Telefon En İyi Fitness Uygulamaları ile Sağlıklı Kalın

En İyi Fitness Uygulamaları ile Sağlıklı Kalın

Spor yapmak sağlıklı bir vücuda ve bünyeye kavuşmak adına önem taşıyor. Yazımızda sizlere en iyi fitness uygulamaları hakkında detaylı bilgi vereceğiz. 25-08-2023

Spor yapmak sağlıklı bir vücuda ve bünyeye kavuşmak adına önem taşıyor. Bunun için bir çoğumuz spor salonlarına gitmeyi tercih ediyor. Ancak günümüzde fitness ve egzersiz uygulamaları akıllı telefonlarımıza kadar inmiş durumda. Yoğunluk sebebiyle spor salonuna vakit yaratamayan herkesin imdadına yetişen spor uygulamaları, pek çok yönden avantaj sağlıyor. Ücretsiz fitness uygulamaları sayesinde kişisel bir antrenör gibi istediğiniz yerde sporunuzu yapmanız mümkün. EasyCep’in yenilenmiş akıllı telefon ve tabletlerinde kolaylıkla kullanılabilen bu uygulamalar, vücudunuza esneklik kazandırmanın yanı sıra hareket etmenin en iyi yollarından biri. Uygulamaların size sağladığı çeşitli egzersiz planları, zamanlamalar ve beslenme tavsiyeleri, spor temponuzu düşürmemeniz adına tasarlanan özellikler arasında yerini alıyor. 

 

EasyCep'in yenilenmiş telefonlar ile aşağıdaki uygulamaları kullanabilir ve kendinize sağlıklı bir rutin yaratabilirsiniz. Öyleyse en iyi fitness uygulamaları hangileri? Gelin sırayla inceleyelim. 

 

Nike Training Club

Nike Training Club en iyi egzersiz uygulamaları arasında dikkat çekiyor. Kullanıcılardan tam not alan ve sıklıkla tavsiye edilen uygulamaya ilk üye olduğunuzda size boyunuz, kilonuz, haftalık ne kadar egzersiz yaptığınız ile ilgili sorular sorup bu bilgilere göre en uygun egzersiz programlarını sizlere buluyor. Birkaç haftadan oluşabilen programlar size hangi gün dinlenebileceğinizi söylüyor. Tüm egzersizlerin videolar ve sesli yönlendirmelerle gönderilmesi sporunuzu yaparken doğru bir şekilde ilerlemenizi kolaylaştırıyor. Üstelik uygulama alanında ünlü sporcularla çalışma fırsatı da tanımakta. Ücretsiz olan uygulamayı tüm Android ve iOS cihazlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

 

Runtastic 

Tam adı Adidas Running by Runtastic olan uygulama kullanıcıları evde koşu yapmaya davet ediyor. Evde Koşu seçeneği ile sporculara seçebilecekleri 3 haftalık hedef ve 1 adet de 45 günlük hedef sunuyor. İsteyenler haftada 42 km. isteyenler de 21 km olacak şekilde yürüyüşlerini seçebiliyor. Uygulama, Adidas’ın koşu performansını takip etmek amacıyla geliştirdiği Adidas Running by Runtastic antreman geçmişinden koşu istatistiklerine kadar kişisel koç gelişimi sağlayan aktiviteleriyle dünyanın önde gelen koşu uygulamaları arasında yer almaktadır. Uygulamanın çoğu özelliğinden ücretsiz yararlanmak mümkün. iOS ve Android cihazlara da kolaylıkla indirilebilir. 

 

Fitwell 

İlk çıktığı dönemlerde sadece iOS cihazlarda kullanılan sonrasında Play Store üzerinden de indirilebilir hale gelen Fitwell, Türk girişimciler öncülüğünde kurulan bir egzersiz uygulaması. En iyi fitness uygulamaları kategorisinde sadece Türkiye’de değil dünya genelinde de dikkat çekiyor. Fitwell sayesinde beslenme alışkanlıkları tarzı günlük rutinlerinizi düzene sokabileceğiniz gibi size özel egzersizlerle de fit kalmanız mümkün. EasyCep yenilenmiş akıllı telefon ve tabletlerine ücretsiz olarak indirilebilen uygulamada daha çok özellikten yararlanmak adına Premium üyelik oluşturabilirsiniz. 

 

Fitify

Evde spor uygulamaları dediğinizde karşınıza çıkacak alternatiflerden bir tanesi de kilo vermek, yağ yakmak ve güç kazanmak için kullanılan Fitify. Evde ekipmanlı ya da ekipmansız yapılabilen 850’den fazla egzersizi video şeklinde sunan uygulamada 5 milyonu aşkın kişi mevcut. Fitify sayesinde günlük antrenmanlarınızda her zaman eğlenceyi yakalayabilmeniz ve verimliliğinizi de artırmanız mümkün. Ekipmansız ya da ekipmanlı her yerde yapabileceğiniz sayısız egzersiz videosunu izleyerek hedefinize ulaşabilirsiniz. Seviyenize, hedefinize ve zamanınıza özel uygun eğitim planları alabilirsiniz. En iyi fitness uygulamaları kategorisinde değerlendirebileceğimiz platform ücretsiz ve iOS, Android uyumludur. 

 

Down Dog

Android ve iPhone fitness uygulamaları kategorisinde yoga ayrı bir aktivite olarak yerini alıyor. Yeni başlayanların yapabileceği yoga hareketlerini sunan Down Dog önceden kaydedilmiş tekrarlayan videolar yerine farklı egzersizleri barındırıyor. Uygulama içerisinde Vinyasa, Hatha, Restoratif, Yin, Ashtanga ve Güneşi Selamlama gibi tüm yoga hareketleri mevcut. Yapacağınız tüm egzersizler vücudunuzdaki kasları güçlendirmekle birlikte esnekleştirmeye de yardımcı oluyor. 6 farklı yoga eğitmeni rehberliğinde nefesinizle yükselen ve düşen müzik eşliğinde yoga yapmak için bu uygulamayı indirebilirsiniz. Deneme sürümü de bulunan Down Dog’da tüm videolara erişebilmek ve sınırsız kullanım kazanmak için Premium abonelik oluşturabilirsiniz.

 

All Out Studio

All Out Studio, en iyi fitness uygulamaları arasında günümüzde sıklıkla tercih ediliyor. Amacınıza göre binlerce farklı egzersiz seçeneği sunan uygulama kalitesiyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Zayıflama, vücut yapma ve sağlıklı yaşam terimlerine tam anlamıyla hizmet ediyor. Uygulamada videolu ve pratik pek çok antrenman seçeneğini bulmanız mümkün. Kilo verebileceğiniz gibi formunuzu korumak istediğinizi de uygulama içerisinde belirtebilirsiniz. iOS ve Android cihazlara ücretsiz yüklenebilen uygulama içinde satın alımlar da mevcuttur. 

 

7 Dakika Egzersiz 

EasyCep’in Android ve iOS yazılıma sahip akıllı telefon ve tabletlerine indirebileceğiniz en iyi fitness uygulamaları kategorisinde 7 Dakika Egzersiz vücudunuza esneklik kazandırmanız adına imdadınıza yetişiyor. Ağırlıklı olarak HIIT ve kardiyo egzersizlerinden oluşan yedi dakikalık antrenman programlarını içeren uygulama hayatınızı kolaylaştırıyor. 7 Dakika Egzersiz uygulamasında yer alan egzersizlerin zorluk düzeylerini, dinlenme sürelerini ve çeşitlerini kendinize göre belirleyebilirsiniz. Fitness ve kondisyon düzeyiniz geliştikçe ileri seviye egzersizlere geçebileceğiniz gibi kardiyovasküler sisteminizi de güçlendirebilirsiniz. Ücretsiz olan uygulama içerisinde satın alımlar da mevcuttur. 

 

Sworkit 

Kişisel antrenman deneyiminin yeni yüzü olarak ön plana çıkan Sworkit, 20 milyonu aşkın kullanıcısıyla çeşitli spor dallarına yönelik egzersiz videoları sunuyor. Uygulamada yoga, esneme, güç ve kardiyo gibi çeşitli egzersiz türlerine erişebilir ve 5 dakikadan 60 dakikaya kadar değişen farklı sürelerdeki videolar arasından günlük programınıza en uygun egzersizi seçebilirsiniz. Kişiye özel bu antrenman deneyimi, sporu hayatına entegre etmek isteyen herkes için mükemmel bir başlangıç noktası olabilir. Sworkit, bireysel ihtiyaçlarınıza göre şekillenen bir spor deneyimi sunarak, sağlıklı bir yaşam tarzının kapılarını sizlere sunar. Üstelik en iyi fitness uygulamaları arasında yer alan iOS ve Android yazılımlarla uyumlu uygulama kullanıcılara ücretsiz deneme süresinin yanı sıra Premium üyelik oluşturma imkânı da tanıyor.

 

Gymshark Training 

En iyi fitness uygulamaları çerçevesinde tam anlamıyla ücretsiz kullanım sunan Gymshart Training İngiltere’nin önemli markalarından Gymshark’a ait. Uygulama, İngiltere’nin ünlü sporcularla sosyal medya fenomenlerinin kişisel programlarını sizlere sunuyor. Ayrıca kendinize özel egzersizler ayarlayabileceğiniz uygulamada her egzersizi detaylarıyla anlatan videolar da bulabilirsiniz. iOS ve Android yazılımlı her cihaza yükleyebileceğiniz uygulama pek çok sporcu tarafından tercih ediliyor. 

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/instagram-da-takip-etmeyenler-nasil-bulunur-329 linkinden ulaşabilirsiniz.