Telefon 2. El Değeri En Yüksek Telefonlar Listesi ve Özellikleri

2. El Değeri En Yüksek Telefonlar Listesi ve Özellikleri

2. el değeri en yüksek telefonlar ve özellikleri ile sizler için bazı telefonları listeledik. Detaylar yazımızın devamında.. 12-05-2022

Yükselen dolar kurundan dolayı telefon alım satımı da üzerine iki kez düşünülecek noktalar arasında yerini almaya başladı. Bundan dolayı da kullanıcılar 2. el telefonlara yönelim gösterme konusunda önemli ölçüde eğilimdeler. Easycep sizlere bu anlamda yenilenmiş en modern 2. el telefon seçeneklerini sunarken bunların sizler için en yüksek değerde ve en kaliteli özelliklere sahip ürünler olmasına da özen gösteriyor. 2. el değeri en yüksek telefonlar ve özellikleri ile sizler için bazı telefonları listeledik.

 

Güncelleme dahi gelmeyen yani artık kullanılmayan ya da yakın zamanda kullanılmayacak olan bir telefonun yenilenmesi ne sizler için ne de bizler için kazanç sağlamayacağından dolayı nitelikli telefonlarla sizleri buluşturuyor.

 

Easycep ile 2. el değeri yüksek telefonlar arasında en çok tercih edilen modeller karşınıza çıkıyor. Bu sayede hem kaliteli hem de güvenilir ürünlerle kullanıcılar buluşmuş oluyor. TSE standartlarına göre her telefon için verilen 1 yıllık garanti ile markamız, sizlerin ürün hakkındaki sorunlarına en kısa sürede çözüm üretebiliyor.

 

2. El Değeri Yüksek En Telefonlar ile Teknolojiye Adım Atın

Hem bütçenizi hem de isteklerinizi baz alan akıllı telefon modelleri ile sizleri buluşturan Easycep bu anlamda kaliteli ürünleri karşınıza çıkarır. 2. el değeri en yüksek telefonlar arasından sizler için farklı özellikler arasında en uygun olanına karar vermek de bu anlamda mümkün olur.

 

Piyasada pek çok şekilde satışa sunulan 2. el telefon vardır. Ancak bunların tamamı güvenilir olmadığından dolayı alışveriş noktasında tercih edeceğiniz seçenekler sizleri yarı yolda bırakabilir. Bundan dolayı da 2. el telefon almadan önce ise dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bu yazımızda sizlerin de rahat bir şekilde tercih edebileceği en güvenilir ve kullanışlı 2. el telefon modellerini derledik.

 

Samsung Galaxy A10

Tek elle telefon kullanmayı seven ve pratik bir kullanıma uygun olarak telefonla çok da fazla işi olmayan bir kullanıcı iseniz, Samsung Galaxy A10 modelini sizlere önerebiliriz. 32 GB arttırılabilir hafızası ve parmak izi ile açılabilen özelliği sayesinde sizler için hem güvenli hem de oldukça nitelikli bir yenilenmiş telefon olarak Easycep bu ürünü karşınıza çıkarır. Kozmetik bakımdan sıfırından hiçbir farkı bulunmayan bu ürün teknik anlamda da sıfırı gibi özelliklere sahiptir. 6.2 inç ekran boyutuna sahip olan bu akıllı cihazın 19 megapiksele kadar çıkabilen kamera kalitesi sayesinde oldukça sık tercih edilen bir akıllı cihaz modeli olarak bu ürün karşınıza çıkar.

 

iPhone XS / XS Max

Apple telefon modelleri içerisinde en çok tercih edilen akıllı cihazlar arasında bulunan bu model, sizlerin severek kullanabileceği bir modeldir. Orijinal sıfır fiyatları dudak uçuklatan şekillerde karşınıza çıkar. Ancak ikinci el olarak bu fiyattan ortalama 2 ya da 3 bin lira civarı bir düşüş söz konusu olur. Bu bakımdan yenilenmiş iPhone XS ya da XS Max’a sahip olmak sizler için çok daha uygun olacaktır.

 

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Akıllı telefon modelleri içerisinde Samsung’un öne çıkan ürünlerinden biri de Galaxy Note 10 Plus modelidir. Bu model, temiz bir ikinci el ürün bulununca sizler için oldukça avantajlı bir ürün olarak karşınıza çıkacaktır. 8 GB RAM ve 4K görüntü kalitesi ile türündeki pek çok akıllı cihazın önüne geçen, nitelikli bir ürün olması bakımından Samsung’un bu modeli oldukça kullanıcı dostu bir modeldir. Bundan dolayı da Note serisinin öne çıkan akıllı cihaz modelleri arasında yerini alır.

 

iPhone X

Apple akıllı cihazlarını güvenilir ve garantili ürünler olması bakımından tercih ediyorsanız Easycep sizler için en kaliteli iPhone modelleri içerisinde bulunan X modelini de yenilenmiş bir şekilde karşınıza çıkarıyor. Özellikleri teknik ve kozmetik olarak herhangi bir değişiklik göstermeyen oldukça kullanışlı bir akıllı cihaz modeli olan iPhone X, görüntü kalitesi ve hızlı RAM özellikleri ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. İlk çıktığı dönemdeki fiyatının hemen hemen yarısına temiz bir şekilde kolaylıkla bulabileceğiniz bu iPhone modeli, oldukça avantajlı bir ikinci el telefon olarak kullanıcıların karşısına 2. el değeri en yüksek telefonlar arasında çıkıyor.

 

Huawei P30 Pro

Akıllı telefon dünyasına adeta bir rüzgar gibi giren Huawei, oldukça nitelikli cihaz özellikleri barındırması bakımından sıfır fiyatı olarak pahalı ürünler arasında yerini korumaya devam ediyor. Kullanıcıların cebini yakan sıfır ürünlere değil de 2. el değeri en yüksek telefonlar arasında bulunan bu modellere ilgisi her geçen gün daha da artıyor. Huawei P30 Pro, hem kamera performansı bakımından hem de hızlı bir telefon olmasından dolayı oldukça sık kullanılan bir akıllı cihaz olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Yenilenmiş telefon modelleri içerisinde en sık tercih edilen telefonlardan biri olarak sizlerle buluşuyor.

 

Samsung Galaxy Note 9

Samsung’un Galaxy Note serisinin en kaliteli telefonları arasında bulunan Note 9, oldukça modern ve şık bir tasarıma sahip. İlk çıktığı dönemden bu yana fahiş fiyatlarını koruması bakımından ise sıfır modelleri kullanıcıları bütçe bakımından hayal kırıklığına uğratıyor. Bundan dolayı da kullanıcılar Easycep kalitesi ile 2. el değeri en yüksek telefonlar arasında bulunan bu modeli severek tercih ediyorlar. Kozmetik ve teknik özellikleri bakımından sıfırından hiçbir farkı bulunmayan bu akıllı cihazı sıfırının hemen hemen yarısına ikinci el olarak bulabilmeniz mümkün. Bundan dolayı da akıllı cihazlar içerisinde severek tercih edilen modeller içerisinde yerini koruyor.

 

iPhone 8 / 8 Plus

iPhone modelleri içerisinde en çok satan ürünlerden biri de iPhone 8 ve 8 Plus modelleri. Bu akıllı cihazlar tabiri yerindeyse ilk çıktığı dönemden itibaren peynir ekmek gibi satılmış. Ancak dolar kurundan dolayı ülkemizde Apple modellerini sıfır olarak almak bütçenize vurulacak bir balta olacağından dolayı iPhone modelleri içerisinde rağbet gören ikinci el telefonlardan biri de iPhone 8 ve 8 Plus modelleri olarak karşınıza çıkıyor.

 

Easycep güvencesi ile hem teknik özellikleri bakımından hem de kozmetik görünümü bakımından kullanıcıların beğenerek kullandığı akıllı cihazlar arasında yerini alan bu telefon, son derece kullanışlı bir ürün. Performans konusunda ilk çıktığı günkü gibi tam performansla çalışmaya devam etmesi ile bu iPhone modelini halen kullanılabilecek işlevsel bir akıllı telefon modeli haline getiriyor.

 

Xiaomi Mi Note 10

Çoğu kullanıcı gibi sizler de bir telefonda baktığınız ilk şeyin yüksek performansla çalışması olduğunu düşünüyorsanız, Xiaomi Mi Note 10 tam olarak size göre bir model denilebilir. 8 çekirdekli işlemcisi ve çektiği kaliteli fotoğrafları sayesinde pek çok kullanıcının Xiaomi modellerine yönelmesini sağlayan bu akıllı cihaz, sıfırı alındığında oldukça pahalı fiyatlandırmalarda karşınıza çıkar.

 

Uzun süreli bir kullanım tercih etmek istiyorsanız 2019’da çıkan bu telefon modelini alarak uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanma imkanınız vardır. Bundan dolayı da 2. el değeri en yüksek telefonlar arasında bir seçim yapmak istiyorsanız Xiaomi Mi Note 10 sizler için son derece uygun bir akıllı telefon modeli olarak karşınıza çıkacaktır.

 

Bu yazımızdan 2. el değeri en yüksek telefonlar konusuna değindik. Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/en-cok-tercih-edilen-telefon-ekran-boyutlari-45 linkinden ulaşabilirsiniz.