Bilgisayar Yenilenmiş M3 MacBook Pro Piyasaya Sürüldü! Türkiye’de Kullanıcılarla Buluşacak mı?

Yenilenmiş M3 MacBook Pro Piyasaya Sürüldü! Türkiye’de Kullanıcılarla Buluşacak mı?

Apple, yeni M3 çip ailesine sahip yenilenmiş MacBook Pro modellerini satışa sunuyor. Şimdilik ABD’de satışa sunmaya başladı ve uygun fiyatlarla satın alınabilecek. 22-02-2024

Apple, yeni M3 çip ailesine sahip yenilenmiş MacBook Pro modellerini satışa sunuyor. Şimdilik ABD’de satışa sunmaya başladı ve uygun fiyatlarla satın alınabilecek.

 

Apple, yenilenmiş M3 MacBook Pro modellerini ilk olarak ABD’de satışa sunmaya başladı. Yani artık MacBook tutkunları için heyecan verici bir fırsat doğmuş oldu. Geçen Ekim ayı ile beraber piyasaya sürülen M3 MacBook Pro modelleri daha uygun fiyatlı yenilenmiş modelleri ile direkt Apple’ın yenilenmiş mağazalarından satışa sunulacak. Üstelik yenilenmiş M3 MacBook, M3 Max çipine sahip ve hem 14 inç hem de 16 inç modellerle birlikte birçok kişiye hitap ediyor.

 

Apple Mağazalarında Yenilenmiş Ürün Satışı Başladı

Apple’ın bu yeniliği sadece M3 yonga setine sahip modeller için sınırlı değil. MacBook Pro’nun diğer kaliteli versiyonları, yenilenmiş mağazasında satışa çıkıyor. Böylece müşteriler daha geniş bir seçenek yelpazesinden diğer yenilenmiş ürünleri satın alabilir. Bilindiği üzere Apple’ın M3 serisindeki yeni GPU, ışın izleme ve önbellekleme gibi çeşitli özellikleri barındırıyor. Aynı zamanda yüksek grafik özellikleriyle beraber avantajlı bir performans sağlıyor.

 

Apple, M3 Pro ürününün, önceki nesil M2 eşdeğerine göre %20 daha hızlı olduğunun altını çiziyor. M3 Max ile birlikte Apple MacBook Pro, 128 GB RAM’a kadar avantajlı bir destek sağlıyor.

 

Yenilenmiş M3 MacBook Pro Fiyatı

Apple, M3 MacBook ürünü ile beraber diğer yenilenmiş ürünlerini titiz bir süreçten geçirdiğini belirtiyor. Aynı zamanda tüm yenilenmiş ürünler, orijinal aksesuarlarla beraber tam olarak 1 senelik sınırlı garanti süreciyle satışa sunuyor. Bu durumda müşterilere hem uygun fiyat hem de güvenilir bir seçenek sağlıyor. Yenilenmiş M3 MacBook Pro fiyatı, orijinaline göre oldukça uygun fiyatlarla satılıyor.

 

Örnek olarak M3 yonga, 512 GB SSD ve 8 GB RAM ile donatılmış temel model, sıfır modelinin 240 dolar altında satışa sunuluyor. Yani 1359 dolar civarında satılıyor. M3 Pro ile M3 Max versiyonunda ise fiyatlar 1599 dolara kadar iniyor.

 

Yenilenmiş M3 MacBook Pro Türkiye’de Satışa Sunulacak mı?

Genel olarak bu ürünler şimdilik ABD’de satışa sunuluyor. Apple’ın bu adımı, teknolojiyi daha uygun fiyatla elde etmek isteyenler açısından iyi bir seçenek olabilir. Üstelik yenilenmiş Apple MacBook Pro 14 inç ve 16 inç ekran seçenekleri ile satılıyor. Her iki seçenek yenilenmiş mağazada bulunabilir. Üstelik müşteriler, uzay siyahı ve gümüş renkleri arasında tercih yapabilir. Bu ürünlerin Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmiyor.