Telefon Easycep ile Sattığın Telefon Ücreti Hopi Para Olarak Dönüyor!

Easycep ile Sattığın Telefon Ücreti Hopi Para Olarak Dönüyor!

Easycep ile sattığın telefon ücreti hopi para olarak dönüyor.. Detaylı bilgi yazımızın devamında.. 12-05-2022

İkinci el telefon alış ve satış konusunda oldukça deneyimli olan Easycep, her geçen gün farklı kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Müşteri odaklılık ilkesi üzerinden hizmetlerini sürdürmekte olan Easycep bünyesinde yer alan kampanyalar, akıllı telefon alımı konusunda müşterilerin avantajlı bir konumda yer almasını sağlıyor.

 

Müşterilere sunulan kampanyalardan biri olan Hopi Paracık, satışa sunulan telefonlar üzerinden avantaj elde etmeyi mümkün kılmaktadır. Easycep ile satacağınız telefon ücretini, hopi paracık olarak kullanabilirsiniz.. Peki ama sunulan kampanyanın detayları neler?

 

Satılan Telefonların Ücretleri, Hopi Hesabına Aktarılabiliyor!

Bu kampanya, ikinci el telefon satışlarını ilgilendirmektedir. Müşteriler, kullanmadıkları telefonlarını Easycep’e satabilir ve sattıkları telefon üzerinden hopi paracık kazanabilirler. Telefonun satış işlemlerinin gerçekleştirilmesi sonrasında telefonun ücreti, hopi paracık olarak hopi hesabına aktarılabilmektedir.

 

Birçok kişi, hesaba aktarılan paraların nasıl kullanılacaklarını merak ediyor. Hopi paraların geçerli olduğu her yerde, kişiler bu paraları rahatlıkla kullanabilir. Sahip olduğu nitelikler ve avantajları ile birlikte kampanyanın ilgi çektiğini söylemek mümkün. Birçok kişi, telefonlarını değiştirmektedir ve eski telefonlarını ne yapacaklarını düşünmektedir. Bu noktada imdada Easycep kampanyası yetişmektedir böylelikle müşteriler, eski telefonlarını satışa sunarak avantaj elde etmektedir.

 

Hopi ile Anlaşmalı Her Yerde Hopi Paracıklar Kullanılabiliyor

Eski telefonların satılması sonrasında kazanılan hopi paracıklar ne yapılabilir sorusu, birçok kişi tarafından soruluyor. Öncelikle belirtmek gerekir ki satışa sunulan telefonun değerine göre ekstra %10 paracık kazanılabiliyor. Hopi hesabına aktarılan paraların her biri, anlaşmalı yerlerde kullanılabiliyor. Böylelikle kişiler hem eski telefonlarını değerlendirmiş olmakta hem de hopi paracık kazanmaktadır.

 

Sizler de Easycep ile sattığın telefon ücreti hopi olarak dönüyor kampanyasından faydalanarak, kullanmadığınız telefonları satışa sunabilirsiniz. Kazanacağınız hopi paralar pek çok yerde geçerli olacağı için istediğiniz ürünlere ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Easycep, müşterileri tarafından satışa sunulan ikinci el telefonları değerinde almakta ve müşterilerine pek çok fırsatı bir arada sunmaktadır. Sizler de Easycep ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

 

Bu yazımızda Easycep ile sattığın telefon ücreti hopi para olarak dönüyor kampanyasını paylaştık. Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/telefonda-gizlilik-ayarlari-nasil-olmali-64 linkinden ulaşabilirsiniz.