Sosyal Medya Oyunseverlerin Beklediği Etkinlik: Summer Game Fest 2024!

Oyunseverlerin Beklediği Etkinlik: Summer Game Fest 2024!

Oyun dünyasının beklenen etkinliği Summer Game Fest 2024 başlıyor. Etkinlikte birçok yenilik duyurulacak. İşte detaylar… 06-06-2024

Oyun dünyasının beklenen etkinliği Summer Game Fest 2024 başlıyor. Etkinlikte birçok yenilik duyurulacak. İşte detaylar…

 

Her sene Haziran ayında dijital olarak gerçekleştirilen Summer Game Fest etkinliği için geri sayım başlamış durumda. Bu sayım ile birlikte sunum konusunda çeşitli detaylar ön plana çıkıyor. Artık E3 dönemi geride kaldı. Ancak 2024 Summer Game Fest ile birlikte özellikle oyun dünyasında önemli duyuruların ve etkinliklerin hız kesmeden devam etmesi planlanıyor. Haziran ayının 7’si ila 10’u tarihlerinde gündeme gelecek olan bu etkinlikte birçok tanıtımla birlikte heyecan verici anlar bekleniyor.

 

Summer Game Fest 2024 Oyun Festivalinde Neler Olacak?

Summer Game Fest 2024 Oyun Festivali genellikle 2024 sene içerisinde çıkış yapan oyunlara odaklı olacak. Etkinlikte özellikle GTA 6 oyunun olacağı düşünülüyor. Bununla beraber Ubisoft, Assasin’s Creed Shadows ve Star Wars Outlaws gibi büyük oyunların tanıtımları gündeme geldi. Bu etkinlikle beraber Ubisoft’un gelecek planları konusunda birçok önemli duyuru ve bilgi edinebilmek mümkün olacak. Xbox Game Studios, Bethesda ve Activision Blizzard gibi devlerin buluştuğu etkinlikte birçok oyundan önemli detaylar bekleniyor.

 

Bunun dışında Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Remake, Kingdom Hearts 4, The Wold Among Us 2 gibi isimler konusunda herhangi bir duyuru olmayacak. Five Night at Freddy’s, Beyond Good & Evil 2, Hollow Knight, Nintendo oyunları ile birlikte Judas kullanıma sunulacak. Etkinlik kapsamında karşımıza çıkacak diğer oyunlar arasında ise Palword’ün güncellemesi, Monster Hunter Wilds, Metaphor: ReFantazio ve çok daha fazlası yer alacak.

 

Summer Game Fest 2024 Oyun Festivali Ne Zaman?

Summer Game Fest 2024 Oyun Festivali Geoff Keighley tarafından sunulacak. Etkinlik tarihi, 8 Haziran Türkiye saati ile 00:00 saati ile başlayacak. Bununla beraber etkinlik, oyun dünyasında büyük bir heyecan uyandıracak çeşitli tanıtım ve duyuruları içerecek. Özellikle Ubisoft ve Xbox Games Showcase gibi çeşitli etkinlikler, oyunseverler açısından önemli avantajlar sağlayabilir.