Telefon En Dayanıklı Şarj Ömrüne Sahip Telefonlar

En Dayanıklı Şarj Ömrüne Sahip Telefonlar

Easycep ile karşınıza çıkabilecek en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar sizlerin ihtiyacını görebilecek modeller arasındadır. 12-05-2022

Herkesin elinden düşürmediği, günlük hayatta belki de en sık dokunduğumuz cihazlar telefonlar. Telefonların standart özelliklerinin yanında, kullanıcıların ilgisini çekmesi için farklı özellikleri de olması gerekiyor. Bir telefonu ilgi çekici kılan özelliklerin başında ise o cihazın uzun süre şarj ihtiyacı olmadan kullanılması geliyor. Çünkü dışarı çıkınca her zaman telefonların şarj edilmesi imkanı olmuyor. Bundan dolayı da şarjı uzun giden telefon modelleri oldukça sık tercih ediliyor. Easycep ile karşınıza çıkabilecek en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar bu anlamda sizlerin ihtiyacını görebilecek modeller arasındadır.

 

Bir cihazın şarj ömrü elbette yeni modelleri çıktığı müddetçe değişiklik gösterebilir. Çünkü yeni çıkacak model, eski telefon modelinden daha uzun şarj ömrüne sahip olabilir. Bundan dolayı da en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar her sene değişkenlik gösterir.

 

Pili En Dayanıklı Şarj Ömrüne Sahip Telefonlar

Telefonlarda çok farklı uygulamalar bulunur. Bunlar kendi başına da açık olduğu şekilde telefonunuzun şarjının gitmesine yol açar. Ancak bunun haricinde telefonunuzu ne kadar uzun kullanırsanız şarjı da o kadar çabuk bitecektir. Bunu göz önüne alarak en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar içerisinden en uzun kullanabileceğiniz modelleri sizler için derledik. Bu modeller içerisinde internete bağlıyken, bluetooth gibi paylaşım özellikleri açıkken ya da uzun telefon konuşmaları yapılırken sizi yarı yolda bırakmayacak son derece dayanıklı özellikleri olan telefonlar mevcut.

 

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Dayanıklı ve şarj ömrü oldukça uzun olan bir akıllı cihaz. Xiaomi Mi Note 10 Lite en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar arasında hiçbir işlem yapılmadığı takdirde tam olarak 552 saat bekleme süresi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Sizlere kesintisiz 33 saat telefonla konuşma süresi tanıyan bu Xiaomi modeli, Mi serisinin en çok tercih edilen akıllı cihazları arasında yerini alıyor. Ülkemizde de üretimi için harekete geçilen bu son derece kaliteli markanın akıllı cihazları içerisinde bu telefon modeli, 5.260 mAh pil gücüne sahip.

 

Blackview BV 6800 Pro

Uzun bir yola çıkıyorsanız yanınızda son derece dayanıklı ve uzun pil ömrüne sahip bir telefon taşımak için bu model oldukça ideal bir model. Blackview BV 6800 Pro en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar içerisinde yerini alıyor. Kullanıcılar adeta tank gibi diyebileceği bütün askeri dayanıklılık testlerinden geçmiş olan bu akıllı cihaz son derece şık bir estetik duruşa da sahip. Bu anlamda da beklentileri karşılayan üst düzey bir telefon modeli olduğunu söylesek çok da yanlış olmaz.

 

6.580 mAh pil gücüne sahip bu telefon ile uzun süreli uygulama kullanımının yanı sıra, 60 saatten fazla kesintisiz telefon görüşmesi yapmak da mümkün oluyor. Bu bakımdan kullanıcıların uzun bir pil ömrü olan telefon arayışı bu cihaz ile son buluyor.

 

Huawei P40 Pro

Akıllı telefon modelleri içerisinde artık yalnızca arama yapma konusunda değil pek çok uygulamanın rahatlıkla kullanımı konusunda da sizlere olabildiğince fayda sağlayacak olan son derece dayanıklı bir telefon arıyorsanız bu telefon işinizi görecektir. Huawei P40 Pro, uzun pil ömrü sayesinde kullanıcıların bir telefondan beklentisini olabildiğince karşılayacak ideal bir telefon modelidir. 4.200 mAh batarya gücüne sahip olması, bu telefon modelini türündeki diğer modeller içerisinde üst sıralara taşıyan oldukça çekici bir özellik olarak karşınıza çıkıyor. 

 

27 mAh hızlı şarj gücüne sahip bir telefon olması da bu Huawei modelini, diğer akıllı cihazlar arasında öne çıkaran bir diğer nokta olarak sizlere sunuluyor. Huawei P40 Pro ile yolculuğa çıktığınız zaman kesintisiz bir şekilde müzik dinlemek ya uygulamalar arasında dolaşmanın yanında, uzun süreli telefon görüşmeleri yapmak da oldukça kolay bir hal alıyor. Bundan dolayı akıllı cihazlar içerisinde Huawei modelleri arasında en sık tercih edilen telefonlar arasında bulunuyor.

 

Samsung Galaxy M30s

Akıllı cihazlar içerisinde tercihi Samsung modelleri arasında olan kullanıcıların beğenerek tercih ettiği en dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar arasında Samsung Galaxy M30s yerini alıyor. Oldukça şık ve estetik bir görünümü olmasının yanında bu telefon modelinin tam olarak 6000 mAh pil gücüne sahip olması, türündeki diğer telefon modelleri arasında onu üst sıralara çıkaran nedenlerden yalnızca biri. 15 Watt hızlı şarj özelliğine sahip bu telefon, Samsung serisinin şarjı en uzun dayanan modelleri arasında yerini alıyor. Bu bakımdan kullanıcılar, akıllı cihaz modellerinde tercih yaparken Samsung’un bu modellerini de Easycep aracılığı ile yenilenmiş bir şekilde oldukça uygun fiyatlara edinme imkanı buluyorlar.

 

Oppo Realme 5i

Yerli piyasaya yeni ve hızlı bir giriş yapan son derece kaliteli akıllı telefon modellerinden biri de Oppo serisi. Oppo Realme 5i, dayanıklı ve kaliteli akıllı bir cihaz. Estetik ve hoş bir görünüme sahip olmasının yanında sizleri yarı yolda bırakmayan, uzun pil ömrü de bu telefonu üst sıralara çıkaran nedenler arasında yerini alıyor. Bundan dolayı Oppo telefon modelleri içerisinde Realme 5i, 5000 mAh pil kapasitesi ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu bakımdan da oldukça şık ve estetik bir telefona uzun şarj ömrü vasıtasıyla kullanıcılar kavuşmuş oluyor.

 

Dilediğiniz şekilde uygulamaları rahatlıkla kullanabileceğiniz bir Android modeli olan bu cihaz, oldukça konforlu bir kullanım da sunuyor. Tek şarj ile 40 saatten uzun konuşma süresine sahip olması bakımından sizlerin uzun bir süre rahatlıkla kullanabileceği telefon modelleri arasında yerini alıyor.

 

Xiaomi Redmi Note 9s

Akıllı cihazlar içerisinde dayanıklı bir Xiaomi modeli olarak kullanıcıların karşısına çıkan Redmi Note 9s, kaliteli ve özenli duruşu ile beğeni topluyor. Easycep farkıyla yenilenmiş şekilde kullanıcıların beğenisine sunulan akıllı cihazlar arasında oldukça ilgi çeken bir model olan bu telefon, 5020 mAh pil ömrü ile uzun süre telefon görüşmesi yapmaya ve uygulama kullanımına uygun bir telefon olarak sizlerin karşısına çıkıyor.

 

Akıllı cihaz modelleri içerisinde kullanıcıların dikkatini çeken en şık seçenekler arasında bulunuyor. 18 Watt hızlı şarj özelliği ile de oldukça beğeni toplayan kaliteli bir akıllı cihaz olan Xiaomi Redmi Note 9s, sizlerin severek tercih edebileceği son derece şık bir akıllı telefon modeli.

 

Poco X3

Akıllı cihazlarını kesintisiz ve uzun bir şekilde kullanmak isteyenlerin farklı bir tercihi de Poco X3. Akıllı telefon modelleri içerisinde yeni ve dayanıklı bir ürün olarak karşınıza çıkan bu model ile uzun süreli cihaz kullanımının yanında 33 Watt hızlı şarj özelliği de dikkati çekiyor.

 

En dayanıklı şarj ömrüne sahip telefonlar içerisinde kullanıcıların oldukça ilgisini çeken ve ihtiyaçlarına yönelik olan bir akıllı telefon modeli olan Poco X3, 5160 mAh pil gücüne sahip. Bu uzun pil gücü ile uzun yolculukların ve gün içerisinde telefon şarj etme imkanı olmayan zamanlarda kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan son derece şık bir model. Bunun yanında standart markalar içerisinde bir farklılık yaratmak isteyenler için de ideal bir cihaz.

 

Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/yenileme-merkezi-nedir-tse-standardi-neler-getiriyor-43 linkinden ulaşabilirsiniz.