Telefon Instagram Fotoğraflara Nesne Silme Özelliği: Fotoğraftan Nesne Silme Nasıl Yapılır?

Instagram Fotoğraflara Nesne Silme Özelliği: Fotoğraftan Nesne Silme Nasıl Yapılır?

"Fotoğraftan nesne silme nasıl yapılır?" sorusu hemen herkesin araştırdığı bir konu haline geldi. Instagram bu konuya el atıyor gibi görünüyor. İşte detaylar… 19-07-2023

Çok sevdiğimiz bazı kareler vardır ki, arkada herhangi bir insan ya da nesnenin bulunması o fotoğrafı paylaşmamıza engel olur. Böyle durumlar için Fotoğrafta istemediğimiz şeyleri nasıl sileriz? Sorusunda internette yanıt aramaya başlarız. Kullanabileceğimiz bir fotoğraftan nesne silme uygulaması ararız. Fakat sanıyoruz ki artık bu gibi aramaları yapmamıza gerek kalmayacak. Çünkü popüler sosyal medya platformu Instagram, bu konuya da el atıyor. Yakında hikayeler kısmına istemediğiniz nesneleri silmenizi sağlayan özellik gelebilir. Nasıl mı?

 

Instagram Fotoğraftan Nesne Silme Özelliği Üzerinde Çalışıyor!

Yeni özellik story alanında bir kalem üzerinde sıralanmış 5 nokta ifadesi ile bizimle olacak. Yeni özellik, hikâyelerde düzenleme yaparken kullanılabilecek. Bahsettiğimiz noktalı alana eklenecek araçla birlikte kullanıcılar, fotoğraflarında yapay zeka yardımı ile sevmedikleri nesneleri kaldırabilecek.

 

Paluzzi tarafından paylaşılan ekran görüntüsünde, yeni kalem simgesinin hikayeler alanının en üstüne yerleştirildiğini görüyoruz. Paylaşıma göre yapay zekâ destekli bu araç, paylaşmak istediğimiz fotoğraflarda sık sık karşılaştığımız istenmeyen kısa sürede yok etmemizi sağlayacak. Tabii şimdilik aracın nasıl çalıştığı, tam olarak neleri silebildiği netleşmiş değil. Instagram’ın kullanıcılara önce Beta olarak sunacağını düşünüyoruz. Fakat şimdiden çok popüler olacağı kesin görünüyor.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/kisa-surdu-threads-kullanici-sayisi-dusuyor-avrupa-engeli-getirildi-278 linkinden ulaşabilirsiniz.