Telefon En İyi Fiyat Performans Telefonlar

En İyi Fiyat Performans Telefonlar

Fiyat açısından ucuz ancak performans açısından güçlü telefonlara en iyi fiyat performans telefonlar deniliyor. 13-05-2022

Günümüzde teknolojik cihazlarla neredeyse her şeyi yapmak mümkün. Özellikle son zamanlarda telefonlar, iş için tamamlanması gereken işlemlerden keyifli vakit geçirmek için oyun oynamaya kadar hemen hemen her türlü farklı kullanım alanına sahip. Bu tarz gelişmelerin ortaya çıkması telefonların donanımsal şekilde birkaç çeşide ayrılmasına sebebiyet verdi ve en iyi fiyat performans telefonlar hakkında bilgi sahibi olmanın önemi arttı.

 

Oyun oynamak için farklı tarzda telefonlar, iş adamlarının hızlıca işlem yapabileceği telefonlar üretildi. Olayların bu şekilde meydana gelmesi tabii ki telefon fiyatlarını fazlasıyla etkiledi. Hem ekonomik anlamda yaşanan sıkıntı hem de güçlü donanımların yüksek fiyatlara uzanması alıcıları oldukça zorlayan bir durum. Her ne kadar telefon fiyatları tavana erişmiş olsa da bazı firmalar, telefonun sunduğu performansa kıyasla ürünlerini daha ucuz bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüyor. Fiyat açısından ucuz ancak performans açısından güçlü telefonlara en iyi fiyat performans telefonlar deniliyor.

 

Farklı telefon markalarının kıyasıya rekabetini bu konuda da görmek mümkün. Bu rekabetten kaynaklı birçok farklı markanın sunduğu fiyat – performans telefonları günümüzde oldukça moda. Peki hangi telefonlar en iyi fiyat performans telefonlar olarak görülüyor?

 

En İyi Fiyat Performans iOS

Apple markasının ürettiği iPhone SE modeli, eski kasa tabiri kullanılan bir görünümle pazara sunuldu. Duyurulma tarihi 21 Mart 2016 olan telefon modeli, 31 Mart 2016’da piyasaya sürüldü. 2020 yılına gelindiği zaman modelde kullanıcıları memnun edecek yenilikler yapıldı. Bu yeniliklerin yapılmasıyla birlikte iPhone SE, en iyi fiyat performans telefonlar listesi arasında en çok tercih edilen telefonlar arasında yerini aldı. Fiyat etiketine rağmen kullanıcılara sunduğu donanımsal ve yenilikçi özellikler ile birlikte büyük beğeniler almayı başardı. 

 

Apple iPhone SE 2020 telefon modelinde 3 farklı renk seçeneği bulunmakta. Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip telefon, farklı depolama seçeneklerine de sahip. Telefonda, 64, 128 ve 256 GB olarak 3 farklı depolama seçeneği mevcut. 4,7 inç Retine HD ekrana sahip telefon modeli, özellikle çok büyük ekran sevmeyen telefon kullanıcıları için oldukça rahat bir kullanım sunuyor. A13 çipe sahip olan model, suya, darbelere ve toza olan dayanıklılığı ile güvenilir bir yapıya sahip olduğunu kanıtlıyor. Telefon 12 mp arka kameraya sahip. iOS14 işletim sistemine sahip olan telefon dijital zoom, derinlik denetimi, optik görüntü sabitleyici gibi birçok kamera özelliğine sahip olan telefon, 7 mp ön kamerası ile karşımıza çıkıyor ve böylece iPhone SE 2020 modeli en iyi fiyat performans telefonlar arasındaki yerini alıyor.

 

iOs telefon güvenli alım satımı için EasyCep’i tercih edebilir ve en iyi fiyat performans telefonlara zevkinize göre ulaşabilirsiniz.

 

En İyi Fiyat Performans Samsung

Samsung markasını bilmeyen yoktur. Özellikle teknolojik açıdan rekabet konusunda zaman zaman rakiplerinin önüne geçmeyi başaran, yenilikçi bir firma olarak biliniyor. Fiyat performans açısından bakılınca Samsung bünyesinde birçok marka sayılabilir. Ancak bu telefonların arasından A71 modeli kesinlikle ön plana çıkıyor. 2020 yılında piyasaya sürülen telefon, kullanıcılar tarafından beğeniler toplamayı başardı. Etiket fiyatına kıyasla donanımsal özelliklerinin oldukça iyi durumda olması, cihazı en iyi fiyat performans telefonlar arasına sokmayı başarıyor. 

 

Samsung Galaxy A71 adı altında piyasaya sürülen cihaz için 3 farklı renk seçeneği mevcut. Siyah, mavi ve gümüş renk seçenekleri ile göz kamaştırmayı başaran telefon, dizayn açısından beklenileni karşılıyor. Sade ve zarif dizaynı ile tercih edilen renge uyum sağlayarak hoş bir görüntü yaratmayı başarıyor. 6,7 inç süper amoled ekrana sahip olan telefon büyük ekran severler için kaçınılmaz bir fırsat gibi görünüyor. Telefon ekranında daha az çerçeve bulunması görüntüleme esnasında daha fazla alan sahip olunmasını sağlıyor.

 

Ek olarak telefonun arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor. Arka kamerasında 64 mp ön kamerasında 32 mp çözünürlük bulunduran telefon, fiyat performans ürünleri arasında bu konuda en iyilerden denilebilir. Özellikle fotoğraf çekmeyi, çekilmeyi seven insanlar için oldukça ideal bir kalite. 4500 mAh pil kapasitesine sahip olan telefonda 25 W hızlı şarj desteği de bulunuyor. 8 GB ram özelliğine sahip olan cihazda 128 GB depolama alanı bulunurken bu depolama alanı 512 GB’a kadar arttırılabiliyor. Bu özellikler Samsung Galaxy A71’i en iyi fiyat performans telefonlar arasında önemli bir yere getirmektedir.

 

Samsung telefon güvenli alım satımı için EasyCep’te kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

En İyi Fiyat Performans Huawei

Huawei markası son zamanlarda adını daha çok duymaya başladığımız bir marka. Özellikle piyasaya sunduğu telefonların fiyat etiketlerinin uygun olması kullanıcıları şaşırtan bir durum. Sunduğu kaliteli cihazlara kıyasla düşük fiyat etiketlerinin bulunması diğer firmalarla olan rekabette Huawei markasını bir adım öne geçirmeyi başarıyor. Fiyat performans ürünleri açısından bakılacak olursa oldukça başarılı işler çıkarmayı başaran marka, 2020 yılında çıkartmış olduğu Huawei P40 Lite modeli ile en iyi fiyat performans telefonlar kategorisinde büyük bir başarı yakalamayı sağladı.

 

27 Şubat 2020 yılında telefon pazarında boy gösteren telefon, kullanıcılara sunduğu özelliklere kıyasla düşük fiyat etiketiyle oldukça dikkat çekmeyi başarıyor. Özellikle tasarımı ile çoğu kullanıcının tam notunu almayı başaran telefon, fiyat performans kategorisinde öne çıkan telefonlardan biri. 6,4 inç ekran büyüklüğüne sahip olan cihazda 3 farklı renk seçeneği bulunuyor. Siyah, yeşil ve pembe – mavi renk seçenekleri ile göz kamaştırmayı başaran cihaz, 6 GB ram ve 128 GB depolama alanına sahip. 48 mp arka kamera ve 16 mp ön kamera özelliği ile kamera konusunda kullanıcıları memnun edebilecek standartta. En iyi fiyat performans telefonlar savaşında önemli bir yere sahip olan cihaz 4200 mAh batarya kapasitesi mevcut ve yaklaşık 183 gr ağırlığında. 

 

İkinci el telefon almak istiyorsanız ve en iyi fiyat performansa sahip olması sizin için önemliyse tercih edilebilecek bir marka olarak Huawei telefonlarını seçebilirsiniz. 

 

En İyi Fiyat Performans Xiaomi

En iyi fiyat performans telefonlar konusunda son zamanlarda popülerliğini iyice arttırmış Xiaomi, dev markaların gözünü korkutmayı başaran bir marka olarak tanınıyor. Son dönemlerde sadece telefon olarak değil, üretimini üstlendiği tüm teknolojik cihazlarda başarıyı yakalıyor. Dudak uçuklatan telefon fiyatlarına adeta kafa tutan marka, donanım özellikleri ne olursa olsun fiyatları uygun tutmayı başarıyor. 

 

Sektörde çok kısa bir süre içerisinde oldukça önemli bir konuma yerleşmeyi başaran marka, şüphesiz fiyat performans denilince ilk akla gelen markalardan biri oluyor. Piyasaya sunduğu ürünlerin kalitesine kıyasla sunulan fiyatlar kullanıcıları şaşırtmayı başarırken, telefonların kullanıcılara sunduğu performans büyük övgü topluyor. Kullanıcıların olumlu geri dönüşlerini de dahil edersek, en iyi fiyat performans telefonlar arasında olarak saymak yanlış olmaz. 

 

Xiaomi markasının sunmuş olduğu fiyat performans telefonlarının çoğu, oldukça başarılı ve neredeyse tüm modelleri en iyi fiyat performans telefonlar arasında yer almaktadır. Ancak Xiaomi Redmi Note 9S modeli, diğer telefonlara kıyasla fiyat performans alanında oldukça başarılı. 15 Mayıs 2020 yılında ürün pazarına giriş yapan cihaz, 6,67 inç ekran boyutu ve ince ekran çerçevesi ile büyük ekran sevenlerin beğenisini topluyor. 

 

Telefonun farklı depolama seçenekleri bulunuyor. Depolama alanının büyük olması fiyatın artmasını sağlarken, daha düşük depolama alanına sahip modellerde fiyat etiketi daha ucuz oluyor. 5020 mAh batarya kapasitesine sahip olan telefonun en iddialı olduğu konulardan biri de telefon pili. Oldukça iddialı bir batarya kapasitesi sahip olan telefon, kullanıcılar tarafından da bu konuda büyük övgü almayı başardı. 6 GB ram bulunan telefonda hızlı şarj özelliği de mevcut.

 

Telefon kamerası çoğu telefon kullanıcısı için oldukça önemli bir detay ve en iyi fiyat performans telefonlar seçilirken büyük önem gösterilen bir konu. 48 mp kamera çözünürlüğü sunan model, Ultra HD 4K video kayıt çözünürlüğüne sahip. İkinci arka kamera 8 mp, üçüncü arka kamera 5 mp, dördüncü arka kamera 2 mp çözünürlüğe sahip. Ön kamera ise 16 mp çözünürlüğe sahip. Suya dayanıklılık özelliğiyle de kullanıcıları memnun etmeyi başaran telefonda 4.5 G desteği de bulunuyor. 

 

Xiaomi ikinci el telefon alım satımını rahatlıkla EasyCep’te yapabilirsiniz.

Bu yazımızda en iyi fiyat performans telefonlardan bahsettik. Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/yalnizca-birkac-adimda-telefon-sifirlama-islemi-87 linkinden ulaşabilirsiniz.