Telefon Yeni Özellikle 5’e Çıkıyor! Instagram Biyografiye Nasıl Link Eklenir?

Yeni Özellikle 5’e Çıkıyor! Instagram Biyografiye Nasıl Link Eklenir?

Instagram biyografiye link nasıl eklenir?, Instagram profile link ekleme nasıl yapılır? Instagram yeni özelliği ile birlikte bio’ya 5 farklı bağlantı ekleyebilmeyi aktif ediyor. İşte detaylar… 27-04-2023

Çağımızın popüler sosyal medya platformu Instagram, yenilikleri ile mutlu etmeye devam ediyor. Bilindiği üzere yakın bir zamana kadar hepimiz biyografi alanına tek link ekleyebiliyorduk. Blog sayfamız, web sitemiz ya da farklı web sitelerimizin linkini takipçilerimiz ile paylaştığımız bu kısma yeni özellik geliyor. Artık 5 farklı URL paylaşabiliyor olacağız. Peki Instagram Profile link nasıl eklenir? Adımları sizlerle paylaşıyoruz…

 

Instagram profile link nasıl eklenir?
 

  • Instagram profilinize girin.
  • Profili Düzenle’ye dokunun.
  • İstediğiniz bağlantıyı Web Sitesi alanına ekleyin.
  • Ardından değişiklikleri kaydetmek için onay işaretine dokunun.

 

Buraya kadar her şey mükemmel. Fakat günümüz şartlarında birçoğumuz birden fazla ilişkin URL ihtiyacı duyabiliyoruz. Örneğin; Blog sayfası ve Linkedin linkimizi Instagram biyografi alanında sergilemek istiyor olabiliriz. Instagram bunun için yeni özelliğini paylaştı. Mark Zuckerberg, Instagram kullanıcılarının artık biyografilerine birden çok bağlantı ekleyebileceklerini duyurdu. Zuckerberg, bu yeni özelliği "en çok talep edilen özelliklerden biri" olarak ifade etti.

 

Instagram biyografiye link ekleme

Instagram profile birden fazla bağlantı ekleme özelliği, tasarım olarak da son derece basic görünecek. İlk linkinizin yanına eklediğiniz link sayısı kadar (Örneğin: 2 other links gibi) ibare açılacak ve siz tüm URL’leri görüntüleyebileceksiniz. Artık rahatlıkla bağlantı paylaşabileceksiniz. Bu da ”link bio’da” ifadelerine çok daha fazla denk gelebileceğimiz anlamına geliyor.

 

Instagram profile birden fazla link ekleme

Instagram profile birden fazla link ekleme konusunda bilgileri paylaştık. Siz de web siteniz, şirketiniz ya da kişisel bloğunuz gibi birçok linki profilinize entegre edebilirsiniz. Bazı durumlarda Instagram Profile bağlantı ekleme Sorunu yaşanabiliyor. Bu gibi durumlarda uygulamanızı güncellemeniz işe yarayabilir. Halen düzelmediğini görüyorsanız Yardım kısmından Instagram ile iletişime geçebilirsiniz.