Sosyal Medya PlayStation Plus Nisan Ayı Oyun Listesi Açıklandı!

PlayStation Plus Nisan Ayı Oyun Listesi Açıklandı!

PlayStation Plus, Nisan ayında birkaç popüler oyununu ücretsiz sunmaya hazırlanıyor. Ücretsiz verilecek 3 farklı oyunun yanı sıra bazı özel içerikler var. İşte detaylar… 29-03-2024

PlayStation Plus, Nisan ayında birkaç popüler oyununu ücretsiz sunmaya hazırlanıyor. Ücretsiz verilecek 3 farklı oyunun yanı sıra bazı özel içerikler var. İşte detaylar…

 

Sony, PlayStation Plus’a ücretsiz olarak gelecek oyunları duyurdu. Bu ay başı toplam değeri 2.828 TL olan 3 farklı oyun, bazı aboneler için ücretsiz oluyor. Oyunlar ise Nisan ayının ilk yarısında gelmeye başlayacak. Açıklanan bu oyunlar Extra, Essential ve Deluxe aboneleri için ücretsiz olacak.

 

PlayStation Plus Nisan Ayında 2.828 TL’lik Ücretsiz Oyun Veriyor

2 Nisan’dan itibaren PlayStation Plus Deluxe, Extra ve Essential oyuncuları tarafından oynanabilir hale gelecek oyunlar şu şekilde:

 

  • -Immortals of Aveum
  • -Skul: The Hero Slayer
  • -Minecraft Legends

 

Bu oyunlar arasında yer alan Immortals of Aveum, PS5 platformunda bulunan iyi bir nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde Jak adlı bir karakter kontrol ediliyor. Aynı zamanda dünyayı kurtarabilmek için büyülü yeteneklerini kullanıyor. Bu sebeple akıcı ve hızlı bir savaş deneyimi ile mükemmel bir oyun zevki sağlıyor.

 

Minecraft Legends oyunu hem PS4 hem de PS5 platformlarında oynanabilir, aksiyon ve strateji oyunlarından birisi. Üstelik Minecraft içerisinde oyuncular çevrimiçi olarak sekiz oyuncuya kadar kişi ile bir araya gelebiliyor. Son olarak ise Skul: The Hero Slayer, PS4 platformunda bulunan 2 boyutlu bir aksiyon oyunu. Oyuncular iskelet Skul’u kontrol ederken bir dizi yeteneği sayesinde düşmanlarını alt etmeye çalışıyor.

 

PlayStation Plus Üyelerine Hangi Paketler Sunulacak?

PlayStation Nisan fırsatları sadece bu oyunlarla sınırlı kalmıyor. Bu üç oyunun dışında üyelere özel olarak Overwatch 2 Mega paketi sunulacak. Bu paket içerisinde bazı ek içerikler ve bir dizi kostüm bulunuyor. Aynı zamanda paket içerisinde Art Deco Symmetra ve Beekeeper Sigma gibi kostümlerin dışında bazı Battle Pass Kademe Atlama ve epik kostümler yer alacak. Tüm bu paketler ise PlayStation Store’dan indirilebilecek.

 

1 Nisan’da PlayStation Plus’tan Kaldırılacak Oyunlar Hangileri?

1 Nisan tarihi ile PlayStation Plus’tan kaldırılacak oyunlar listesi de belli oldu. Kaldırılacak oyunları 1 Nisan’dan önce kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Oyunlar şu şekilde:

 

  • -Destiny 2: Witch Queen
  • -Hello Neighbor 2
  • -F1 23
  • -Sifu

 

Mart ayının sonuna kadar indirebileceğiniz bu oyunları kaçırmamanızı öneriyoruz. Bununla birlikte PlayStation Plus aboneleri açısından Nisan ayı heyecan verici olacak diyebiliriz. Bu ay sunulan ücretsiz ve özel içerikleri kütüphanenize ekleyabilirsiniz.