Telefon Samsung Galaxy AI Özellikleri Artık iPhone ve Diğer Android Telefonlarda da Kullanılabilir! Peki Nasıl?

Samsung Galaxy AI Özellikleri Artık iPhone ve Diğer Android Telefonlarda da Kullanılabilir! Peki Nasıl?

Samsung’un kendi cihazlarında çalıştırmak için geliştirdiği Try Galaxy yapay zekâsı, iPhone cihazlar dahil artık tüm akıllı telefonlarda kullanılabilir. Peki nasıl? 01-03-2024

Samsung’un kendi cihazlarında çalıştırmak için geliştirdiği Try Galaxy yapay zekâsı, iPhone cihazlar dahil olmak üzere artık tüm akıllı telefonlarda kullanılabilir. Peki nasıl? İşte detaylar…

 

Samsung, Galaxy cihazlarının yapay zekâ özelliklerini deneyimlemek isteyen herkes için güncelleme yaptı. Artık herhangi bir cihazda Try Galaxy yazılımı kullanılabilecek. Samsung’un yaptığı bu yenilik, kullanıcı deneyimini daha büyük bir kitleye ulaştırabilir. Aynı zamanda Try Galaxy hizmeti, iPhone kullanıcılarının ekranına en yeni Samsung özellikleri ve deneyimlerini getirerek yenilikçi teknolojilerini kolayca tanıtabilir.

 

Samsung Yapay Zekâsı iPhone’lara Geldi!

Samsung yapay zekâsı olan Try Galaxy özellikleri artık tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebilecek. Bu gelişme, Samsung’un yapay zekâ teknolojilerine olan yatırımının altını çiziyor. Bununla beraber önemli olan bir diğer yenilik, Galaxy AI hizmetlerinin sadece iPhone sahiplerine değil, diğer Android kullanıcılarına da açılması oldu. Böylece Android ekosisteminde bulunan diğer cihazlar Samsung’un yapay zekasını deneyimleme şansı buluyor. Bu genişleme ise Samsung’un teknolojik yeniliklerini geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştırma hedeflerini gösteriyor diyebiliriz.

 

Samsung Yapay Zekâsı Try Galaxy Özellikleri

Mobil yapay zekâ çağına adım atan Samsung, Try Galaxy uygulamasında önemli güncellemeler yaptı. Kullanıcılar telefonlarını değiştirmeden yapay zekâ özelliklerini deneyimleyebilecek. Try Galaxy ile iPhone kullanıcıları da Galaxy S24 serisinin One UI 6.1 sürümünün en yeni özelliklerini deneyimleyecek.

 

Try Galaxy yeni sürümü ile kullanıcılar, Canlı Çeviri özelliği, Not Yardımı, Sohbet Yardımı, Fotoğraf Yardımı ve Daire ile Arama gibi özelliklerin önizleme sürümüne ulaşabilirler. Bununla birlikte Galaxy S24 serisinin Super Stready, Nightopraphy Zoom ve Portre Modu gibi kamera odaklı yapay zekâ özellikleri, Try Galaxy ile kullanılabilecek.

 

Try Galaxy Nasıl Kullanılacak?

Try Galaxy uygulaması, aslında gerçek bir Galaxy S24 ekranına benziyor. Uygulamaya girildiği zaman etkileşimli içerikler ve bilgilendirmelerle birlikte yeni ara yüzün kullanılmasını sağlıyor. Kişiler ögelere tıklayarak uygulamanın sunduğu özellikleri ve aynı zamanda bunların günlük hayatta nasıl kullanıldığını anlatan kısa tanıtım videolarını izleyebilir. Bununla beraber Galaxy ekosistemi konusunda daha fazla bilgi edinerek birçok cihaz arasında kesintisiz bağlantı kurabilir ve dosya paylaşımı yapabilir.

 

Eğer sizler de Try Galaxy ile kullanıcılara sunulan özellikleri deneyimlemek isterseniz tr.galaxy.com sitesinden QR kodu okutarak cihazlarınızda açabilirsiniz. Try Galaxy şimdiye kadar 18 milyondan fazla indirildi. Bu sebeple Samsung, yeni adımıyla beraber birçok farklı kullanıcıya kolayca erişim sağlayabilecek.