Tablet Vivo Pad 3 Pro Duyuruldu! İşte Tablete Dair Tüm Özellikler

Vivo Pad 3 Pro Duyuruldu! İşte Tablete Dair Tüm Özellikler

Vivo, uzun zamandır merakla beklenen Pad 3 Pro tabletini tanıttı. Peki Pad 3 Pro kullanıcılara neler sunuyor? İşte detaylar… 19-03-2024

Vivo, uzun bir süredir beklenen Pad 3 Pro adlı tablet modelini nihayet duyurdu. Bu cihaz, vadettikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. 26 Mart tarihi ile tanıtılacağı düşünülen Vivo Pad 3 Pro, şimdiye kadar yatay formda üretilen en ince ve en hafif tabletlerden birisi olabilir.

 

Vivo Pad 3 Pro Özellikleri

Bilindiği üzere Vivo’nun ana vatanı olan Çin’de tüketicilerin karşısına çıkan Vivo Pad 3 Pro, 3.1K çözünürlüğünde ve 13 inç boyutunda ekran ile geliyor. 144 Hz yenileme hızı ile birlikte desteklenen ekranı, göz koruma teknolojisi ile üretiliyor. Bunun dışında Pad 3 Pro, MediaTek imzası taşıyan Dimensity 9300 işlemcisinden güç alıyor. 4 nm fabrikasyon süreci kapsamından geçen bu işlemci, dört adet 2.0 GHz hızında ARM-Cortex A720 çekirdek, bir adet 3.25 GHz hızında ARM-Cortex X4 ve üç adet 2.85 GHz ARM-Cortex X4 çekirdeklerinden meydana geliyor.

 

Vivo Pad 3 depolama alanı kısmına geldiğimizde, 16 GB’a kadar RAM ile 512 GB kadar bir alan seçeneklerine sahip olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda cihaz, Android 14 tabanlı OriginOS 4 üzerinde çalışıyor. Bununla beraber 11.500 mAh kapasiteye sahip bataryaya sahip. Yan i kullanıcılarına uzun süreli bir kullanım sunuyor.

 

Vivo Pad 3 Pro Kamera Özellikleri Nasıl?

Vivo Pad 3 Pro 9’un akustik ses sistemi mevcut. Ek olarak film ve dizi izlemeyi daha eğlenceli kılacak 8 Megapiksel çözünürlükte özçekim kamerası bulunduruyor. Arka kasa bölümünde ise 13 Megapiksel ana kamera yer alıyor. Kameranın yanında LED flaş bulunduğunu belirtmekte yarar var. Tüm bu özellikler, genel bir kullanım ile beraber görüntülü görüşmeler için oldukça profesyonel bir çözüm sunuyor.

 

Vivo Pad 3 Pro Fiyatı Ne Olacak?

Vivo Pad 3 Pro modeli için henüz fiyat açıklanmadı. Ülkemizde ise satışının yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor. Genel olarak Vivo, uzun süredir gündemde olan yepyeni tableti Vivo Pad 3 Pro’yu resmi olarak satışa sunacağını duyurdu. Bu haber ise birçok kullanıcıyı heyecanlandırdı çünkü özelliklerinden gördüğümüz kadarıyla yenilikçi bir teknoloji sunuyor diyebiliriz. Vivo Pad 3 Pro fiyatının ise kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.