Ev Yaşam Xiaomi’den Yenilik Dolu Redmi RGB Hoparlör: Uygun Fiyatlarla Satışta!

Xiaomi’den Yenilik Dolu Redmi RGB Hoparlör: Uygun Fiyatlarla Satışta!

Xiaomi yenilik dolu Redmi RGB hoparlörünü tanıttı. İnanılmaz ses kalitesi ile birlikte şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Üstelik çok uygun fiyatlarla satışa sunulacak. 06-12-2023

Xiaomi yenilik dolu RGB hoparlörünü tanıttı. İnanılmaz ses kalitesi ile birlikte şimdiden büyük bir heyecan yarattı. Üstelik çok uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

 

Xiaomi, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle teknoloji dünyasında önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şimdi ise uygun fiyatlı yeni hoparlör modelini piyasaya sürdü. Xiaomi, Redmi markası altında piyasaya sürdüğü bu cihazı masaüstü hoparlörü ve RGB aydınlatmalı olarak tanıttı. Üstelik satış fiyatı, genel piyasaya göre oldukça uygun diyebiliriz.

 

Redmi RGB Masaüstü Hoparlör Özellikleri

Xiaomi, ürün skalasına yan markası olan Redmi dahilinde yeni bir hoparlör kazandırdı. Şirket açısından ilk masaüstü hoparlör olan bu model hem uygun fiyat hem de son derece avantajlı ve üstün kaliteli bir ses deneyimi sunuyor. Üstelik masaüstü model, RGB aydınlatmalarla donatıldı ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip diyebiliriz. Bununla birlikte film, müzik ve oyunlardaki ses deneyimini daha üst noktaya taşımayı hedefleyerek dört adet akustik ünite ile donatılmış. Bu sebeple eşsiz bir performans sağlayarak üstün bir kalite vadediyor. Aynı zamanda DSP yani Dijital Sinyal İşleme teknolojisi ile beraber farklı senaryolara adapte bir çalışma yapısına sahip.

 

Bilindiği üzere Xiaomi bundan öncesinde Sound Pro teknolojisini sunmuştu. Teknik açıdan bakıldığında bu hoparlör, AAC ve SBC ses iletim protokolüne, 3,5 mm AUX bağlantı noktası ile birlikte geliyor. Bununla birlikte bu hoparlörün amiral gemisi kalitesinde ses sunduğu iddia ediliyor. Fakat Redmi yeni RGB masaüstü hoparlör modeli ile tüm eski hoparlör ürünlerine göre daha fazla avantaj sağlıyor.

 

Redmi RGB Masaüstü Hoparlör Tasarımı Nasıl?

Redmi yeni RGB masaüstü hoparlörün tasarımı genellikle minimal ve modern detayları barındıran bir tasarım anlayışını yansıtıyor. Dış kısmı mat gri renkli ve silindirik bir yapıya sahip ve oldukça kullanışlı bir model. Her kullanıcının zevkine hitap edecek şekilde üretilen Redmi RGB masaüstü hoparlör, sahip olduğu ışıklandırma teması sayesinde eşzamanlı ve kusursuz bir renk geçişi sağlıyor.

 

Redmi RGB Masaüstü Hoparlör Fiyatı

Hem eğlence hem de çalışma arkadaşı olan bilgisayar karşısında vakit geçirirken deneyimlediğiniz dijital içeriklerdeki sesleri mümkün olan en profesyonel şekilde duymayı isteriz. Bu noktada Xiaomi, Redmi altında yeni RGB masaüstü hoparlörünü tam olarak bu özellikte üretmiş. Genel olarak masaüstü bilgisayarların yanında kullanılacak bu hoparlör, kalitesinin yanı sıra oldukça şık bir tasarıma sahip.

 

Redmi yeni RGB masaüstü hoparlörü güncel olarak 27 dolarlık bir fiyat ile satışa sunuldu. Şimdilik birçok ülkede satışa çıkmış durumda. Ancak Redmi yeni RGB masaüstü hoparlörün Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı. Xiaomi, oyun, eğlence ve diğer dijital işlevlerinizde kullanabileceğiniz Redmi RGB masaüstü hoparlör konusunda mükemmel bir iş çıkarmış diyebiliriz.