Sosyal Medya Spotify Türkiye Abonelik Ücretleri Zamlandı! İşte Yeni Fiyatlar

Spotify Türkiye Abonelik Ücretleri Zamlandı! İşte Yeni Fiyatlar

Türkiye'de Spotify abonelik ücretleri ne kadar oldu? En ucuz plan, popüler müzik ve podcast platformunda kaç lira oldu? 02-02-2024

Türkiye'de Spotify abonelik ücretleri ne kadar oldu? En ucuz plan, popüler müzik ve podcast platformunda kaç lira?

Spotify, son aldığı kararla 2024 yılında abonelik ücretlerini artırma yoluna gitti ve bu şekilde zam yapan diğer platformlar arasındaki yerini aldı. Türkiye'deki en popüler müzik servisi Spotify’ın en düşük abonelik ücreti ne kadar oldu? İşte güncel Spotify Türkiye abonelik fiyatları

 

Spotify Türkiye Abonelik Ücretleri Ne Kadar Arttı? Spotify Premium Ne Kadar 2024?

Spotify, fiyatlarını yükseltme kararı aldı ve bu değişiklikleri duyurdu. Şu andan itibaren, bireysel, aile ve öğrenci paketlerinin aylık ücretlerinde bir artış yaşanacak. Yeni fiyatlar ile mevcut 39,99 TL olan Bireysel paketin yeni aylık ücreti 59,99 TL olacak. Aile paketi ise 64,99 TL'den 99,99 TL'ye yükseltildi.

 

Spotify Öğrenci Ne Kadar 2024?

Milyonlarca şarkı ve podcast'e erişim sağlayarak kullanıcıların favori müziklerini çevrimiçi olarak dinlemelerine olanak tanıyan Spotify, öğrenci paketlerinde de fiyatlarını güncelledi. Peki öğrenci paketlerinde son durum ne? Hemen onun da bilgisini paylaşalım. Öğrenci paketi 21,99 TL iken yeni zamlı fiyat güncellemesiyle beraber 32,99 TL oldu.

 

Tüm güncel fiyat gündeminin dışında şirketin platform ile ilgili bazı düşünceleri de var. Özellikle yapay zekanın her noktada hayatımıza dahil olması, sanıyoruz ki Spotify’ı da harekete geçirdi. Şirketin CEO'su, içerikleri kişiselleştirmek için yapay zekayı kullanma konusundaki ilgisini dile getirmişti. Yapay zeka destekli çalma listesi özelliği, kullanıcılara daha özgün bir müzik deneyimi sunma potansiyeline sahip olabilir. Ancak şirket bu özelliğin ne zaman genel kullanıma sunulacağını resmi olarak doğrulamış değil.