Telefon Alabileceğiniz En Uygun Fiyatlı Telefonlar

Alabileceğiniz En Uygun Fiyatlı Telefonlar

Siz de telefonu kutusundan çıkarıp ilk kez kendi kullanmak isteyenlerdenseniz alışık olduğunuz markalardan vazgeçerek uygun fiyatlı telefonlar seçin. 11-05-2022

Dolar kurunun gittikçe yükseldiği ve vergilerin arttığı bu dönemde gelişmiş özelliklere sahip bir cep telefonuna uygun fiyatlarla sahip olmak oldukça zorlaştı. İstediğimiz donanıma sahip telefonlar asgari ücretin şu anki durumuna göre neredeyse iki üç maaşa mal olur hale geldi. Hem temel ihtiyaçları karşılayabilmek hem de gelişmiş özelliklere sahip bir cep telefonuna sahip olmak için ikinci el cep telefonlarına rağbet oldukça arttı. Bu sayede kişiler az kullanılmış son model bir telefonu gayet uygun fiyatlarla satın alabiliyor. Ancak siz de telefonu kutusundan sıfır bir şekilde çıkarıp ilk kez kendi kullanmak isteyenlerdenseniz alışık olduğunuz lider markalardan vazgeçerek uygun fiyatlı telefonlar arasından tercih yapabilirsiniz.

 

Herkesin evden çalışmaya başladığı bu dönemde elektronik cihazlara da ilgi oldukça arttı. Önceden çoğunlukla kamera kalitesine, uygulama açma kapasitesi gibi özelliklerine bakarken şimdi birçok donanım arar olduk. Bunun nedeni artık toplantıları, aile görüşmelerini hatta alışverişi bile cep telefonlarından yapıyor oluşumuz.

 

Elektronik cihazlarımız tüm iş, sosyal bağlantılarımızı sağlayan ve bizi dünyayla bağlayan araçlar haline geldi. Bu nedenle kendimiz için en iyi özelliklere sahip en gelişmiş cep telefonlarını bulmaya çalışıyoruz. İyi donanıma sahip telefonlara ihtiyaç arttıkça lider markaların yanında yeni isimlerin de ortaya çıktığına şahit oluyoruz. Yeni markaların hem gelişmiş telefon özelliklerine yaklaştığını hem uygun fiyatlı telefonlar ürettiğini görünce kullanımına alışık olduğumuz telefonlardan bu yeni markalara yönelmeye başladık.

 

Xiaomi RedMi 7A Uygun Fiyatlı Telefonlar Arasında 

Uygun fiyatlı telefonlar listemizin sıralamasının en başında hem fiyatı hem de kullanımı açısından oldukça ideal bir cep telefonu olan Xiaomi markasının RedMi 7A var. 5.45 inçlik ekranıyla günlük kullanım için oldukça uygun. Hem ikinci el telefon alternatifi için hem de Xiaomi'nin tartışılmaz kalitesi ve kamera özellikleri için bu markayı düşünmelisiniz.

 

Gücünü Quad-core 1.95 GHz işlemciden alan Xiaomi RedMi 7A kullanıcılara 2 GB bellek ve 32 GB’lık dahili depolama alanı sunuyor. 4000 amperlik batarya kapasitesiyle internetiniz devamlı açıkken bile iki gün boyunca kullanım sağlar. 5 MP ön ve 12 MP arka kamerası ile güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Xiaomi RedMi 7A bu fiyata sahip olabileceğiniz en hızlı ve rahat kullanıma sahip cep telefonlarından biridir.

 

Xiaomi RedMi Note 9S

Donanımına ve teknik özelliklerine göre en iyi performansı gösteren cep telefonlarından biri Xiaomi RedMi Note 9S’dir. 4 ve 6 GB’lık bellek ve 128 GB’a kadar depolama alanı sunar. 6.67 inçlik LCD ekrana sahip modelin dörtlü kamera sistemi bulunmakta. Bunlardan 48 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı, 5 Megapiksel makro lens 2 Megapiksel derinlik sensörüyle kaliteli bir kamera sistemine sahip.

 

Aynı zamanda en uygun fiyatlı telefonlar sıralamamızda yer alan Xiaomi RedMi Note 9S, 5020 amperlik batarya kapasitesi ve hızlı şarj özelliğiyle tek dolumda iki üç günlük bir kullanım sağlıyor. Uygun fiyata en iyi batarya performansına sahip cihazlardan bir tanesi. Xiaomi ikinci el telefon seçeneklerini görmek için Easy Cep platformunu ziyaret edebilirsiniz.

 

Oppo Realme 7 Pro Uygun Fiyatlı Telefonlar Arasında

Fiyat performans ve marka bakımından Oppo telefon seçeneğini düşünebilirsiniz. Örnek verecek olursak Oppo Realme 7 Pro hem performans hem de hızı açısından fiyatına göre oldukça güçlü bir telefondur. Günlük kullanımda hızı ve tasarımıyla hem kullanışlı hem de şık bir tasarım sunar. Rekabet içinde olduğu diğer telefonların iki katı kadar, 8 GB’lık bir belleğe sahip. Oppo Realme 7 Pro 8 çekirdekli yapısı ve 128 GB’lık dahili hafızasıyla teknoloji tutkunlarına rahat bir kullanım sunuyor.

 

Realme Pro’da oldukça yüksek şarj verimliliği sağlayan 65W SuperDart Şarj ve 4500 amperlik batarya ile telefonunuzun çok ısınmasına müsaade etmeden hızlıca çalıştırabilir. %90.8 ekran gövde oranı ile AMOLED tam ekrana sahiptir. Uygun fiyatlı telefonlar arasında daha net ve parlak fotoğraflar çekebilmeniz için 64 Megapiksel dörtlü kamera performansı sunuyor.

 

Oppo A5

Geniş ekranı ve şık tasarımıyla Oppo A5 de uygun fiyatlı telefonlar arasında yer alıyor. 6.5 inçlik ekrana sahip olan Oppo A5 2 GHz işlemci hızı ve 8 çekirdekli bir yapıdadır. Aynı zamanda 3 GB’lık bellek, 64 GB’lık dahili hafıza ve microSD kart desteği bulunuyor.

 

Bu telefon size beş farklı kamera modu sunar. 12 Megapiksel ana lens ve farklı portre efektleri sağlarken 8 Megapiksel ön kamera ise güzelleştirme yapay zekasını beraberinde getirir. Oppo A5’in ultra geniş lensleri ile derinlik ve boyut ayarlamaları sayesinde en geniş alanları tek bir fotoğraf karesine sığdırabilirsiniz. 5000 amperlik batarya sistemi, ters şarj özelliği sunuyor. Aynı zamanda 3D ergonomik gövdesiyle daha iyi bir tutuş sağlar.

 

Huawei P30 Lite Uygun Fiyatlı Telefonlar Arasında

Performansının gücünü Kirin 710 işlemcisinden alan Huawei P30 Lite 4 GB’lık bellek ve 128 GB’lık dahili hafızaya sahiptir. Huawei’nin üstün zoom teknolojisi, 48 Megapiksel objektifi süper zoom objektife dönüştürüyor. Ayrıca ultra geniş açılı lens ile geniş manzaraları üst düzey bir çözünürlükle ekranınıza sığdırabilirsiniz.

 

Hızlı şarj ve 3340 amperlik batarya ile telefonunuz hem daha hızlı şarj olur hem de bunu enerjiyi uzun süre kullanabilirsiniz. Bu sayede İstediğiniz kadar oyun oynayabilir ve sosyal medyada gezinebilirsiniz.

 

Ayrıca Huawei P30 şok ve aerodinamik yapısıyla avucunuzun içine rahatça oturur. 3D kavisli cam tasarımı ile tek elle kolayca kullanabilirsiniz. Şık ve sağlam üç farklı renk kaptan istediğinizi tercih edebilirsiniz. Huawei P30 Lite de uygun fiyatlı telefonlar arasında uzun ömürlü şarj ve kaliteli bir kameraya sahip modellerden biridir. Huawei ikinci el telefon düşünürseniz birçok model seçenekleri ile Easycep.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Huawei Y6S

Güçlü 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olan Huawei Y6S 6.09 inçlik damla çentikli bir ekrana sahiptir. Bu sayede geniş ekranda rahatça oyun oynayabilir ve dosyaları değerlendirebilirsiniz. Ayrıca ekranın zararlı mavi ışığı engelleyici özelliği sayesinde gözlerinizin sağlığını da koruyabilirsiniz.

 

Gelişmiş hoparlör sistemi ile yüksek sesli müzikleri bile daha net duyabilirsiniz. Bas ve tizleri veriş performansı göz önüne alınacak olursa Huawei Y6S yanınızda taşıyabileceğiniz bir hoparlör görevi görür. 13 Megapiksel arka kamera ve 8 Megapiksel ön kamerasıyla harika çözünürlükte fotoğraflar çekebilirsiniz. Geniş diyafram lensi sayesinde aydınlıkta veya karanlıkta en yüksek kalitede görüntüler elde edebilirsiniz.

 

Vestel Venus V7 Uygun Fiyatlı Telefonlar Arasında

Hem yüksek performansı uygun fiyata edinmek hem de yerli üretime katkı sağlamak istiyorsanız Vestel Venus V7 tam size göre. Gücünü MediaTek yongaseti üzerinde bulunan 2 GHz 4 çekirdekli işlemciden alıyor. Cep telefonunda 3 GB bellek ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

 

6.21 inçlik HD ekrana sahip olan Venus V7 ile tüm renkleri gerçeğe yakın bir şekilde görmenizi sağlar. Arka kısımda 13 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel portre olarak çift kamera bulunur. 4050 amperlik bataryasıyla tek dolumda uzun süre kullanım olanağı sağlar. Aynı zamanda uygun fiyatlı telefonlar arasında rahatlık ve şıklığa da önem veren Vestel 8.1 mm’lik ince bir tasarıma sahiptir.

 

Meizu M6

Uygun fiyatlı telefonlar sıralamamızda Çin menşeili Meizu M6 da bulunuyor. 1.5 GHz 8 çekirdekli işlemcili bu telefon 3 GB bellek ve 32 GB dahili depolama alanına sahip.

 

Aynı zamanda microSD kart kullanımına olanak sağlayarak daha geniş miktardaki bilgileri saklamanıza da yardımcı oluyor. Önde 5 Megapiksel, arkada ise 13 Megapiksel LED flaşlı ve beş elementli lensi olan Meizu M6 altı fiyatına göre oldukça kaliteli bir kamera deneyimi sunuyor. 3070 amperlik bataryasıyla tek şarj dolumuyla sizi bir gün boyunca götürecek bir enerji kapasitesine sahip.

 

LG Q6 Uygun Fiyatlı Telefonlar Arasında

En uygun fiyatlı telefonlar listemizde son olarak LG Q6’ya yer verdik. 1.40 GHz 8 çekirdekli bir işlemciye sahip olan LG Q6 zarif tasarımı, fullvision ekranı, metal kasası ve geniş selfie kamerasıyla göz dolduruyor.

 

Geniş 5.5 inçlik ekranı full HD teknolojisi ile hem daha kapsamlı hem de daha kaliteli bir görüntü sunuyor. Aynı zamanda yüz derecelik geniş açılı ön kamerayla daha rahat selfie çekmenizi sağlıyor. İnce yapısı sayesinde tutma ve kullanma kolaylığı sağlayan LG Q6 konforlu bir deneyim sunar.

 

Bir önceki yazımıza easycep.com/blog/iphone-telefon-satarken-yapilmasi-gerekenler-31 linkinden ulaşabilirsiniz.