Telefon 3000 TL’ye Telefon Önerileri

3000 TL’ye Telefon Önerileri

Apple, Samsung, Huawei tarafından satılan modeller 3000 TL olduğu için iyi bir alternatif olabilir. 13-05-2022

Büyük teknoloji firmaları her geçen gün yenilenen ve gelişen teknolojik özelliklere uygun yeni telefon modelleri çıkarıyor. Günümüzde akıllı telefon fiyatlarının sürekli artması ile yüksek performanslı telefonlara ulaşmak çok daha zor hale geldi. Markaya, modele ve özelliklere bağlı olarak artan telefon fiyatları kullanıcıları bütçelerine uygun tercihler yapmaya itiyor. 

 

Kullanıcıların ihtiyaçlarına, önceliklerine ve beklentilerine yönelik uygun fiyatlı telefon arayışı artıyor. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo gibi markalar tarafından satılan modeller 3000 TL olduğu için iyi bir alternatif olabilir. Şık tasarım, pil ömrü, görüntü kalitesi, oyun ve uygulamalarda iyi performans göstermesi gibi birçok özelliği ortalama fiyata sahip telefonlarda da bulmak mümkündür. Fiyat-performans açısından uygun, bütçe dostu 3000 TL’ye telefon arayışında iseniz sizin için derlediğimiz uygun fiyatlı telefon listesine göz atmalısınız.

 

Samsung Galaxy M20

Her bütçeye uygun çeşitli model alternatifleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını fiyat-performans açısından tatmin eden Samsung Galaxy serisinden Galaxy M20 modeli 3000 Tl telefon çeşitleri arasında göz atılması gereken en iyi seçeneklerden biridir. 

 

Ekran özelliklerinden başlayarak telefonu inceleyecek olursak; 6,3 inç ekran boyutu, 1920 x 1080 ekran çözünürlüğü, 13 – 19,9 MP kamera çözünürlüğü, 3x zoom (kamera yakınlaştırması), Micro SD hafıza kartı tipi, 5000 mAh kapasiteye sahip batarya, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 512 GB’a kadar arttırılabilir hafıza, 42.2 Mbps bağlantı hızı, 4.5G desteği, parmak izi okuyucu, hızlı şarj gibi birçok teknik özelliğe ve iyi bir donanıma sahip Samsung Galaxy M20 modeli bütçe dostu olduğu gibi kullanıcılara iyi ve yeterli bir performans sunar. 

 

Bu modeli bütün fonksiyonları çalışmakta olan, sıfırdan farksız yenilenmiş telefon seçeneğiyle EasyCep web sitesinden sipariş verebilirsiniz. 12 Ay EasyCep garantisi ve 14 gün iade garantisiyle güvenle satın alabileceğiniz yenilenmiş telefonlardan biri olan Galaxy M20 modeli en iyi fiyat seçeneğiyle EasyCep web sitesinde satışta.

 

Huawei Mate 20 Lite

Huawei kullanıcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayan telefonlar üretirken aynı zamanda uygun fiyatlı alternatifler sunuyor. En gelişmiş teknik özellikleri uygun fiyatla buluşturan Huawei markası 3000 TL’ye telefon arayışında olanlar için kaçırılmayacak fırsatlardan biridir. Mate 20 Lite modeli birçok donanıma sahip olduğu için fiyat-performans açısından en uygun seçeneklerin başında geliyor.

 

6.3 inç ekran boyutu, TFT LCD ekran tipi, 1080 x 2340 ekran çözünürlüğü, 20 MP + 2 MP kamera çözünürlüğü, Micro SD hafıza kartı tipi, 3750 mAh kapasiteye sahip batarya, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, 256 GB’a kadar arttırılabilir hafıza, 42.2 Mbps bağlantı hızı, 4.5G desteği, parmak izi okuyucu, hızlı şarj, 0.46 W/kg SAR değeri gibi birçok gelişmiş performans özelliklerine sahip Huawei Mate 20 Lite modeli kullanıcılarına şık tasarım ve uygun fiyatı bir arada sunuyor. Huawei Mate 20 Lite modelini 12 Ay garanti kapsamında uygun fiyata EasyCep web sitesinden satın alabilirsiniz.

 

EasyCep yenilenmiş telefonlar herkesin bütçesine ve tarzına hitap edebilecek modelleri bir araya getirerek kullanıcıların beklentilerini karşılayan alışveriş deneyimi sunuyor. Bütün fonksiyonları çalışmakta olan yenilenmiş telefon modellerinden Huawei Mate 20 Lite 64GB kolay ödeme seçeneği ile EasyCep web sitesini ziyaret ederek satın alabilirsiniz.

 

Apple iPhone 6S

Apple’ın en çok tercih edilen modellerinden biri olan iPhone 6S güçlendirilmiş donanımı, fiyat-performans açısından avantajlı olması gibi özellikleriyle piyasadaki 3000 TL telefon modellerinin arasında fark yaratıyor.

 

3D Touch özelliğine sahip Retina HD ekran, IPS teknolojisine sahip 4.7 inç ekran boyutu, 750 x 1334 ekran çözünürlüğü, parmak izine dayanıklı, yağ tutmayan ekran kaplaması, ana ekran düğmesinde yerleşik parmak izi sensörü, 1.84 GHz hızında çalışan Apple A9 işlemcisi, 12 MP kamera çözünürlüğü, 2x zoom (kamera yakınlaştırması), Stabilizasyon özelliğine sahip Live Photos, 1715 mAh kapasiteye sahip batarya, 2 GB RAM, 4.5G desteği, 16 GB- 128 GB aralığında dahili hafıza, 0.87 W/kg (Baş) 0.98 W/kg (Vücut) SAR değeri, Rose Gold yada pembe renk çeşidi gibi öne çıkan birçok özelliğe sahip iPhone 6s modeli Apple kalitesini deneyimlemek isteyen ve uygun fiyatlı modellere yönelen kullanıcılar için oldukça iyi seçeneklerden biridir. 

 

Güçlü teknik donanımlara sahip, fiyat-performans açısından 3000 TL’ye telefonlar arasında en iyilerinden biri olan iPhone 6s modelini easycep.com üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Keyifle kullanabileceğiniz, şık tasarımlı, özel indirimli fiyatlara sahip yenilenmiş telefonları güvenli ödeme yöntemiyle 12 Ay garantili bir şekilde EasyCep web sitesinden sipariş verebilirsiniz.

 

Xiaomi Mi 8

Akıllı telefonlarda yüksek performans ve teknolojik özellikleriyle fark yaratan Mi serisi kullanıcıları hız, yazılım ve donanım, ekran kalitesi gibi çığır açan birçok özellikle buluşturuyor. Hem uygun fiyatlı hem de güçlü donanıma sahip Mi serisi 3000 Tl telefonlar arasında en iyilerden biridir.

 

6,21 inç Süper AMOLED ekran, 1080 x 2248 ekran çözünürlüğü, 12 MP + 12 kamere çözünürlüğü, ultra ışığa duyarlı Al kamera, 4K video kalitesi, parmak izi sensörü, IR yüz ile kilit açma, 6 GB RAM, 42 Mbps bağlantı hızı, 4.5G desteği, 3400 mAh kapasiteye sahip pil gücü, 64GB/128GB UFS flaş depolama, 0.701 W/kg (Baş) 1.662 W/kg (Vücut) SAR değeri, Mavi, Beyaz, Siyah renk çeşidi gibi birçok özelliğe sahip Xiaomi Mi 8 modeli piyasadaki benzerlerinden öne çıkan gelişmiş fonksiyonlara sahip. Hızlı indirme gücüne sahip Xiaomi akıllı telefonlarla daha sağlam ağ standartlarına erişebilirsiniz. Aynı anda çoklu cihazlara bağlanmayı sağlayan, diğer modellere oranla daha fazla depolama alanı sunan Xiaomi akıllı telefonlar geliştirilmiş performans özellikleriyle kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunuyor. 

 

%25 daha az enerji tüketimi, %100 Al işlem gücü yüksekliği gibi yeni nesil teknolojik özellikleriyle telefon sektöründe öne çıkıyor. Önceliği kamera ve fotoğraf/video kalitesi olan kullanıcıların da rahatlıkla tercih edebileceği Xiaomi akıllı telefonlar güçlü ve duyarlı kamera donanımlarıyla çözünürlüğü yüksek fotoğraf ve videolar çekilmesine olanak sağlıyor. 3000 Tl telefonlar arasında fiyat-performans açısından kullanıcıları memnun eden Xiaomi Mi 8 modellerine EasyCep sitesinden ulaşarak bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz.

 

Oppo A9

Teknoloji şirketi olan Oppo Türkiye piyasasına girdiğinden beri kaliteli ve uygun fiyatlı telefon modelleriyle kullanıcılarda ilgi uyandırmıştır. Birçok ilke imza atan Oppo markası 5G çalışmaları, 5 MP-16 MP çözünürlüğe sahip ön kamera ve geliştirdiği öz çekim güzelleştiren yazılımıyla çığır açan yeniliklere imza atmıştır. 

 

Oppo A9 gelişmiş teknolojik özellikleri ve yenilikleriyle 3000 TL’ye telefon arayışında olan kullanıcılar için göz atılması gereken bir model. 6,5 inç IPS LCD ekran, 720 x 1600 ekran çözünürlüğü, 20 MP ve üzeri kamera çözünürlüğü, parmak izi okuyucu, 4 GB RAM, 128 GB dahili hafıza, 256 GB’a kadar arttırılabilir hafıza, 42.2 Mbps bağlantı hızı, 4.5G desteği, 5000 mAh kapasiteye sahip pil gücü, 1.432 W/kg (Baş) 1.093 W/kg (Vücut) SAR değeri gibi öne çıkan birçok özelliğinin yanı sıra Oppo A9 uygun fiyatlı olmasıyla da kullanıcıların dikkatini çekiyor. 

 

Bu yazımızda 3000 TL’ye telefon önerilerinde bulunduk. Bir önceki yazımıza easycep.com/blog/covid-e-karsi-cep-telefonlari-nasil-temizlenmeli-95 linkinden ulaşabilirsiniz.