Telefon Samsung Galaxy S24 Ultra ve Yeşil Ekran Çizgisi Sorunu!

Samsung Galaxy S24 Ultra ve Yeşil Ekran Çizgisi Sorunu!

Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıcıları yeni bir sorun ile karşı karşıya! Bazı kullanıcılar ekranda yeşil çizgi sorunu yaşadığını iddia etti. İşte detaylar… 05-02-2024

Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıcıları, cihazlarının ekranında oluşan çizgi fotoğraflarını Reddit platformunda paylaşmaya başladılar. Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S24 Ultra ekranında beyaz ve yeşil çizgiler oluşuyor. Üstelik bu problemin yaygın olup olmadığı ve çözümü konusunda herhangi bir bilgi yok. Çünkü cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamak veya tekrar başlatmak gibi standart çözümler sorunu çözmüyor. Aynı zamanda bu problemin yeni cihazlarda özellikle ilk kullanımda / altıncı günde ortaya çıktığı söyleniyor.

 

Samsung Galaxy S24 Ultra Ekranda Oluşan Sorunlar Neler?

Samsung’un son ürünlerinden olan Galaxy S24 Ultra modeli, ekranlarda oluşan beyaz ve yeşil çizgilerle birlikte kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Reddit platformunda paylaşılan bilgilere ve fotoğraflara göre bu can sıkıcı problemin varlığı oldukça fazla kişide görülüyor. Galaxy S24 Ultra ekranlarında oluşan dikine beyaz ve yeşil çizgiler, kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyen bir kusur. Aynı zamanda bu problem, cihaz ekranındaki görüntünün doğru şekilde oluşturamamasına sebep oluyor.

 

Samsung Açıklama Yaptı mı?

Günümüzde birçok akıllı telefonda ve hatta iPhone cihaz ekranlarında görülen beyaz ve yeşil çizgi sorunu zaman zaman görülen bir durum. Ancak bu tarz bir problem, ekranın darbe alması, kırılması gibi sorunlardan sonra görülüyor. Samsung Galaxy S24 serisi için gündem olan bu problem, kullanıcılardan gelen şikayetler sonucunda ortaya çıkıyor.

 

Bilindiği üzere Samsung, Galaxy S24 Ultra model cihazın yapay zekâ tarafını vurgulayarak piyasaya sürmüştü. Hızı, donanımı ve yapay zekâ üzerine olan potansiyeli ile birlikte oldukça fazla kişi tarafından tercih edildi. Söz konusu bu problem ise daha önceki serilerinde pembe gibi çeşitli renklerde karşımıza gelmişti. Yani aslında Samsung’un bu ekran problemleri, önceki cihazlarda da sıklıkla gündeme geliyordu.

 

Genel olarak akıllı cihaz sahipleri, cihazın değişimi veya para iadesi talebiyle başvurmuş durumdalar. Samsung ise henüz bu konuda bir açıklama yapmadı.