Bizden Haberler EasyCare ile Ekranınız Koruma Altında!

EasyCare ile Ekranınız Koruma Altında!

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi olarak, cep telefonu kullanıcılarının kesintisiz iletişimini güvence altına alıyoruz. EasyCare ile telefonları olası hasarlara karşı koruyoruz. 27-04-2023

Türkiye’nin en büyük yenilenmiş elektronik ürün marketi olarak, cep telefonu kullanıcılarının kesintisiz iletişimini güvence altına alıyoruz. EasyCare ile telefonları olası hasarlara karşı koruyoruz.

 

EasyCep olarak sunduğumuz hizmetleri genişleterek yenilenmiş telefon pazarında öncü olmaya devam ediyoruz. Lisanslı ve uzman teknik hizmetleri ile yenilenmiş telefonlara olan güven ve ilgiyi arttırıyoruz. Yenilenmiş telefon ve diğer elektronik cihazlarda 12 taksit ve 12 ay da garanti gibi avantajlar sunmamızın yanı sıra EasyCare ve EasyFix ile hizmetlerimizi çeşitlendirmeyi sürdürüyoruz.

 

Cep telefonlarında kullanıcıların en çok karşılaştığı sorun olan ekran kırılmalarına karşı EasyCare “Ekran Koruma Paketi” ile telefonları 12 ay süre ile güvence altına alıyoruz. Üstelik, yenilenmiş telefonlarda geçerli 12 ay süreli garanti de geçerliliğini sürdürüyor. Colendi Sigorta entegrasyonu ile online alımlarda sepete kolayca eklenebilen EasyCare, EasyCep mağazalarından alışveriş yapan tüketicilere ise, ‘Ekran Kırılma’ ve ‘Tam Kapsam’ olacak şekilde iki ayrı sigorta paketi olarak sunuluyor.

 

Tam Kapsamlı EasyCare paketi, kullanıcının telefonunu ekran kırılmasının yanı sıra, sıvı teması, voltaj değişikliği, çalınma, kaza sonucu oluşan hasarlar ve hatalı aksesuar kullanımına karşı da koruma altına alıyor.

 

Detaylar için tıklayınız.