Bilgisayar Oyuncuları Heyecanlandıran Haber: GTA 6 Netflix’e Gelebilir!

Oyuncuları Heyecanlandıran Haber: GTA 6 Netflix’e Gelebilir!

Netflix, son zamanlarda oyun servisini geliştirmek adına adımlar atıyor. Şimdi ise GTA 6 haklarını almak için anlaşma yapmak istediğini belirtti. İddialara göre GTA 6, Netflix Games üzerinden oynanabilir olacak. 17-10-2023

Netflix, son zamanlarda oyun servisini geliştirmek adına adımlar atıyor. Şimdi ise GTA 6 haklarını almak için anlaşma yapmak istediğini belirtti. İddialara göre GTA 6, Netflix Games üzerinden oynanabilir olacak.

 

Netflix, oyun portföyünü geliştirmek için yeni birçok adım atıyor. Özellikle Netflix’in oyunlar kısmı oldukça sade bir performans sergileyerek mobil alanda daha fazla öne çıkıyor. Bununla birlikte Netflix içerisinden ücretsiz olarak oynanabilir. Burada esas amaç ise oyunları, potansiyel müşterileri çekmek adına kullanmak dışında, uygulamayı aktif hale getirmek denilebilir. Şimdi ise GTA 6 söylentileri gündeme gelmişken Netflix’in bu popüler oyuna yönelmesi gayet normal diyebiliriz.

 

Genel olarak Rockstar Games tarafından GTA 6 çıkış tarihi ve hatta oyunun Netflix’e geleceği konusunda net bir duyuru yok. Fakat Netflix’in yeni GTA 6 lisansını alması, büyük bir başarı olabilir. Genellikle mobil oyunlara yönelik adımlar atan Netflix, büyük bir yapımla önemli bir müşteri kitlesi çekebilir.

 

GTA 6 Netflix’e Gelecek mi?

Bir sonraki GTA oyunu dünyada en fazla beklenen oyunlardan birisidir diyebiliriz. Hatta oyunun çıkışı yaklaşırken, oyuncular da oyun hakkında bulabildikleri tüm bilgileri topluyor. Bazı oyun korsanları ise GTA 6 oyununun geliştirilme sürecindeki bazı görüntülerini piyasaya sunmuştu. Sızdırılan bilgilere göre, iki ana karakterin olması, Vice City haritasının olması gibi çeşitli güncellemeler var. Bu tarz bilgiler gelse de oyunun Netflix’e geçmesi hakkında net bir bilgi yoktur. Ancak Netflix’in bu konuda şansını deneyeceğine eminiz.

 

Netflix, daha öncesinde yaptığı açıklamada oyun sayısını artırmak istediğini belirtti ve birçok sevilen oyunu bizzat kendisi geliştirmeye başladı. Black Mirror, Squid Game gibi yapımların yanında Sherlock Holmes ve Extraction içeriklerinin mobil oyunları için adım attı.

 

Netflix Açıklama Yaptı mı?

Popüler video içerik platformu olan Netflix, bünyesine kattığı veya ürettiği içeriklerle kullanıcı kitlesini ve sayısını devamlı büyütüyor. Eğlence sektöründe bir isim olarak oyun kısmını geliştirmek için etkili adımlar atmaya devam ediyor. Özellikle GTA 5 oyuncu kitlesini göz önüne aldığımız zaman Netflix için büyük bir avantaj olabilir. Bu aşamada Netflix’in Fransa hesabı, GTA 6’ya dair beklenmeyen bir paylaşım yaptı ve bu paylaşımla birlikte GTA 6 ve Netflix söylentileri başladı. Netflix’in Fransa X yani eski adıyla Twitter hesabı, GTA 6’nın yakın zamanda geleceğini söyledi. Ancak temel olarak yakında geleceğini söylese de Netflix platformunda olacağına dair net bir söylem yok.

 

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 oyununun Rockstar Games tarafından çıkışı konusunda resmi bir onay yok. Fakat oyunun sızıntıları konuşulmaya başladı. Rockstar Games tarafından bir açıklama olmasa da oyunla alakalı bazı gelişmeler mevcuttur. Fakat GTA 6 oyunu için Avusturalya Derecelendirme Kurulu harekete geçti ve oyun hakkındaki değerlendirmelerini yaptı. Bununla birlikte oyun içerisinde tahmin edilen birçok detay da oyuncularla paylaşıldı. Genel olarak oyun bir süredir geliştirme aşamasında ve lansman tarihi belli değil. Fakat popüler bir yayıncı olan Take Two, yatırımcı görüşmesi süresinde olası bir tarih hakkında bir ipucu verdi.

 

Take Two finans müdür olan Lainie Goldstein yaptığı açıklamada 2025 senesinde önemli bir dönüm noktasına gireceklerini belirtti. Burada Goldstein’in bahsettiği dönüm noktası, GTA 6 oyunun piyasaya sürülmesi olabilir.

 

Tüm bunların dışında Rockstar Games, 2022 senesinde bir sonraki oyununun geliştirildiğini belirtti. Fakat merakla beklenen GTA 6 için herhangi bir ayrıntı vermedi. Şimdi olmasa da yakın bir zamanda GTA 6 oyunun mutlaka çıkacağını söyleyebiliriz. Ancak oyunun Netflix’e geçmesi ve haklarının Netflix’in devralması zor olabilir.