Telefon Apple iPhone 15 ile Renk Şöleni Sunuyor: İşte Muhteşem Renk Seçenekleri!

Apple iPhone 15 ile Renk Şöleni Sunuyor: İşte Muhteşem Renk Seçenekleri!

Apple, yeni nesil iPhone cihazları olan 15 serisini birçok renk seçeneğiyle satışa sunacak. iPhone 15 Pro modelinde mavi tonu için çalışmalar sürüyor. İşte detaylar… 17-07-2023

Apple yeni nesil iPhone cihazları olan 15 serisini birçok renk seçeneğiyle satışa sunacak. Alınan bilgilere göre iPhone 15 Pro modeli içinde yepyeni bir mavi tonu için çalışmalar sürüyor. İşte detaylar…

 

Teknoloji dünyasının devi olan Apple, iPhone 15 cihazları için yepyeni dokunuşlarını yapıyor. Eylül ayı ile tanıtılmayı bekleyen bu cihazlar hakkında yeni bilgiler geldi. Son gelen bilgide seri renkleri oldu. Gelen bilgilere göre Apple yeni bir mavi tonu üzerinde çalışırken yeşil ve pembe renklerini de satışa sunmayı planlıyor. Daha önce iddia edilen bilgilerde iPhone 15 serisinin önceki serilere kıyasla daha fazla renk seçeneğiyle geleceği düşünülüyordu. Tüm bunlara ek olarak Pro modellerindeki tek yenilik renklerle sınırlı kalmıyor. Özellikle mavi tonunun gri alt tonunda olması, telefonun çerçevesinin de titanyum olması bekleniyor. Bu renk gümüş veya uzay girişi rengi gibi değil de bilinen renklerden farklı şekilde titanyum grisi olması planlanıyor.

 

Başka Hangi Renkler Olacak?

iPhone 15 serisinde kullanılacak renkler oldukça özel. Sızıntı bilgiye göre heyecanlı bekleyişi karşılayacak tatmin edici bir seri olacağa benziyor. Apple, bu zamana kadar iPhone cihazlarında renk tercihlerinde değişiklik yaparak yeni cihazların bir önceki nesilden ayrılıyordu. Hatta iPhone 14 Pro cihaz serisinde ‘’Derin Mor’’ olarak adlandırılan koyu renkli moru görmüştük. Şimdi ise iPhone 15 serisinde özel renklere dair bilgiler sunuldu.

 

Standart iPhone modellerinde açık mavi ve koyu pembe renginin olacağı söyleniyor. Pembe renginin ismi ‘’Telemagenta’’ olarak tanımlanmaktadır. Mavi rengi ise ‘’Pikton Mavisi’’ olarak belirtilmiştir. Bunların dışında gümüş, kırmızı gibi renklerde seride bulunacak. Ek olarak standart beyaz, siyah gibi daha fazla çeşitte rengin olacağını söyleyebiliriz. Bu sızıntıyı yapan kaynak ise hala renk seçeneklerinin planlanma aşamasında olduğunu belirtmiştir. Yani tanıtım tarihine yaklaştıkça bu renk tercihleri değişebilir.

 

iPhone 15 Modellerinde Koyu Kırmızı Rengi Öne Çıkıyor

Gelen bilgilere göre Apple iPhone 15 serisinde eşsiz renkleri kullanmayı hedefliyor. Bu duruma göre iPhone 15 Pro ile Pro Max modellerinde bordo rengine yakın koyu kırmızı kullanılabilir. Gelen bilgiler arasında bu rengin ‘’Koyu Sienna’’ olarak tanımlandığı söyleniyor. Oldukça ilgi çekici bir renk olan koyu sienna, standart kırmızı telefon renklerine kıyasla daha ilgi çekici bir renk. Standart renklerden uzak iPhone modelleriyle birleştirilen bu renk ile farklı bir telefon deneyimi elde edilebilir.

 

Genel olarak iPhone 15 seri renkleri hakkında birçok söylendi mevcut. Bu söylentilere ek olarak klasikleşen gümüş rengi ve altın tonları da görülebilir. Hatta açık tonlu sarı renginin görüleceği de düşünülüyor. Ancak bu bilgiler net olmamakla birlikte sadece söylentiler arasında. Yapılan bu değişiklikler şimdiden milyonlarca kullanıcının dikkatini çekti diyebiliriz.

 

iPhone 15 Serisi Sadece Renkleri Değil Teknik Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

Eylül ayı ile tanıtılacak iPhone 15 serisi hem renkleri hem de teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Daha önce kullanmadığı renkleri kullanan Apple, daha kaliteli ve sağlam cihazlar üretmeye başladı. Titanyum malzemesinin de ekleneceği bu seri, paslanmaz çelikte içeriyor. Geçtiğimiz dönemlerde Apple, yine titanyum kullandığı Apple Watch modellerinde renk seçeneğini teke indirmişti.

 

Sadece gümüş kullanarak standart ürünlerini piyasaya sürmüştü. Ancak iPhone 15 serisi, titanyum içerirken çeşitli renk modellerini de birlikte sunacak. Yapılan bu değişiklikler ise Eylül ayıyla netlik kazanacaktır. Apple, yaptığı bu yeniliklerle birlikte şimdiden konuşulmaya başladı. Bu renklerde sağladığı akıllı telefonlar kendi bünyesinde bir ilke imza atacak.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/instagram-fotograflara-nesne-silme-ozelligi-fotograftan-nesne-silme-nasil-yapilir-279 linkinden ulaşabilirsiniz.