Telefon Vivo, İnce Katlanabilir Telefonuyla Sınırları Zorluyor!

Vivo, İnce Katlanabilir Telefonuyla Sınırları Zorluyor!

Vivo X Fold 3 Pro, dünyanın en hafif katlanabilir ekranlı telefon modeli olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. 15-01-2024

Vivo X Fold 3 Pro, dünyanın en hafif katlanabilir ekranlı telefon modeli olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde lansmanı yapılacak.

 

Çinli teknoloji firması olan Vivo, bir süredir yeni katlanabilir ekranlı telefon modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. X Fold 3 Pro olarak anılan bu cihaz, önümüzdeki birkaç ay içinde lansman ile tanıtılabilir. Bazı iddialara göre Vivo X Fold 3 Pro çarpıcı bir özellikle geliyor. Digital Chat Station’ın yaptığı açıklamalara göre, Vivo’nun yeni katlanabilir cihazı, en hafif katlanabilir ekranlı telefon unvanını almaya hazırlanıyor.

 

Vivo X Fold 3 Pro Ağırlığı 230 Gramın Altında Olacak

Vivo X Fold Pro’nun genel olarak hafif ve ince tasarıma sahip olduğu biliniyor. Çeşitli kaynakların iddialarına göre bu telefon açık halinde 5 mm kalınlık değerinde olacak. Katlandığında ise 10,5 mm’lik bir ölçüde oluyor. Digital Chat Station ifadesine göre cihaz ağırlığının 220 gram ila 229 gram aralığında olacağı belirtiliyor. Eğer bu iddia gerçek olursa Vivo X Fold Pro, 231 gram ağırlığında olan Honor Magic V2’den daha hafif olacak. Üstelik en hafif katlanabilir telefon unvanına sahip olacak.

 

Vivo X Fold Pro Performansı Nasıl Olacak?

Vivo X Fold Pro, performansı yüksek bir cihaz olmaya hazırlanıyor. Bu nedenle 100 W hızlı şarj desteği, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 2K ekran çözünürlüğü gibi özelliklerde, bu cihazın öne çıkan detayları arasında yer alacak. Vivo’nun yakın zamanda gerçekleştireceği bu lansman, tüm bu bilgilerin netleşmesini sağlayacak. Vivo X Fold 3 Pro modeli etkileyici ve güçlü Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi ile donatıldığı için eski modellerine yüksek bir performans sağlıyor. Bu durum özellikle, performans odaklı kullanıcılar açısından oldukça önemli bir tercih kriteri oluyor.

 

Vivo X Fold Pro Özellikleri

Vivo X Fold Pro modeli ile alakalı tüm bilgiler şu an için sadece iddialarla sınırlı. Belirtilenlere göre Vivo X Fold 3 modelinde bulunan bazı özellikler Pro modeline dahil edilmemiş olabilir. Ultrasonik parmak izi tarayıcısı, periskop telefoto kamera ve standart X Fold 3 modelindeki kablosuz şarj özelliği bulunmuyor. Bu sebeple daha uygun fiyatla satışı beklenen yeni cihaz, piyasadaki en hafif katlanabilir telefon olabilir. Bunun dışında cihaz, 12 GB’a kadar RAM’den beslenecek. Bu açıdan baktığımız zaman, performans anlamında beklentileri karşılayacak diyebiliriz.

 

Vivo X Fold Pro Yenilikçi Teknolojilerle Geliyor

Vivo X Fold Pro modeli dikkat çekici birçok özelliğe sahip. Güvenlik açısından ise hem katlanabilir ekranda hem de kapak ekranında ultrasonik parmak izine sahip olması, kullanıcılar açısından oldukça avantajlı. Üstelik daha hafif yapıda ve muhtemelen uygun fiyatlı olmasından dolayı herkes için erişilebilir alternatiflerden biri.

 

Teknoloji dünyasında öne çıkan yeniliklerden birisi de katlanabilir telefonlar. Özellikle bu cihazlar daha ince şekilde üretilirken donanım özellikleri açısından dikkat çekici hale geliyor. Önümüzdeki dönemlerde ise katlanabilir telefon piyasasının artış göstermesi ve daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Özellikle Vivo, yeni X Fold 3 Pro modeli ile katlanabilir akıllı telefon pazarında bir hareketlilik uyandırabilir.