Telefon Eski Telefonunuzu Yenilenmiş Telefon ile Takas Etmek için 10 Sebep

Eski Telefonunuzu Yenilenmiş Telefon ile Takas Etmek için 10 Sebep

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek, eski telefonunuzda yaptığınız bir işlemi yeni cihazınızda daha kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirmenizi sağlar. 13-05-2022

Yıllardır aynı telefonu kullanıyorsanız, bir süre sonra cihazınızın tüm özelliklerine alışkın hale gelirsiniz. Ancak telefonunuz belirli bir zaman sonra bazı sinyaller vermeye başlayabilir. Bu durum, yeni bir telefona geçiş vaktinin geldiğini gösteren bir işaret olabilir.

Ekranında sararma varsa, eskiden canlı olan renkler solmaya başladıysa, komutlara yanıt vermiyorsa ya da dokunmatik performansı yavaşlamışsa, telefonunuzu değiştirme vakti gelmiş demektir. Garantisi biten bir telefonun bozuk ya da kırık ekranını değiştirmek, pek çok zaman telefonun değerinden bile pahalıya gelebilir. Böyle bir durumda eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek, yapacağınız en doğru tercih olacaktır.

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek için başlıca sebepler ise şu şekilde sıralanabilir:

1.Yavaş Şarj ve Düşük Pil Ömrü

Telefonların pil ömrü, ne yazık ki zamanla azalır. Telefonun pilini değiştirmediğinizde, gün ortasında cihazınız kapanabilir ve sizi zor durumda bırakabilir. Bununla birlikte telefonun eski teknolojiye sahip olduğundan yavaş şarj olması da pil ömrünün azalmasında diğer bir etkendir.

Eğer acil bir yere yetişmeniz gerektiğinde şarjınız çok az olursa, eski telefonunuz yavaş şarj olduğundan pil çok az dolacaktır. Bu durumdan kurtulmak için eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek, harika bir fikirdir. Yeni model akıllı telefonlar, kısa sürede pili önemli ölçüde şarj eder. Çünkü yeni telefonlarda daha yüksek değerde pil ve hızlı şarj desteği bulunur.

2.Kamera Performansı

Telefonunuzun kamerası satın aldığınız dönem için çok iyi olabilir. Ancak yeni telefonlarda bulunan kamera uygulamaları çok daha iyi fotoğraf ve video çekimi imkanı sunar. Çektiğiniz fotoğrafların kötü çıktığını düşünüyorsanız, eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek bu sıkıntınızı giderecektir.

Fotoğraf ve video kalitesinin akıllı telefon kullanıcıları için büyük önem taşıdığı, bilinen bir gerçektir. Bu nedenle oldukça fazla talep gören son teknoloji akıllı telefonlar, yüksek fotoğraf ve video kaliteleri sunarlar. Fotoğraf çekimleri için telefon içerisinde bulunan gece modu sayesinde karanlık ortamlarda en iyi fotoğrafları çekebilirsiniz. Tıpkı bir fotoğraf makinesi gibi kaliteli fotoğraflar sunan yepyeni kameraya sahip akıllı telefonlara takas imkanı sunan Easycep.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

3.Güncelleme Olmaması

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek için bir diğer sebep ise eski telefonunuzun bir süre sonra güncelleme alamayacak olmasıdır. Eski model akıllı telefonlar belirli bir süre sonra güncelleme almayı durdurur. Güncelleme durması sonucunda cihazınıza olan destek azalır. Telefonunuz destek alamadığında ise hem daha az güvenilir hale gelir hem de işlevleri düşer.

Bu durumda yeni güncellemeleri alabilen başka bir akıllı telefona geçiş yapmanız gerekir. Çünkü güvenlik açısından akıllı telefonunuz her zaman Android veya iOS’un son sürümünde olmalıdır. Eski telefonunuzu üst model bir yenilenmiş akıllı telefon ile takas ederek, yeni ve daha güvenilir sisteme geçiş yapabilirsiniz.

4.Yavaşlayan Performans ve Eski Donanım

Eski telefonunuzdaki donanım aldığınız zaman yada hızlı olsa da aradan geçen yıllar içerisinde yeni donanım bileşenleri çıkmıştır. Bu yeni donanımsal parçalar çok daha az güç tüketip, daha hızlı performans sunarlar. Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek, eski telefonunuzda yaptığınız bir işlemi yeni cihazınızda daha kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Yeni bir telefonla takas yapmak, yıllar içerisinde yaşlanan telefonunuzun ortaya çıkardığı sorunlardan sizi kurtarır. Son teknoloji akıllı telefon modellerinden birine sahip olduğunuzda yepyeni işlemci ve batarya sayesinde eski telefona oranla daha yüksek performans elde edersiniz.

5.Depolama Alanı

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek istemenin başlıca nedenlerinden biri, depolama alanının yetersiz gelmeye başlamasıdır. Telefonların depolama alanları günümüzde 256 GB, 512 GB, 1TB olarak değişiklik gösterir. Ancak 16 GB hafıza, artık günümüz telefonlarına ve işletim sistemlerine yeterli gelmez. Böyle bir telefonunuz varsa yenilenmiş bir model ile takas etmek, en iyi seçenektir. Yeni telefonunuzu seçerken minimum 32 ya da 64Gb depolamaya sahip bir telefon satın almayı düşünebilirsiniz.

6.Telefonun Kozmetik Olarak Yıpranması

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek için önemli nedenlerden biri de yeni bir telefon almanın hayatınızı son derece kolaylaştıracak olmasıdır. Eski telefonunuzun ekranı kırılmış, tuşları basılmakta sıkıntı yaratıyor ya da ses kalitesi düşük olduğundan konuşma sırasında diğer kişileri iyi duyamayabilirsiniz. 

Eski telefonunuzun kamera çekme kalitesi iyi olmadığından sosyal medyanıza güzel fotoğraflar koyamıyor olabilirsiniz. Eski telefonunuzun ekranı kırıldığında değiştirmeyi düşünseniz de orijinal olarak ekran değiştirme maliyeti neredeyse telefonun yarı fiyatına kadar çıkabilir.

Bunun gibi telefonun kozmetik olarak eskimesinden kaynaklanan birçok sebep sizi telefonunuzu yenilenmiş bir akıllı telefon modeli ile takas etmeye yöneltebilir. Yeni bir akıllı telefona sahip olarak, eski telefonunuzdan çok daha iyi bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

7.Güçlü Çip Desteği

Bir akıllı telefonun öne çıkan en güçlü yanlarından birinin çip olduğunu söylemek mümkündür. Apple tarafından tasarlanmış olan A13 Bionic çip, EasyCep üzerinden en uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz yenilenmiş iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max cihazlarında bulunur. Önceki jenerasyonlarına oranla %30 daha düşük güç tüketimi ve %20 daha hızlı işlem gücü vaad eder. A13 çipteki üçüncü nesil Neural Engine sayesinde kamera, Face ID ve AR uygulamaları konusundaki işlemler de çok daha hızlı ve kusursuz şekilde gerçekleştirilir.

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek için geçerli sebeplerden biri olan çip desteği, eski model telefonlara göre kullanım şeklinizi oldukça değiştirir. Yeni çiplerin özellikleri pilin harcanma durumunu, cihazınızda yapmış olduğunuz işlemleri, Face ID ve AR uygulamalarının kullanım sırasındaki işlem gücünü ayarlayarak telefon performansınızı son derece artırır.

8.İnternet Çekim Gücü

Günümüzde akıllı telefonların çok fazla tercih edilmesindeki ana sebep, sosyal medya ve buna bağlı olarak internet kullanımıdır. Haliyle eski telefonundaki internet çekim gücünün yetersiz gelmesi, eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek istemenin başlıca sebeplerinden biridir. Eğer telefonunuz hala 3G desteklemiyorsa, vakit kaybetmeden EasyCep yenilenmiş telefon modellerinden biri ile takas etmeyi düşünebilirsiniz.

9.Yeni Uygulamalar

Akıllı telefonların bu kadar hızlı bir şekilde yaygınlaşması ve sevilmesindeki en büyük nedenlerden biri de içerisindeki hayatımızı oldukça kolaylaştıran uygulamalardır. Ancak kullanım durumuna bağlı olarak eskiyen akıllı telefonlar, zamanla uygulamaların içerisinde kasmaya başlar. Ayrıca yeni çıkan uygulamaları da desteklemediği için bu uygulamalar telefonunuzda kullanılamaz. Böyle bir durumda yapılacak en iyi şey, eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek olacaktır.

10. Sağlamlık ve Tasarım

Eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek isteyenler için bir diğer sebep de telefonun sağlamlığı ve tasarım şıklığıdır. Telefonunuz kullanıma bağlı olarak belirli bir süre sonra yıpranır ve eski sağlamlığını kaybeder. Uzun ömürlü kullanım sağlamak için telefonunuzu EasyCep yenilenmiş telefon modellerinden biri ile değiştirmek en iyisi olacaktır.

Telefonunuzu aldığınız dönemde tasarımını çok beğenmiş olabilirsiniz. Ancak zamanla değişen trendler ve üstün teknoloji imzası taşıyan tasarımlar, çok daha fazla ilginizi çekebilir. Bu durumda eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek büyük bir avantaj olarak karşınıza çıkar. Easycep.com sayesinde eski telefonunuzu en güvenilir ve kazançlı şekilde beğendiğiniz yenilenmiş akıllı telefon modeli ile takas edebilir, yeni telefonunuza kolayca sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Bu yazımızda eski telefonunuzu yenilenmiş telefon ile takas etmek hakkında size bilgi verdik. Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/teknolojik-hediye-fikirleri-104 linkinden ulaşabilirsiniz.