Bizden Haberler Bozulan Telefonunu EasyFix'le, Telefonsuz Kalma!

Bozulan Telefonunu EasyFix'le, Telefonsuz Kalma!

Yenilenmenin Yeni Kolayı” EasyCep, kolaylıklar sunmaya devam ediyor. EasyFix hizmeti ile hayatınızı kolaylaştırıyor… 30-05-2023

Telefon kullanırken yaşanan bozulma ya da hasarlar günümüzün alt üst olmasına yol açabiliyor. Çünkü günlük yaşamda iletişim başta olmak üzere birçok ihtiyacımızı cep telefonları ile karşılıyoruz. Telefon herhangi bir nedenle bozulduğunda, uzun süre beklemek ve telefonsuz kalmak da oldukça can sıkıcı. Bu konuda “Yenilenmenin Yeni Kolayı” EasyCep, kolaylıklar sunmaya devam ediyor. EasyFix hizmeti ile hayatınızı kolaylaştırıyor…

 

Hızlı Çözüm ve Avantajlar

EasyFix, Samsung ve Apple (iOS) cihazlarına yetkili servis hizmeti sağlıyor. Başlangıçta Anadolu yakasında bulunan altı adet pilot mağazada yürürlüğe giren bu hizmet, şimdi tüm Türkiye’de bulunan EasyCep mağazalarında geçerli. Siz de telefonunuzu EasyCep’e getirebilir ve kısa sürede yetkili servisler ile onarımını sağlayabilirsiniz.

 

Yetkili Servis ve İkame Cihaz

Cihazların toplanması ve iletilmesi Anadolu yakasında EasyCep özel araçları ile gerçekleştirilirken, Avrupa yakası ve şehir dışı mağazalarda ise kargo yöntemi ile gerçekleştiriliyor. Cihazınız yetkili servis tarafından onarılarak size teslim ediliyor. Üstelik bu hizmetten yararlanmak için telefonunuzu EasyCep’ten almanız gerekmiyor. Telefonunuz onarılırken size de ikame cihazınız ile hayatınıza devam etmek kalıyor!

 

Telefonun Bozulduğunda Telefonsuz Kalma!

EasyFix işlemleri maksimum iki iş günü sürüyor. (Kargo/taşıma süreleri hariç) ve aynı zamanda cihazlarına servis işlemi gerçekleştirmek isteyen müşterilere, servis süreci boyunca ikame cihaz sunuluyor. Böylece sizde bozulan cihazınız için mağduriyet yaşamadan hayatınıza kolayca devam edebiliyorsunuz! Yenilenmenin Yeni Kolayı EasyCep, hayata değer katmaya devam ediyor.

 

Detaylı bilgi için mağazalarımızı ya da iletişim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.