Sosyal Medya Premium Olmayanlar Üzülecek: YouTube Reklamları Geçilmez Hale Getiriyor!

Premium Olmayanlar Üzülecek: YouTube Reklamları Geçilmez Hale Getiriyor!

YouTube, video izleme deneyimini önemli bir değişiklikle karşılıyor ve reklam atlamayı zorlaştırıyor. İşte reklamları geçmek isteyen kullanıcılar için detaylar! 23-08-2023

YouTube, video izleme deneyimini önemli bir değişiklikle karşılıyor ve reklam atlamayı zorlaştırıyor. Çevrimiçi video platformu, reklamları geçmek isteyen kullanıcılarına yeni bir meydan okuma sunuyor.

 

İddialara göre YouTube, reklamları atlamayı alışıldık şekilde saniyeler içinde sağlayan "Reklamı Geç" butonunu küçültüyor ve kullanıcıların reklamı atlayabilmesi için daha fazla zaman harcamasını gerektirecek şekilde ayarlarını güncelliyor. Bazı söylentiler ise bu butonun Premium olmayan hesaplarda tamamen kaybolacağı üzerine. Yani eğer YouTube premium hesabına sahip değilseniz yakında reklamları tamamen izlemek durumunda kalabilirsiniz.

 

YouTube “Reklamı Atla” Butonunu Küçültüyor!

Bazı kaynaklara göre YouTube, Premium abonelerini istisna tutarak reklamları daha zor atlanabilir hale getirme yolunda adımlar atıyor. Diğer bir deyişle, ödeme yapan kullanıcılar için özel bir ayrıcalık sunuyor. Teknoloji sitelerinde bahsedilen diğer detaylar ise sadece arayüzde değişiklikler yapıldığı ve bu nedenle "reklamı atla" butonunun yeniden düzenlendiği yönünde. Gelen bilgilere göre, YouTube, "reklamı atla" butonunu boyut olarak küçültecek. Bunun sadece arayüzdeki bir değişiklik olarak tanımlanmasına rağmen, reklamları atlamayı zorlaştırmak için yapıldığına ilişkin bazı söylentiler dolaşıyor.

 

Peki bunca zaman sonra YouTube neden bu buton ile ilgili değişiklik yapma gereği duydu? Merak konusu. Aynı zamanda bazı kullanıcıların şu an butonu görmediğini de biliyoruz. Gelişmeleri takip ediyor olacağız…

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/ios-17-guncellemesi-almayacak-iphone-modelleri-aciklandi-327 linkinden ulaşabilirsiniz.