Bizden Haberler İstanbul Marketing Summit’in “Döngüsel Ekonomi Sponsoru” EasyCep!

İstanbul Marketing Summit’in “Döngüsel Ekonomi Sponsoru” EasyCep!

Bugün ise bu yıl 6. Kez düzenlenen ve sürdürülebilirlik, döngüsellik, marka sorumluluğu gibi alanların altını çizecek olan İstanbul Marketing Summit organizasyona ... 11-12-2023

EasyCep olarak içinde bulunduğumuz sektör ile birlikte döngüsel ekonomiye katkıda bulunmaya özen gösteriyor ve teknolojik atık oluşumu önleyerek daha fazla insanın yenilenmiş teknoloji ile tanışması için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

 

Bu bağlamda birçok farklı etkinliğe sponsorluk sağlayarak hem markaların hem de bireylerin bu bilince daha fazla adapte olabilmesi adına yürüttüğümüz çalışmalarımızı ve yenileme sürecimizi aktarıyoruz. Bugün ise bu yıl 6.sı düzenlenen ve sürdürülebilirlik, döngüsellik, marka sorumluluğu gibi alanların altını çizecek olan İstanbul Marketing Summit organizasyona destek verdiğimiz için mutluluk duyuyoruz.

 

CMO’muz Samet Ensar Sarı, Better Tomorrow temalı etkinlikte EasyCep olarak iş modelimizi ve yenilenmiş telefonlar ile döngüsel ekonomiye alan katkıyı aktardı. Tüketicilerin yıl içinde gerçekleştirdiği teknolojik atık miktarını ve buna istinaden oluşan döngüyle beraber “sorumlu alışveriş” kavramıyla nasıl daha iyi sonuçlar elde edilebilir noktasında detaylara yer verdi. Bunun için aşağıdaki 3 önemli faktörün bilinçli yaklaşım için değer kazandırdığının altını çizdi.

 

  • -Reuse
    -Reduce
    -Recycle

 

EasyCep Marketing ekibi ile etkinlikte oluşturulan stand alanında, ziyaretçilere telefon almanın ve satmanın kolayı olan EasyCep deneyimi aktarıldı. Saniyeler içerisinde değerinde teklif ve kolay satış süreci ziyaretçilerin oldukça ilgisini çekti. EasyCep olarak döngüsel ekonomiye dair önemli detayların aktarıldığı İstanbul Marketing Summit etkinliğinde yer almaktan memnuniyet duyduk.