Telefon 2023’ün Öne Çıkan Mobil Oyunları 

2023’ün Öne Çıkan Mobil Oyunları 

Son yıllarda mobil oyunlarda gözle görülür derece bir artış meydana gelmiş durumdadır. Yazımızda 2023’ün öne çıkan mobil oyunlarından bahsedeceğiz. 29-05-2023

Son yıllarda mobil oyunlarda gözle görülür derece bir artış meydana gelmiş durumdadır. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de kullanıcıların konsollarında ya da PC ortamında oynadıklarını daha rahat bir şekilde mobil cihazlarda oynayabilmeleridir.

 

EasyCep bünyesinde edinebileceğiniz Android ya da iOS model cep telefonlarında kusursuz oyun deneyimi yaşamanız mümkündür. Çevrimiçi ve multiplayer oyunlar olmak üzere pek çok seçeneği değerlendirebilir ve herhangi bir sıkıntı yaşamadan serüveninize başlayabilirsiniz. O hâlde en iyi mobil oyunları yakından inceleyelim.

 

Yılın En İyi Mobil Strateji Oyunları

2023 yılında strateji oyunları sektörü, kullanıcılara benzersiz ve heyecan verici deneyimler sunarak büyük ilgi toplamaya devam ediyor. Bu yılın en iyi strateji oyunları arasında, kıyasıya rekabet eden imparatorluklar, karmaşık ekonomik sistemler ve sürükleyici hikâyelerle dolu unutulmaz maceralar yer alıyor. İşte birbirinden heyecanlı strateji oyunları!

 

Higan: Eruthyll 

12 Ocak 2023 tarihinde piyasaya sürülen Higan: Eruthyll, kusursuz animasyonları ile sanat diline sahip bir oyundur. Ücretsiz ve mobil 3D olarak gerçek zamanlı bir deneyim sunar. Hikâye ise hem sihrin hem de teknolojinin kaynaştığı bir dünyada geçer. Bu benzersiz tasarımın içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

 

Roller Drama 

Roller Derby sporcularından oluşan bir takımı, rekabeti alt üst ederek ve gerçek zamanlı kontrolleri kullanarak zafere taşımaya ne dersiniz? En beğenilenler arasında yer alan Roller Drama, size bu imkânı sağlıyor. Oyun içerisinde kalp kırıklığı, dostluk ve kapitalist toplumun kademeli çöküşüyle boğuşan beş büyük kişiliği yönetmeniz gerekiyor.

 

Desta: The Memories Between 

En iyi mobil oyunlar arasında strateji kategorisinde öne çıkan seçeneklerden biri de Desta: The Memories Between’dir. Kullanıcılar, rüyaları esnasında kusursuz atışların ve hileli şutların, hikâyenin gidişatını değiştirebileceği mecazi bir top oyununda yarışırlar. Bu benzersiz yarışa siz de yenilenmiş telefonlarınız ile katılabilirsiniz.

 

Terra Nil

2023 yılı içerisinde mobil cihazlarda yerini alan bir oyun da Terra Nil’dir. Kullanıcılara küresel bir çevre gençleştirme imkânı sunar. Ayrıca açık uçlu stratejiyle başlayarak restorasyonun birden çok aşamasından geçerek ilerler.

 

Earth: Revival 

2023 yılında piyasaya sürülen mobil strateji oyunlarından bir tanesi de Earth: Revival’dır. 2112 geleceğinin harap olmuş dünyasında kullanıcılar açık bir dünyayı keşfedebilmenin yanında silah ve zırh yapmak için kaynak toplayabiliyorlar. Aynı zamanda tek başına ya da başkalarıyla yerleşim yeri de inşa edebiliyorlar.

 

Aksiyon ve Macera Temalı Mobil Oyunlar 

2023 yılı, aksiyon ve macera oyunlarına damga vuran etkileyici yapımlarla dolu bir yıl olarak öne çıkıyor. Bu yılın başrollerinde nefes kesen grafikler, akıcı oynanışlar ve derin hikâyeler bulunuyor. Yeni kahramanlarla tanışırken kullanıcıların sınırlarını zorlayan ve heyecanın dozunu artıran zorlu görevlerle karşılaşacaklarına emin olabilirsiniz.

 

Etheria: Restart

Ücretsiz mobil oyunlar kategorisinde dikkat çeken Etheria: Restart, aksiyon ve rol yapma çerçevesinde değerlendiriliyor. 2023 yılının en iyi aksiyon oyunları arasında bulunuyor ve hem tek oyunculu hem de çevrimiçi PVP modlarına sahip olması bekleniyor. Üstelik Etheria: Restart İngilizce, Çince, Fransızca ve Almanca dillerinde de oynanabiliyor. 

 

Mighty Quest 2

2023 yılının en iyi aksiyon temalı oyunlarından olan Mighty Quest, zorlu düşmanlarla savaşarak ganimet toplamayı ve çılgın labirentte düşmanları öldürmeyi konu ediniyor. Bu benzersiz tasarıma sahip heyecan dolu mobil oyun, birçok kullanıcının beğenisini topluyor.

 

Mortal Combat: Onslaught 

Mortal Combat: Onslaught, klasik dövüş oyunu serisinin en yeni ve heyecan verici sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar, düşmanlarını alt etmek için ölümcül komboların ve sıradışı yeteneklerle donatılmış karakterlerin kontrolünü yeniden ele alıyorlar. Geliştirilmiş grafikler, akıcı oynayış ve daha fazla özelleştirme seçeneğiyle Onslaught; serinin hayranlarına unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. 

 

Paper Animal RPG 

En iyi mobil oyunlar arasında ve aksiyon kategorisinde yerini alanlardan bir tanesi de Paper Animal RPG’dir. Bu benzersiz tasarım, zamana dayalı savaş sistemi ile oynanıyor. Ayrıca kullanıcılar üç kahraman arasında seçim yapabiliyorlar ve iki gizli karakteri daha işe alabiliyorlar. 

 

Marvel World Of Heroes

Kendi süper kahraman kimliklerinizi yaratmak ve gerçek dünyada Marvel karakterleriyle takım kurmak ister misiniz? O hâlde Marvel World Of Heroes ile Marvel evrenini artırılmış gerçekliğe dönüştürebilirsiniz.

 

EasyCep kalitesiyle yenilenmiş telefonlarınızı kullanarak siz de benzersiz oyunların keyfini ve heyecanını sürmeye başlayabilirsiniz. Beğeninize hitap eden modeller için kategorilerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

En Çok Beğenilen Spor ve Yarış Oyunları

2023 yılı, spor ve yarış oyunları alanında birçok yenilikçi ve dikkat çekici yapıma ev sahipliği yapıyor. Bu yılın en çok beğenilenleri; gerçekçi grafikler, sürükleyici oynanış ve çok oyunculu modlarla ön plana çıkıyor. Heyecan verici yarışlar, etkileyici stadyum atmosferleri ve ustalık gerektiren spor müsabakaları da adrenalin tutkunlarını mest ediyor. İşte en beğenilen spor ve yarış oyunları:

 

Kartrider:Drift

2023 yılı başında oyun tutkunlarını karşılayan Kartrider:Drift, çok oyunculu ve ücretsiz bir şekilde oynanabilen yarış kategorisinden bir tanesidir. Geliştiriciliğini Nexon Korea Corporation’un üstlendiği Kartrider: Drift, oyuncular tarafından oldukça beğeni kazanıyor. 

 

Football Manager 2023

Football Manager 2023 mobile, oyuncu ve takım veri tabanı olarak cep telefonunda oynanabilecek en kapsamlı futbol oyunları arasında yer alıyor. Hızından grafiklerine kadar pek çok ögesiyle kullanıcılardan tam not alan bu oyunun eşsiz deneyimine hemen katılabilirsiniz.

 

Soccer Manager 2023 

Bu oyun sayesinde 25 binden fazla lisanslı futbolcu seçerek dünyanın en iyi menajeri olmak için yarışabilirsiniz. Burada sizleri 900’den fazla kulüp, gerçekçi lig simulasyonu ve detaylı turnuvalar bekliyor. Bir takımın tüm kaderi sadece sizin ellerinizdeyken, antremanları planlayıp takım tesislerini genişletebilirsiniz. Ayrıca transferlere el atarak forma numaralarını belirleyebilir ve takım stratejilerini sahaya yansıtabilirsiniz. 

 

Asphalt 9: Legends

En iyi mobil oyunlar çerçevesinde değerlendirebileceğimiz bir diğeri de Asphalt 9 Legends. Android ve iOS’da indirilme rekoru kıran oyunda Ferrari, Porsche ve W Motors gibi üst düzey üreticilerin elinden çıkan ünlü arabaların direksiyonuna geçme deneyimi yaşamaya ne dersiniz? Asphalt 9: Legends, 2023 yılında getirilen son güncelleme sayesinde yepyeni özellikleri ile oyun tutkunlarını bekliyor. 

 

eFootball ™ 2023

Hücum ve defans stratejilerinizin yanı sıra kendi rüya takımınızı eFootball ™ 2023’de kurarak sahaya yansıtabilirsiniz. Dünyanın dört bir tarafındaki rakiplerle mücadele etmek için Amerika ve Avrupa kıtasının en iyi lisanslı takımlarını seçebilirsiniz. Bu heyecan dolu oyunu siz de EasyCep’in birbirinden eşsiz yenilenmiş telefon ve tabletleriyle oynayabilirsiniz.

 

Bağımlılık Yapan Bulmaca ve Zekâ Oyunları 

2023 yılı, hem zihinleri zorlayan hem de bağımlılık yapan bulmaca ve zeka oyunlarıyla dolu bir yıl olarak kendini gösteriyor. Bu senenin en popülerleri olan karmaşık bulmacalar; stratejik düşünme ve yaratıcı problem çözme becerilerini bir araya getiriyor. Bu uygulamalar sayesinde oyun geliştiriciler, kullanıcıların dikkatini çekmek için sürükleyici hikâyeler, görsel zenginlik ve yenilikçi oynanış mekanikleri sunuyorlar. 

 

Two Dots

Bağımlılık yapan bulmaca oyunlarında ilk sırayı şüphesiz Two Dots alıyor. Oyun noktadan noktaya bağlanmayı, hat oluşturmayı, ateşle mücadele etmeyi ve çok daha fazlasını içeriyor. Ayrıca rahatlatıcı müziğini, komik ses efektlerini ve minimalist kullanıcı ara yüzünü de cezbedici özellikleri arasında saymak gerekiyor.

 

Brain It On 

Hem zihninizi test etmek hem de eğlenmek için Brain It On harika bir seçenek. Oyun aldatıcı bir biçimde zorlayıcı fizik bulmacalarından oluşuyor. Daima daha fazlası eklenen düzinelerce akıl yorucu bu oluşumları çözerken boş zamanlarınızı zevkli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 

 

Cubor 

Basit başlangıçları ve karmaşık sonları içeren bulmaca oyunlarından Cubor’da, küpleri karşılıklı gelen hedeflere taşımanız bekleniyor. Basit başlangıçlardan karmaşık sonlara doğru ilerleyen bu eğlenceli deneyime siz de katılabilirsiniz.

 

Bridge Constructor 

En iyi mobil oyunlar kapsamında Bridge Constructor, tek başına kusursuz fizik tabanlı bir bulmaca oyunu. Burada ölümcül lazerlerden ve asit çukurlarından kaçarken, portallar kullanarak tamamlamanız gereken 60 test odası mevcut. Sürükleyici ve zorlayıcı etaplar ile bu benzersiz deneyime siz de katılabilirsiniz.

 

Mekorama 

Online mobil oyunlar kategorisinde dikkat çekenlerden biri de Mekorama. Oyunda keşfedebileceğiniz 50’den fazla seviye var. Bu etaplar rahatlatıcı olsa da bazı bulmacalar şaşırtıcı derecede zor olabilir. Hem eğlenmeyi hem de zoru sevenler için mükemmel bir seçenek olacaktır.

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/xiaomi-civi-3-geri-sayimda-piyasaya-cikis-tarihi-aciklandi-198 linkinden ulaşabilirsiniz.