Telefon 2021 Yılında En Çok Tercih Edilen Telefon Modelleri

2021 Yılında En Çok Tercih Edilen Telefon Modelleri

2021 yılında en çok tercih edilen telefon modelleri kullanıcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayarak önümüzdeki senelerde üretilecek modeller açısından da beklentiyi artırıyor. 13-05-2022

Giderek gelişen teknolojiyle birlikte dünyanın en büyük teknoloji markaları da birbirinden iyi özelliklere ve tasarımlara sahip telefonlar üretmeye devam ediyor. 2021 yılına damgasını vuran üst düzey özelliklere sahip birçok akıllı telefon piyasaya sunuldu. Gelişen ve dönüşen teknolojinin cep telefonlarına kattığı yeni donanımlar tüketicilere cazip gelecek birçok yeni özellik barındırıyor. 

 

2021 yılında en çok tercih edilen telefon modellerine baktığımızda çoğunun 4K/8K (Ultra HD) çözünürlüğünde video kaydı gerçekleştirdiğini görüyoruz. Son dönemin akıllı telefon teknolojisinde en popüler özellikler ultra HD video ve ekran çözünürlüğüdür. Çözünürlük kalitesi ne kadar yükselirse video kaydında kalite ve netlik o kadar artar. 

 

Günümüzde birçok kullanıcı 4K kamera özelliği bulunan akıllı telefonlarla kolaylıkla kaliteli video çekmenin keyfini yaşıyor dolayısıyla bu özelliğe sahip telefonlara ilgi artıyor. Ekrandan parmak izi okuyabilen akıllı telefonlar da yerini yüz tanıma özelliği bulunan telefonlara bırakmış durumda. 

 

Telefon satın alırken piyasadaki seçenekleri göz önünde bulundurmak gereklidir. 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modellerinin listesi fiyat/performans dengesi açısından bütçenize ve isteklerinize en uygun telefonu belirlemenizde yardımcı olacaktır. Çeşitli teknoloji firmalarının her bütçeye uygun alternatif telefon modellerini performans, kamera, fiyat ve diğer ölçütlere göre listeledik. 

 

Apple iPhone XR 128 GB-Kırmızı

iPhone XR modeli yeni nesil birçok teknolojik özelliği içinde barındırır. Telefon piyasasına göre uygun fiyatlı iyi bir alternatif olabilir. 

 

Bu modelin öne çıkan teknik özelliklerini listeleyecek olursak;

Liquid Retina HD ekran, Parmak izine dayanıklı, yağ tutmayan kaplama, A12 Bionic çip, 12 MP Geniş kamera, 5 kata kadar dijital zoom, 4K video kaydı, TrueDepth kamera aracılığıyla yüz tanıma, 4.5G mobil bağlantı hızı, 3 GB RAM, 128 GB hafıza ve daha birçok özelliği barındıran ve geniş renk yelpazesine sahip olan bu modelde tarzınıza en uygun rengi tercih edebilirsiniz. 

 

Easycep yenilenmiş telefon kategorisinden temin edeceğiniz bu modelin bütün fonksiyonları çalışmaktadır. 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modellerinden biri olan bu model 12 ay Easycep garantisi altında satılmaktadır.

 

Apple iPhone 8 Plus 64 GB-Space gray

Tasarım bakımından kendinden önceki modellere benzer olan, ikonikleşen kasa tasarımının yanında gelişen ve eklenen yeni özellikleriyle fark yaratan modellerden biri olan iPhone 8 Plus Apple kullanmaktan vazgeçemeyen kullanıcılar için oldukça iyi bir alternatiftir. iPhone 8 modelinden daha geniş ve büyük bir ekrana sahiptir. Geliştirilmiş kamerası, cam arka kapağa sahip tasarımı ve daha birçok özelliğiyle fiyat/performans açısından ideal bir modeldir.

 

1920×1080 çözünürlüğe sahip 5.5 inçlik Retina HD ekran, True Tone teknolojisi, A11 Bionic çip, Çift 12 MP Geniş ve Telefoto kameralar, Portre modu, Touch ID (Ana ekran düğmesinde parmak izi sensörü) 3 GB RAM, 2675 mAh pil kapasitesi ve daha birçok teknik özelliği önceki modellere göre daha tatmin edici seviyede görünüyor. Güçlü işlemcisiyle üst seviyede performans sunan iPhone 8 Plus artırılmış gerçeklik oyunlarını ve uygulamalarını kullanıcısıyla buluşturuyor. 

 

3D Touch teknolojisini barındıran ekranı sayesinde renkleri daha canlı, parlak ve gerçekçi bir şekilde kullanıcılarıyla buluşturan iPhone 8 Plus modeli oyun ve video keyfinin en üst düzeyde deneyimlenmesine imkan sağlıyor. 

 

Hala 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modelleri arasında olan iPhone 8 Plus modeline EasyCep yenilenmiş telefon kategorisinden ulaşmak mümkün. Bütçe dostu fiyat skalasına sahip olan yenilenmiş telefonların bütün fonksiyonları çalışmaktadır. EasyCep tüketicilere 12 ay garanti fırsatı sunarak güvenli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

 

Samsung Galaxy S20 Plus 128 GB-Siyah

Özellikleriyle ve her bütçeye uygun çeşitli alternatifleriyle kullanıcıların isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayan Samsung Galaxy S20 Plus akıllı telefonları 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modelleri arasında en gözde olan seçeneklerden biridir. Yeni nesil ekran tasarımı, yüksek kamera performansı, güçlü ve hızlı işlemcileri, farklı depolama alanı seçenekleri gibi kullanıcı dostu önemli özellikleriyle piyasaya sunulan Samsung Galaxy S20 Plus modeli hem tasarım hem kalite açısından yüksek donanımlı bir telefon.

 

6,7 inç, 120 Hz ve 1080p Dynamic AMOLED ekran, 3200 x 1440 piksel ekran çözünürlüğü, 12 MP çözünürlüğünde ana kamera, 64 MP çözünürlüğe sahip ikincil kamera sensörü, ultra geniş açılı çekimler için 12 MP sensör, 4K ve Full HD video kaydı, 4.500 mAh kapasiteye sahip batarya, 8 GB RAM gibi ayırt edici özellikleriyle birçok farklı model ve marka telefon arasında fark yaratıyor. Benzersiz Samsung Galaxy S20 plus deneyimi yaşamak için EasyCep yenilenmiş telefon modellerine göz atabilirsiniz. Bütün fonksiyonları çalışan yenilenmiş telefonlara en iyi fiyat ve 12 ay garanti fırsatlarıyla easycep.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Huawei P30 Pro 128 GB-Mavi

6.47 inç büyüklüğünde OLED ekran, 1080×2340 piksel ekran çözünürlüğü, 338 PPI piksel yoğunluğu, 40 MP çözünürlüğe sahip geniş açılı ana kamera, 20 MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera, 5x optik yakınlaştırma sunan 8 MP çözünürlüğünde periscope kamera, 4K 60 FPS video kaydı, 4200 mAh kapasiteli batarya, 40W gücünde hızlı şarj, 6 GB RAM gibi üstün performans özelliklerine sahip Huawei P30 Pro modeli yüksek teknolojik donanımlara sahip fiyat/performans açısından tercih edilebilir bir akıllı telefon. 

 

Yeni nesil teknolojik özelliklerin ve şık tasarımın bir arada sunulduğu Huawei P30 pro modellerinde çift sim kartı desteği, yüksek performanslı kamera, uzun ömürlü pil, şık ve ultra ince kasa tasarımı, kaliteli yüksek ses sistemi gibi özelliklerin hepsine sahip olmak mümkün. Android işletim sistemi kullanılan Huawei P30 Pro modelinde geliştirilmiş menü tasarımı her yaştan insanın kullanımına imkan sağlıyor. 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modellerinden Huawei P30 Pro modeli geniş renk yelpazesine sahiptir. 

 

Huawei P30 Pro modelinde pembe, gold, mavi, bronz, siyah ya da beyaz gibi herkesin zevkine ve tarzına hitap edecek birçok farklı renk seçeneği mevcut. Kullanıcıların her türlü ihtiyacı düşünülerek tasarlanan Huawei P30 Pro modeli hızı ve konforu bir arada sunuyor. 4G’nin yanı sıra 5G alt yapısı da sunulan yeni nesil teknolojiye sahip Huawei telefon modelleri bütçe dostu fiyatlarıyla piyasadaki alternatifleri arasında öne çıkıyor.

 

Yenilenmiş telefon modellerinden Huawei P30 Pro’yu kolay ödeme seçeneği ile 12 ay garanti kapsamında uygun fiyata EasyCep websitesinden satın alabilirsiniz.  EasyCep ikinci el telefonlar herkesin bütçesine ve tarzına hitap edebilecek farklı alternatifler sunuyor. 14 gün iade garantisi sağlanan telefon modellerinde kullanıcılara güvenli alışveriş deneyimi sağlanıyor.

 

2021 yılında en çok tercih edilen telefon modelleri kullanıcıların ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayarak önümüzdeki senelerde üretilecek modeller açısından da beklentiyi artırıyor. Dünyaca ünlü teknoloji şirketleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda yüksek performanslı telefon modeli çeşitliliğini artırarak bu beklentiye karşılık veriyor. Önümüzdeki yıllarda da akıllı telefon modellerinde kalite, şık tasarım ve yeni nesil teknolojik özelliklerin bir arada sunulmaya devam edeceğini öngörmek mümkün. 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modellerinden fikir alarak kendi ihtiyaçlarınıza ve beklentilerinize en uygun telefonu seçebilirsiniz.

 

Bu yazımızda 2021 yılında en çok tercih edilen telefon modellerinden bahsettik. Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/telefon-isinmasi-neden-olur-telefon-isinmasina-cozumler-93 linkinden ulaşabilirsiniz.