Bilgisayar Steam Türkiye’de En Çok Satan Oyunların Listesini Yayınladı!

Steam Türkiye’de En Çok Satan Oyunların Listesini Yayınladı!

Steam, Türkiye kullanıcıların en fazla satın aldığı oyunları açıkladı. Steam platformunda 12 Temmuz’a kadar satın alınan en popüler oyun listesini yayınladık… 13-07-2023

Steam, Türkiye kullanıcıların en fazla satın aldığı oyunları açıkladı. Steam platformunda 12 Temmuz’a kadar satın alınan en popüler oyun listesini yayınladık…

 

Dünyanın en önemli dijital platformu haline gelen Steam, her hafta düzenli şekilde en fazla satılan oyunları listelemektedir. Böylece en popüler yapımları görebilir, sizlerde indirim bitmeden yararlanacağınız oyun önerileri alabilirsiniz. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Steam, sunduğu indirimler ve istatistiklerle birlikte çeşitli oyunları kullanıcılara sağlıyor. İşte en çok satan Steam yapımları…

 

Red Dead Redemption 2

Çıktığı döneme damga vuran Red Dead Redemption 2 sizlere şaşırtıcı derecede etkileyici bir dünya sunmaktadır. Vahşi batı temasıyla öne çıkan bu oyunda at sürebilir, hırsızları yakalayabilir, size verilen görevleri tamamlamak için vaktinizi doldurabilirsiniz. Red Dead Redemption 2 oyununda yapabileceğiniz birçok şey bulunmaktadır. Günümüzde hala popüler olan bu oyun, son indirimlerde de yine en fazla satılanlar listesine giriyor. Rockstar’ın açık dünya oyunlarından biri olarak gerçekten benzersiz bir başyapıttır diyebiliriz.

 

Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike, günümüzün en popüler nişancı oyunlarından birisidir. CS:GO kısaltmasıyla bilinen bu oyun, 2012 senesinde piyasaya sürülse de günümüzde hala oldukça popülerdir. Counter Strike serisinin dördüncü oyunu olarak önemli bir ilgi topluyor. Anti Terörist ve Teröristler olarak iki takımda bulunan oyuncular, görevlerini tamamlayarak karşı takımdakileri yok etmeye çalışıyor. Toplamda 9 oyun modu bulunmakla birlikte her gün milyonlarca kullanıcı tarafından ilgi çeken bir oyundur. Üstelik 2023 senesinin de en fazla öne çıkan popüler bir oyun niteliği taşımaktadır.

 

Hogwarts Legacy

Harry Potter evreninden esinlenen bir oyun olan Hogwarts Legacy, aksiyon RPG oyunudur. Oyuncular, kendi karakterlerini yaratabilir ve büyülü yaratıklar, iksirler gibi birçok fantastik öğe ile avantaj yakalayabilir. Üstelik oyuncular, birçok haritadan yararlanabilmektedir. Açık dünya RPG oyunu olarak tasarlanan bu yapıt bilindiği üzere Hogwarts dünyasında geçiyor. Harry Potter hayranları, ilk çıktığı günden itibaren oyuna büyük bir ilgi gösterdi. Aynı zamanda Harry Potter evrenine karşı yabancı hissettirmeden evrenin büyülü cazibesini sunmayı başarmaktadır.

 

God of War

God of War serisi, Santa Monica Studio tarafından yapılan ve şimdiye kadar en fazla satılan oyunlardan birisidir. God of War serisinin konusu, tarihi bir kurguyu ele alıyor. Aynı zamanda daha önce yaratılan herhangi bir oyun evrenine benzememektedir. Viking temasına sahip bu oyun serisi ile bambaşka bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yepyeni oynanış mekanikleriyle ve muazzam görselliğiyle yaptığı çıkışla birlikte hem bilgisayardan hem de PlayStation cihazları için piyasaya sürülmüştür.

 

Grand Theft Auto V

Rockstar Games tarafından yayınlanan Grand Theft Auto V, diğer adıyla GTA 5 içeriğindeki 69 görev ile macera ve aksiyon oyunudur. Oyundaki öykü ise genellikle üç ana karakterin etrafında şekilleniyor. Oyuncular soygun, dövüş, araç sürme tarzı eylemlerle ilerlemektedir. Grand Theft Auto V içerisinde çoklu oyuncu modu ve aynı zamanda tekli oyuncu modu bulunmaktadır. Dönemin en popüler oyunlarından biri olma ilerleyen GTA 5, indirimlerde mutlaka kaçırılmaması gereken eğlencelerden birisidir.

 

FIFA 23

EA’nın bugüne kadar yaptığı en sürükleyici spor oyunu olan FIFA 23, bu zamana kadar satılan en popüler yapımlar arasında yer almaktadır. Her sene yepyeni teknolojilerle kendini geliştiren FIFA serisi, Steam’de satış rekorları kırıyor. Çeşitli geliştirmelerle birlikte oyunun en dikkat çekici yeniliği, gerçekçiliğidir. Son oyunlara göre daha etkisiz ve zor olan bu oyun, teknolojisiyle farklı bir seviyeye çıkıyor. Electronic Arts’ın yayıncılığını üstlendiği bu futbol serisi, her sene futbol tutkunlarının en fazla satın aldığı yapımlar arasında.