Bilgisayar Yapay Zekâ İş Süreçlerini Daha Verimli Hale Getiriyor: Slack GPT

Yapay Zekâ İş Süreçlerini Daha Verimli Hale Getiriyor: Slack GPT

Slack, bir işletmenin veya ekibin dahili iletişimini kolaylaştıran bir mesajlaşma uygulamasıdır. Yazımızda Slack GPT'den bahsedeceğiz. 08-05-2023

Slack, bir işletmenin veya ekibin dahili iletişimini kolaylaştıran bir mesajlaşma uygulamasıdır. Slack, mesajlaşma, dosya paylaşımı, video konferanslar ve diğer iletişim araçlarını içeren çok yönlü bir platformdur. Aynı zamanda Slack, işletmelerin iş süreçlerini daha verimli hale getirebilmeleri için yeni yapay zekâ özellikleri sunuyor.

 

Slack GPT: Yapay Zekâ Odaklı Özellikler

Slack GPT, iletişim platformları içerisinde kullanılabilen yapay zekâ odaklı en büyük özelliklerden biri hâline geldi. Dil modeli ChatGPT, Slack kullanıcıları için uygulama ile entegre olarak çalışacak ve iletişim kalitesini iyileştirecek. Slack GPT ile işletmeler, müşterileriyle daha hızlı iletişim kurabilecek, toplantıların özetlerine ulaşabilecek, hatta yazım önerileri bile alabilecekler.

 

Slack Canvas: Yapay Zekânın Nimetleri

SlackGPT’nin yanı sıra platforma yapay zekâ entegre edilerek geliştirilen bir diğer özellik de Slack Canvas. Satış ekipleri, Slack Canvas sayesinde çok kısa sürede müşterilerine ürün önerileri sunabilecek, blog yazıları ve görselleri oluşturabilecek, e-posta kampanyaları tasarlayabilecek ve daha fazla imkân elde edebilecekler.

 

Slack GPT ve Einstein GPT

Slack'in yapay zekâ özellikleri yalnızca Slack GPT ve Slack Canvas ile sınırlı kalmıyor. Geliştiriciler, platforma istedikleri farklı dil modellerini de entegre edebilecekler. Örneğin, Anthropic'in yeni yapay zekâ uygulaması “Claude” da Slack için hazır hâle getirildi. Slack GPT, işletmelerin müşterileriyle daha hızlı ve verimli bir şekilde iletişim kurmalarını sağlar. ChatGPT uygulaması, Slack kullanıcıları için bütünleşerek çalışacak ve iletişim kalitesini iyileştirecek. Ayrıca, toplantıların özetlerine ulaşmak için de kullanılabilir. Slack GPT'nin yanı sıra, Einstein GPT uygulaması da Salesforce Customer 360 verileri ve Data Cloud'dan müşteri geri bildirimlerini yapay zekâ filtresinden geçirerek önünüze sunacak.

 

Yayın Tarihi

Slack, bu yapay zekâ özelliklerini ne zaman yayınlayacağına dair henüz kesin bir tarih vermese de bu yaz yayınlanacağını bildirdi. Slack GPT'nin yerleşik yetenekleri ve Einstein GPT ise bu süreçte geliştirilmeye devam ediyor. Slack'in üründen sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Ali Rayl, AI chatbot araçlarının önümüzdeki yıl içinde kullanıma sunulacağını tahmin ettiğini söyledi.

 

Slack'in Yapay Zekâ Özellikleri İşletmelerin Verimliliğini Artırıyor

Slack, dünya genelindeki 18 bin çalışanın katılımıyla hazırlanan State of Work raporuyla, işletmelerin çalışanlarına yeterli düzeyde üretkenlik uygulamaları sunamadığını ortaya koydu. Slack'in yapay zekâ özellikleri, işletmelerin verimliliklerini artırarak çalışanlarının daha mutlu ve daha üretken olmalarını sağlayacak.

 

Siz ne düşünüyorsunuz? Slack yapay zekâ entegresi ile elde ettiği yeni özelliklerle daha fazla ilgi görecek mi dersiniz?

 

Önceki yazımıza https://easycep.com/blog/kullananlarin-tavsiye-ettigi-cay-makinesi-arzum-172 linkinden ulaşabilirsiniz.