Telefon Darbe Alan Telefon Yenilenebilir mi?

Darbe Alan Telefon Yenilenebilir mi?

Gerekli olan tamirci aracı firma bulma adımının sonrasında telefonunuzun eski performansına ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 10-05-2022

Darbe alan telefonun uygun müdahaleler ile eski performansını kazanması mümkün. Bu alanda özellikle hassas yapıda olan iPhone telefonların ve diğer akıllı telefon modellerinin düşmesi ile sıkıntılı bir görünüm meydana gelebilmektedir. Bu aşamada hem darbeden koruma hem de telefon darbe aldıktan sonra konunun uzmanları ile iletişime geçerek tamir adımlarını tamamlamanın önemli olduğunu belirtmek mümkündür.

 

Telefonları Darbeden Koruyun!

Gerekli olan tamirci aracı firma bulma adımının sonrasında telefonunuzun eski performansına ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Fakat buradaki asıl püf noktası cihaz verimliliğini üst düzeye çıkaran bir alt yapının geliştirilmiş olmasıdır. Hızlı ve sorunsuz erişim adımlarının hemen sonrasında koruma miktarını en yüksek dereceye çekmek için çeşitli önlemler almalısınız.

 

  • Telefonları darbeden korumak için öncelikle kılıf kullanımına dikkat etmek gerekir. Telefonun temel aksamlarını sorunsuz bir biçimde muhafaza edecek bir yapının oluşturulması en temel hususlar arasında bulunmaktadır. Bu hızlı ve sorunsuz koruma yöntemi sizin için cihazın uzun ömürlülüğünü artıracak hususlar arasında yer alıyor.

 

  • Sadece ana aksamları ve cihaz gövdesini değil aynı zamanda ekran kısmının da koruma altına alınması gerekir. Ekran kısmının çatlaması ya da kırılmasını engelleyebilmek için muhakkak kırılmaz cam taktırmanız gerekiyor. Bu şekilde darbe alınsa dahi kırılmaz cam zarar görecek ve sizin telefonunuzun ana ekranına herhangi biri zarar gelmeyecektir.

 

  • Çantaya koyulduğu zaman birçok farklı unsur ile çarpışan ve temas eden telefonların da hem kamera yapılarında hem de iç aksamlarında sorun olabileceği görülmektedir. Çantaya telefon koyulduğu zaman sabit bir bölmeye yerleştirilmesine ayrıca dikkat edilmelidir. Bu şekilde olası darbeleri ve çarpışmaları engelleyebilirsiniz.

 

Bu detaylara dikkat ederek telefonunuzu daha uzun ömürlü bir hale getirebilirsiniz. Telefon güvenliğine dikkat etmek artık sizin için daha kolay ve sorunsuz olacaktır.

 

Kamera Zarar Gördüğü Zaman Ne Yapılmalı?

Telefonların düşme ya da hasar alma durumlarında en hassas aksamlardan biri olan kamera sıklıkla bu durumdan etkilenmektedir. Kameranın zarar görmesi durumunda en azından mercek kısmının değiştirilmesi mümkündür. Bu şekilde buğulu olan görünümün daha net ve sorunsuz bir hale gelmesi mümkün kılınacaktır. Kameranın zarar görmesi ortaya çıkan fotoğrafların kalitesini de düşürecektir. Bu tür bir kalite düşmesi fark ettiğiniz anda uzmanlar ile iletişime geçmelisiniz. Sistemin kısa sürede sorun henüz küçükken tamir edilmesi verimliliği artıracak olan unsurlardandır.

 

Ekran Kırılması Nasıl Çözümlenir?

Darbelerden en sık etkilenen unsurların başında kesinlikle ekran gelmektedir. Ekranın kırılması sebebi ile hem yüzey dağılabilir hem de dokunmatik sistem işlevsiz kalabilir.

 

  • İç ekranın kırılması durumunda eğer şanslıysanız telefonunuzun modeli bunu değiştirmeye uygun olur! Bazı telefonlarda sadece dış ekranın değiştirilmesine uygun bir tasarım oluşturulmuştur. Bu nedenle iç ekranda bir sıkıntı meydana geldiği zaman durum çözümsüz kalabilmektedir.

 

  • Tercih ettiğiniz tamir firmasının nitelikli olduğundan emin olmanız gerekiyor. Eğer garantili, hızlı ve sorunsuz bir teslim adımı sağlanıyorsa en doğru noktalardan birinde bulunuyorsunuz demektir. Sorunsuz erişim hizmetleri ile telefonun nasıl tamir edileceğine dair gerekli olan bilgiler problemsiz sunulmalıdır. Güvenilirliği en yüksek derecede sigorta kapsamında ya da garanti ile gerekli tamiratın yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bu konuda uzman kadrosu ile hizmet veren birçok farklı firma bulunuyor.

 

  • Alınan darbelerin sonucunda mürekkep akması gibi sorunlar da meydana gelmektedir. Bu sorunda ekranda görüntüler sanki yana ve aşağıya doğru kayıyormuş gibi biri izlenim meydana gelmektedir. Bu sorunun çözüme kavuşturulması için iç ve dış ekranın değiştirilmesi gerekir. Maddi bakımdan orijinal ekran taktırmanın size maliyetinin oldukça yüksek olacağının da ayrıca bildirilmesi gerekiyor.

 

Bu detaylar üzerinden gerekli olan tamir adımları sorunsuz bir biçimde tamamlanacaktır. Hızlı ve nitelikli bir alt yapının oluşturulması için uygun işlem özellikleri geliştirilmiştir.

 

Ses Sistemine Gelen Zarar Çözülebilir Mi?

Darbe denildiği zaman genel olarak akla ekran kırılması gelse de ses sistemine gelen zararların da sıklıkla meydana geldiği görülmektedir. Sizin sesinizin karşıya iletilmemesi ya da ses iletimi konusunda düşüklüklerinin yaşanması en sık meydana gelen sorunlar arasında kendini göstermektedir. Bu yapı ile alakalı incelemeler yapıldığı zaman telefonun ses sisteminin tam manası ile değiştirilmesinin en nitelikli yardımcı unsurlardan biri olacağı da eklenmelidir.

 

Nitelikli sistem özellikleri tüm verimliliği ile sizi bekliyor. Bu harika sistem ile şu ana kadar yakaladığınız verimliliği artırabilir ve ses kalitesinde yaşanan sorunu da çözüme kavuşturabilirsiniz. Ses sisteminizde en ufak bir kalite bozukluğu dahi meydana geldiği zaman bunun anında konunun uzmanları ile paylaşılması gerekir. Sorun henüz küçük çaplı iken çözüm bulunması elde edeceğiniz verimliliği artıracak ve ödemeniz gereken tutarı bir kademe düşürecektir.

 

Kullanılan Yedek Parçaların kalite Seviyesi Kontrol Edilmeli Mi?

Tamir aşamasında hangi yedek parçaların kullanılacağına çok büyük önem verilmelidir. Bu noktada hızlı ve sorunsuz sistem özellikleri ile tamir yapılırken kullanılan yedek parçaların yeterince verimli olmaması durumunda hem tamir tam olarak gerçekleşmez hem de telefonun genel performansında bir düşüş meydana gelir. Bu tür durumlarda satış aşamasında da sorunlar oluşabilmektedir. Tamir sürecinde hangi yedek parçaların kullanıldığını kurumunuza ve iletişim kurduğunuz görevliye sormalısınız. Eğer telefonunuzu sonradan elden çıkarmayı düşünüyorsanız seçmiş olduğunuz parçaların onaylı olmasına da ayrıca dikkat etmeniz gerekmektedir. Lisanslı olmayan parçaların kullanımı telefonun genel değeri kapsamında da sıkıntılar meydana getirebilmektedir.

 

Fiyatı Belirleyen Temel Unsurlar Nelerdir?

Telefonunu satışa çıkarmak isteyen kişilerin öncelikli olarak seçmiş oldukları ürünün fiyat aralığını sorunsuz bir biçimde belirlemeleri gerekmektedir. Bu alanda sorun yaşanmaması adına hem iç aksamların nitelikli bir şekilde işlemesi hem de dış tasarım konusunda bir darbe almamış, aldıysa da tamir edilmiş olması gerekir. Ses sistemi ya da ekran yapısında sorun olan ürünlerin satışa çıkarılması genel verimliliğin azalmasına neden olabilir.

 

Easycep Üzerinden Satışa Çıkarın

easycep.com üzerinden telefonunuzu kolay bir şekilde satışa sunabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu sistem verimli özellikleri ve güvenilir yapısı ile dikkat çekmeye devam etmektedir. Kullanım kolaylığı ile telefon bilgilerinin girilmesinin hemen sonrasında piyasadan gerekli olan bilgileri almak mümkün hale gelmiştir. Hızlı ve sorunsuz erişim işlemleri ile telefonunuzu değerinde satışa çıkarma ve darbe almış olsa dahi tamir sonrası isteyen alıcı grubuna kavuşturma imkanını elde edebilirsiniz.

 

Easycep.com, uygun fiyat ile telefon satın almak isteyen kişiler için de harika bir seçim olacaktır. Bu alanda ikinci el ama yenilenmiş kaliteli telefonlara anında erişmek sizin için artık daha kolay ve verimli bir hal alacaktır. Hızlı ve güvenilir erişim adımlarının sonrasında beklentilerinize uygun bir erişim adımını tamamlamak sizin için çok daha kolay olacaktır. Kayıt adımınızı tamamladıktan sonra hem telefon satışı yapabilir hem de telefon arama sürecini başlatabilirsiniz. Daha öncesinde bu sistemi kullanan kişiler tarafından yapılan yorumlar sistem verimliliği hakkında ipuçları sunmaktadır.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/telefonunuzu-satarken-dikkat-etmeniz-gereken-5-kural-16 linkinden ulaşabilirisniz.