Telefon Steam İndirimden Alınabilecek En İyi 10 TL Altı Oyun Listesi

Steam İndirimden Alınabilecek En İyi 10 TL Altı Oyun Listesi

Merakla beklenen Steam indirimleri 2023 başladı. Steam indirimlerinde kaçırılmaması gereken en iyi 10 TL altı oyunu tek bir listede sizlerle buluşturuyoruz. 04-07-2023

Merakla beklenen Steam indirimleri 2023 başladı. İndirim fırsatlarında 10 TL’nin altında birçok kaliteli yapım bulunuyor. Gerçekten fiyatının hakkını sonuna kadar verecek ve ilginizi çekecek oyunları tercih etmeye dikkat ettik. Özellikle günümüzde artış gösteren dolar kuru ile Steam platformundaki oyunlarda bir hayli zamlandı. Bu süreçte indirim fırsatları, oyuncuların yüzünü güldürüyor. Birçok kişi tarafından oynanmış veya gözden kaçmış minik cevherler, cebinize katkı sağlarken eğlencenin doruklarını yaşatacak.

 

Steam’da 10 TL’den düşük, çikolata fiyatına satın alabileceğiniz oyunlar! Üstelik çikolatan daha fazla zevk vereceğini garanti ediyoruz.

 

Steam’da yapılan 2023 indirimleri yılın bazı dönemlerinde uygulanmaya devam ediyor. Güncel Yaz indirimi ise 29 Haziran ve 13 Temmuz arası saat 20:00’e kadar sürecek. İşte sizler için önerdiğimiz Steam 10 TL altı oyunlar 2023 popüler önerileri…

 

The Hex

Sizlere bambaşka bir oyun deneyimi sağlayacak The Hex, mutlaka deneyimlemeniz gereken eğlencelerden birisi. Oyun içerisinde birbirinden farklı altı karakter bulunuyor ve yaratıcı tarzıyla bir gizemi çözmeniz bekleniyor. Ufak ölçekli olan ve aynı zamanda bağımsız bir oyun olarak hikayesiyle eğlendiren bu yapım, Türkçe dil desteği de sağlıyor. Eğer bu zamana kadar hep macera ve hikâye tarzı oyunlar oynadıysanız mutlaka The Hex oyununu deneyin.

 

- Oyun Türü: Bağımsız Yapımcı

- Fiyat: 3,75 TL

 

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Mükemmel grafik ve etkileyici bir atmosfere sahip Hellblade, oynayabileceğiniz en iyi macera oyunlarından birisi. Eğer Viking temalı oyunları seviyorsanız bir şans vermenizi öneriyoruz. Oyun hikayesi ana karakter olan Senua’nın Helheim’a olan yolculuğu etrafında gelişiyor. Kafasının içerisindeki seslerle boğuşan karakter, ölen sevgilisini hayata döndürmeye çalışıyor. Oyun basit görünse de ilerledikçe kompleks bir hale bürünmekte. Türkçe dil desteği sunan Hellblade oyunu, alabileceğiniz en iyi oyunlardan birisidir diyebiliriz.

 

- Oyun Türü: Macera, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı

- Fiyat: 7,35 TL

 

Internet Cafe Simulator

Steam indirimlerinden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız mutlaka Internet Cafe Simulator oyununa göz atın. İkinci oyunu da mevcut olan simülatör oyunu, ikincisinden daha fazla beğeniliyor. Oyunun mantığı oldukça basit ve eğlencelidir. İnternet kafe yönettiğiniz bu oyunu, indirimle kaçırmamanızı öneriyoruz. Üstelik Türkçe dil desteği de mevcut.

 

- Oyun Türü: Bağımsız Yapımcı, Macera, Simülasyon

- Fiyat: 7,40 TL

 

7 Days to Die

Korku temalı bir açık dünya oyunu olan 7 Days to Die, Steam 10 TL altı oyunlar arasında bulabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi. Rol yapma detaylarını ve hayatta kalma mekaniklerini bir araya getiren bu yapımda inşaat öğeleri de bulunuyor. Böylece oyun içerisinde sığınak oluşturabilir, loot yapabilir ve zombilere karşı silahlarınızı geliştirebilirsiniz. Oyunda 200’den fazla görev de siz oyuncuları bekliyor. Eğer zombie temalı oyunları seviyorsanız, aynı anda çeşitli türleri deneyimlemek istiyorsanız mutlaka 7 Days to Die’ın renkli dünyasına dalın. Oyunda Türkçe dil desteği ve altyazılar bulunuyor.

 

- Oyun Türü: Aksiyon, Macera, RYO, Bağımsız Yapımcı

- Fiyat: 9,36 TL

 

Propnight

Çok oyunculu bir saklambaç oyunu olan Propnight, gerilim tadında çok oyunculu oyunlardan birisidir. Arkadaşlarınızla çevrimiçi oynayabileceğiniz bu oyun, 4’e 1 çok oyuncu tabanlıdır. Klasik korkutucu ve hayatta kalma moduyla beraber etrafınızdaki birçok nesneye dönüşmenize de olanak sağlıyor. Oyun içerisinde strateji yapabilir, eşsiz yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. 2021 senesinde çıkış yapan bu oyun hala popülerliğini korumaktadır.

 

- Oyun Türü: Macera, Aksiyon ve Basit Eğlence

- Fiyat: 9,60 TL

 

Ark:Survival Evolved

Ark:Survival Evolved, Steam’da uygun fiyatlı oyun önerileri arasında yerini almaktadır. ARK olarak adlandırılan gizemli bir adada mahsur kalarak başlıyorsunuz. Becerilerinizi ortaya dökerken dinozorları ve diğer ilkel yaratıkları öldürmeniz veya evcilleştirmeniz lazım. Kurtulmak ve hayatta kalmak için arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Çok oyunculu olan Ark:Survival Evolved ile sığınağınızı inşa edin, kaynaklar bulun ve araştırmalar yapın.

 

- Oyun Türü: Macera, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, RYO, Çok Oyunculu, Devasa

- Fiyat: 8,00 TL

 

Tüm bu oyunlarla birlikte indirimli önerilerimizin sonuna geldik. Steam yaz ve kış indirimleri sırasında 10 TL altında deneyimlediğiniz farklı oyunlar varsa mutlaka yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın!

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/disney-plus-turkiye-den-cekiliyor-mu-245 linkinden ulaşabilirsiniz.