Tablet Xiaomi Pad 7 Pro İçin Heyecan Verici Bekleyiş: 120 W Şarj ile Geliyor!

Xiaomi Pad 7 Pro İçin Heyecan Verici Bekleyiş: 120 W Şarj ile Geliyor!

Xiaomi Pad 7 Pro, teknoloji tutkunlarının beklentilerini artırıyor. Ürün, 144 Hz ekran ve 120 W şarj özelliği ile IMDA sertifikasyon programında kendini gösterdi. 31-01-2024

Xiaomi Pad 7 Pro, teknoloji tutkunlarının beklentilerini artırıyor. Ürün, 144 Hz ekran ve 120 W şarj özelliği ile IMDA sertifikasyon programında kendini gösterdi. Sertifikasyon sisteminde görünmesiyle birlikte lansman tarihi yaklaşıyor diyebiliriz. İşte diğer detaylar…

 

Xiaomi’nin merakla beklenen Pad 7 Pro lansmanı oldukça yakın. Sızıntı ve iddialara göre bu cihaz ilk olarak Singapur IMDA sertifikasyon platformunda öne çıktı. Bu platformda ise cihaz, düşük güç tüketimine sahip özelliği ile listelendi. Aynı zamanda bluetooth bağlantısını destekliyor. Ancak cihazın diğer özellikleri ve fiyatı henüz belirtilmedi.

 

Bilindiği üzere Xiaomi geçtiğimiz senelerde Pad 6 serisini tanıtmıştı. Devam modelleri için ise geri sayımı başlattı. Günümüze kadar çıkan raporlara göz atıldığında, benzer tablet modellerine göre bu ürünün amiral gemisi teknik özelliklerine sahip olacağı ön görülüyor.

 

Xiaomi Pad 7 Pro Özellikleri

Xiaomi Pad 7 Pro hakkında birçok söylenti var. Bu söylentiler ile cihazın 144 Hz tazeleme hızıyla birlikte IPS LCD panele sahip olacağı görülüyor. Aynı zamanda 10 inç 1480 x 2367 ekran 2K çözünürlük sunacak. Bu bilgiler, ekranın daha ince çerçevelerle geliştirilmiş bir tasarımla sunulacağı anlamına geliyor.

 

Cihazın iç donanım özellikleri konusundaki beklentiler de oldukça yüksek. Qualcomm Snapdragon 8 gen 2 yonga seti ile güçlü bir donanım özelliği bulunacağı düşünülüyor. Bununla birlikte 12 GB’a kadar RAM ile 512 GB’a kadar depolama seçeneklerinin desteklendiği ifade ediliyor.

 

Gelen diğer iddialar arasında Xiaomi Pad 7 Pro’nun 10.000 mAh kapasiteli batarya ile donatıldığı bilgisi de var. Modelin 50 megapiksel sensörün bulunduğu çift kamera kurulumu ile birlikte dörtlü hoparlöre sahip olacağı söyleniyor. Şu an için tüm bilgiler bu kadarla sınırlı diyebiliriz. Bir önceki Xiaomi Pad 6 modeli, üç farklı renk seçeneği ile gelmişti. Mavi, altın ve gri olarak piyasaya sürüldü. Bazı iddialara Xiaomi Pad 7 Pro, açık mavi, altın ve siyah seçenekleri ile gelebilir.

 

Xiaomi Pad 7 Pro Ne Zaman Çıkıyor?

Xiaomi Pad 7 Pro cihaz tanıtımının bu senenin ilk yarısında yapılması bekleniyor. Bir önceki nesil Xiaomi Pad 6 modeli 2023’ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmüştü. Xiaomi Pad 7 Pro ise 2024’ün yine ilk çeyreğinde veya ikinci çeyreğinde piyasaya sürülebilir.

 

Xiaomi Pad 7 Pro Fiyatı Ne Olacak?

Markanın yeni tabletinin ortalama olarak 300 dolar civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu konuda herhangi bir açıklama yok, ancak cihazın teknik özelliklerine göre beklenenden daha yüksek fiyatta satışa çıkabilir.

 

Sonuç olarak Xiaomi, Pad 7 Pro modeli ile birlikte teknoloji tüketicilerini heyecanlandırdı. Özellikle devasa 10.000 mAh kapasiteli batarya özelliği, 144 Hz ekran ve 2K çözünürlüğü, kullanıcıların beklentilerini artırdı.