Telefon Youtube Music’in Android Telefonlar İçin “Olmaması Hata” Dedirten Özelliği!

Youtube Music’in Android Telefonlar İçin “Olmaması Hata” Dedirten Özelliği!

Henüz Spotify kadar yoğun bir kullanıcı kitlesi bulunmayan ancak kendi özel kitlesi ile gelişmelerini paylaşan Youtube Music, “şimdiye kadar neden yoktu” dedirten özelliği ile karşımızda. 05-06-2023

Popüler müzik platformu Youtube Music, yeni özelliklerini sunmaya devam ediyor. Henüz Spotify kadar yoğun bir kullanıcı kitlesi bulunmayan ancak kendi özel kitlesi ile gelişmelerini paylaşan Youtube Music, “şimdiye kadar neden yoktu” dedirten özelliği ile karşımızda.

 

Android platform kullanıcılarının beklediği bu özellik “oynatma sayısı” üzerine geliyor. Yeni özellik sayesinde, bir sanatçının en popüler şarkılarının kaç kez dinlendiğini görebiliyor olacaksınız. Böylece çok dinlenen parçaları keşfedebilir ve müzik zevkinize yenlikler katabilirsiniz. Android kullanıcılarının beklediği bu özellik yakında aktif olacak.

 

Youtube Music “Sınırlı Oynatma Sayısı” Listesi

 

Gelişmeler, kullanıcılar için pozitif ancak bazı sınırlar mevcut. Şarkıların oynatma sayıları sadece bir sanatçının ana sayfasında ve sadece en popüler beş şarkı için görünüyor. Yeni özellik, 6.03.51 sürümünde aktif ancak gelen yorumlar ışığında Android kullanıcıları henüz oynatma sayıları ile karşılaşmamış.

 

Sanıyoruz ki Google, yeni özelliği test etmek için sunucu tarafında bir güncelleme kullanıyor. Uygun bulunduğunda tüm Android kullanıcılarına sunacaktır. Gelen kullanıcı yorumları göz önüne alındığında sınırlı dinleme sayısı özelliğinin daha da geliştirileceğini düşünüyoruz.