ve Almak İçin En Sevdiğiniz Yer!

Easycep telefon ticareti için kanıtlanmış yöntemlerini kullanırken siz de cihazımız için daha fazla para kazanabilirsiniz. Bu firma her bir girişi doğrulayacak ve herhangi bir şüpheli olmadığından emin olacak. Alıcı şüpheli herhangi bir şey bildirirse, sistem korunmanızı sağlar.

 

İnsanlar bu huzur için kesinlikle daha fazla para ödemeyi tercih ediyor. Kısaca Easycep arkanızda, ancak aracı kurumlarla sorun olursa, banka hesabınızdan paranızın geç aktarılması, isim hatası ile paranın havuza düşmesi gibi sorunları çözmek zaman alabilir.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/telefonumun-imei-numarasi-kac-ve-imei-numarasi-nicin-vardir-14 linkinden ulaşabilirsiniz.