Telefon Yenilenmiş Telefon Sağlam Mıdır?

Yenilenmiş Telefon Sağlam Mıdır?

Yenilenmiş telefonların sağlam olup olmadığı kullanıcılar açısından düşünülmesi gereken bir durumdur. 09-05-2022

Yenilenmiş telefonların sağlam olup olmadığı kullanıcılar açısından düşünülmesi gereken bir durumdur. Öncelikle bu veya buna benzer şüphelerin giderilmesi için yenilenmiş telefonların hangi aşamalardan geçip yenilendiğini ve kullanıcıya ne şekilde ulaştığını ele almamız gerekmektedir.


Şimdi, herhangi bir kullanıcı tarafından kullanılmış bir telefonun EasyCep'e satıldıktan sonraki hikayesine göz atalım.

 

Yenilenme Aşamaları

 

1. Teknik Sorunların Çözümü

 EasyCep, sizlerden satın aldığı kullanılmış bir telefonu ilk olarak kapsamlı bir teste tabi tutar. Yapmış olduğu teste bağlı olarak kullanılmış telefonun pil ömrü, kamera kalitesi gibi birçok özelliğin bütün sorunlarını tespit eder. Sorunların tamamını ortadan kaldırır.

 

2. Yasal Kontroller

 EasyCep, cihazın çalıntı olup olmadığını kontrol ederek olası bir mağduriyet sorununu ortadan kaldırır. Böylece ikinci el telefon satışı yapan mağazaları tek tek gezmek ve güvenliğinizden endişe etmek zorunda kalmazsınız. Hem zaman, hem bütçeden tasarruf ederken telefonunuzu güvenle kullanmanın keyfini sürersiniz.

 

3. Verilerin Sıfırlanması

 EasyCep, cihazda açıktan veya gizliden depolanmış bütün verileri silerek telefonu fabrika ayarlarına döndürür. EasyCep'e satmak istediğiniz cihazı sıfırlamadan iletirseniz, telefonunuz size geri gönderilecektir. Tüm hesaplarınızdan çıkış yaparak telefonunuzu EasyCep'e iletmelisiniz. 

 

4. Telefonun Görüntüsü

 EasyCep, ikinci el olarak gelen cep telefonlarını yenileme tesisinde onarır. Eğer cihazın üzerinde çizikler ya da izler bulunuyorsa bunu ürün sayfasında size bildirir. Telefonlar en iyi şekilde yenilerek, ve tüm fonksiyonları %100 çalışır durumda satışa sunulur. Size de garanti ve taksit seçenekleriyle kolayca yenilenmek kalır. Bütün bu aşamalardan geçen telefonlar yenilenme işlemleri tamamlanmış olarak yeni kullanıcısına garantili bir şekilde sunulur.