Telefon Stalk Severlere Müjde! Instagram Hikayelere Arama Çubuğu Özelliği Geldi!

Stalk Severlere Müjde! Instagram Hikayelere Arama Çubuğu Özelliği Geldi!

Instagram hikayelere arama çubuğu özelliği sonunda geldi. Çağımızın şüphesiz en popüler sosyal medya platformu olan Instagram, yenilikleri ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor… 05-06-2023

Instagram hikayelere arama çubuğu özelliği sonunda geldi. Çağımızın şüphesiz en popüler sosyal medya platformu olan Instagram, yenilikleri ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor…

 

Günümüzün hatırı sayılır dakikalarını geçiriyor olduğumuz sosyal medya platformu Instagram, stalk severlere özel yeni geliştirmesini duyurdu. Bilindiği üzere Snapchat’ten esinlenerek Instagram’a uyarlanan story alanı büyük ile ilgi ve rağbet ile kullanılıyor. Attığınız hikayeleri kimlerin izlediğini görmek için listeyi uzun uzun kaydırmak zorunda kalabiliyorsunuz. Özellikle yüksek takipçili hesaplar, Influencer’lar ve Celebrity hesaplar bu konudan oldukça müzdarip idi.

 

Instagram Hikayeleri Kim izliyor? Arama Çubuğu ile Kontrol Edin!

Bundan sonraki süreçte uygulamanızı güncelleyerek hikayeler kısmında karşınıza çıkan listeden “İzleyici Ara” butonuna tıklayarak arama yapabilirsiniz. Böylece hikayenizi kimlerin izlediğini bulmak için uzun uzun kaydırma işlemi yapmak zorunda kalmayacaksınız.

 

Çok büyük bir özellik gibi görünmüyor olabilir fakat durum yüksek takipçili hesaplarda pek te öyle değildi. Bu nedenle platformun kullanıcı isteklerini gözetiyor olması ve güncellemelerini geliştirmesi oldukça başarılı. Fakat bazı soru işaretleri halen aklımızda. Örneğin hikayeyi izleyenler için sıralama neye göre yapılıyor? Story’i ilk izleyenler yukarıda mı kalıyor? Ya da o kişi ile takipleşme zamanınıza göre mi liste güncelleniyor? Tüm bunlar birer soru işareti. Umuyoruz Instagram bunun için de bir geliştirme sağlıyor olur.