Telefon İkinci El Telefon Yerine Yenilenmiş Telefon

İkinci El Telefon Yerine Yenilenmiş Telefon

İnsanların ikinci el telefon alırken bir kez daha düşünmesi bütçelerine göre bir çok yenilenmiş telefon modelini bulacakları easycep.com sitesini ziyaret etmelerini tavsiye ederiz. 09-05-2022

Ülkemizde çok sayıda ikinci el telefon satılmaktadır. İkinci el telefonlar genel olarak insanlar tarafından el değiştirmekte veya telefonculardan tedarik edilmektedir. İnsanların ikinci el telefon tercih etmelerindeki en büyük sebep fiyatının sıfırına göre daha ucuz olmasıdır. Fakat burada insanları göz ardı ettiği bir çok dezavantaj bulunmaktadır.

 

Birinci dezavantaj güvenlik problemi. İkinci el telefon alırken telefonun daha önceki kullanımlarında suça bulaşıp bulaşmadığını veya kayıp ya da çalıntı olup olmadığını bilmiyoruz. İnsanların bireysel olarak bu soruların cevabını öğrenmesi imkânsızdır.

 

İkinci dezavantaj, insanlar ikinci el telefonu alırken basit özellikleri dışında test edememektedir. İkinci el telefonu alındıktan ve bir süre kullanıldıktan sonra çalışmayan özellikleri fark edilebilir. Bunlar ikinci el telefon alan insan için ekstra masraflar demektir.

 

Üçüncü dezavantaj, telefonunu ikinci el olarak satan insanların karşılaşabileceği bir problemdir. Telefon içerisinde yer alan kişisel veriler, telefonu sıfırlasanız veya fabrika ayarlarına döndürseniz bile kalıcı olarak silinmez. Geri getirme programları sayesinde çok kolay bir şekilde geri getirilebilir. Telefonunuzu ikinci el olarak sattıktan sonra verileriniz güvende olmayabilir ve verilerinizi güvene almanız çok önemlidir.

 

Yukarıda belirtilen 3 dezavantajdan dolayı yenilenmiş telefon mükemmel bir çözümdür. Yenilenmiş telefonun avantajlarına geçmeden önce internette yenilenmiş olarak satılan ikinci el telefonlara çok dikkat etmek gerekmektedir.

 

EasyCep’te sunulan yenilenmiş telefonların bir çok avantajı bulunmaktadır. Bunların en önemlisi telefonların çalıntı, kayıp veya suça bulaşmış olup olmadığı şirketimiz bünyesinde yer alan CheckMend sistemi sayesinde tek tek kontrol edilmektedir. Bir diğer avantajı ise yenilenmek üzere alınan bütün telefonlar test edilmekte ve bütün fonksiyonları %100 çalışır hale getirilmektedir. Ayrıca bütün telefonların kasası ve ekranı orijinali ile değiştirilerek fiziksel olarak sıfır hala getirilmektedir. Diğer sitelerde yenilenmiş telefon başlığı altında satılan ikinci el telefonlara dikkat etmek gerekmektedir. EasyCep’in ikinci el telefonlara göre en büyük avantajlarından birisinde önceki kullanıcısına ait kişisel verilerin kalıcı olarak tamamen silinmesidir.

 

EasyCep’teki yenilenmiş telefonlar sıfırdan farksız olup sıfırına göre %30 daha ucuzdur.

 

İnsanların ikinci el telefon alırken bir kez daha düşünmesi bütçelerine göre bir çok yenilenmiş telefon modelini bulacakları easycep.com sitesini ziyaret etmelerini tavsiye ederiz.

 

Uygun fiyatlı cep telefonunu içiniz rahat ederek çok kolay bir şekilde alabilmenin adresi https://easycep.com/

 

Önceki yazımızı https://easycep.com/blog/telefonumu-satarken-verilerim-kalici-olarak-silinsin-5 linkinden okuyabilirsiniz.