Telefon Oyun Oynamak için En İyi Telefonlar

Oyun Oynamak için En İyi Telefonlar

Oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında, özellikle son dönemlerde atılım yapan markaların tasarladıkları telefonların bulunduğunu söyleyebiliriz. 12-05-2022

Oyun oynamak için en iyi telefonlar hangisidir sorusu, pek çok kişi tarafından cevabı merak edilen sorulardan birisidir. Bilindiği üzere akıllı telefonlar kapsamında birçok farklı marka bulunmaktadır. Bu markaların her biri, farklı özelikte akıllı telefonlar tasarlamakta ve telefonların özellikleri değişiklik göstermektedir. Oyun severlerin bildiği üzere bazı oyunların rahat ve konforlu oynanabilmesi için telefonun istenilen sistem gereksinimlerine sahip olması gerekir. Peki ama konforlu bir şekilde oyun oynamak isteyen kişilerin satın alması gereken telefonlar hangileridir?

 

En İyi Oyun Telefonları Hangisi?

En iyi oyun telefonlarının hangisi olduğu, özellikle son dönemlerde merak edilen konulardan biri olarak ön plana çıkar. Çünkü sevilen birçok oyunun mobil versiyonu çıkmakta ve bu durum, donanımlı telefonların itibar görmesini mümkün kılmaktadır. İşlevsel ve yüksek kapasiteli akıllı telefonlar, ilgi duyulan birçok oyunun çok daha konforlu bir şekilde oynanmasını sağlar. Son zamanların en iyi telefonları noktasında yapılacak liste uzun olacaktır. Çünkü her geçen gün çok daha nitelikli ve işlevsel telefonlar tasarlanır. Peki ama bunlar arasında en iyileri ve kabul görenler hangileridir?

 

Oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında, özellikle son dönemlerde atılım yapan markaların tasarladıkları telefonların bulunduğunu söyleyebiliriz. Rahat ve konforlu bir şekilde oyun oynamayı mümkün kılan telefon markalarından ön plana çıkanlarını aşağıdaki gibi sıralayabiliriz:

 

  • POCO F4 Serisi
  • Oppo Find X2
  • Reno 7
  • Asus ROG Phone 5
  • LG V60 ThinQ
  • OnePlus 9 Pro
  • Asus Zenfone 7 Pro

 

Yukarıdaki gibi sıralanabilen modellerin her biri, oyuncuların sevdikleri oyunları çok daha efektif bir şekilde oynamalarını mümkün kılar. Her bir modelin özellikleri, bir diğerinden farklı olabilir. Bu durum, liste içerisinde de en iyi oyun telefonu konusunda ön plana çıkanlar olduğunu gözler önüne sermektedir. Easycep'te uygun fiyatlarla yer alan yenilenmiş telefon ürünlerine kolaylıkla sahip olabilir. Oyun severler yüksek hafızası olan cihazları gönül rahatlığı ile sitemizden tercih ederek oynayabilirler.

 

POCO F4 Serisi 

Oyuncuların büyük bir kısmı POCO F4 Serisi gibi hem performans hem de donanım olarak nitelikli özellikleri ile bilinen modelleri tercih eder. Oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer alan bu model, genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilen özellikleri bünyesinde barındırır:

 

  • 120 Hz 6.67 inç E4 AMOLED nokta ekrana sahiptir, oldukça konforlu bir ekran büyüklüğü vardır.
  • Ortam ışığı kısıtlı olsa da yüksek çözünürlüğü ile profesyonel bir şekilde oyun oynanmasını mümkün kılar.
  • İşletim sistemi, 5G destekli Snapdragon 870 olarak bilinir.
  • 64 MP OIS destekli ana kamera
  • 7.7mm kalınlığında, 195 gr ağırlındadır.

 

Bu ve bunun gibi özelliklerin her biri; Minecraft, Pubg, Fortnite gibi oyunların konforlu bir şekilde oynanmasını mümkün kılmaktadır.

 

Oppo Find X2

Oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer alan bir diğer model de Oppo Find X2 olarak bilinmektedir. Yüksek performans donanımları ile birçok oyun, bu modelde sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir. 

 

12 GB RAM, 256 GB dahili hafıza, 4,200 mAh batarya gibi özellikler; model bünyesinde yer alır. 209 gram ağırlığında olan model, oldukça hafiftir ve kolaylıkla taşınabilir. Ayrıca modelin fiziksel ölçülerinin 8 mm kalınlıkta olduğunu ifade etmek olanaklıdır. Sahip olduğu özelliklerin tamamı, cihazın ilgi çekmesini sağlar. Rahat ve konforlu bir şekilde oyun oynamak isteyen oyuncuların büyük bir kısmı, modele ilgi duymaktadır.

 

Reno 7

Oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer alan cihazlardan bir diğeri de Oppo Reno 7 olarak bilinmektedir. Snapdragon 680 işlemciye sahip telefonlardan biri olarak oyunculara çok şey vadeder. 8 GB RAM, 6,43 inç ekran, 4.500 mAh bataryası; telefonun ön planda yer almasını sağlamaktadır.

 

Peki ama cihaz kapsamında hangi oyunlar konforlu bir şekilde oynanabilir? Fornite, Pubg, PES vb. oyunlar, oldukça rahat ve sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir. Ayrıca cihazın dahili hafızası da 128 GB olarak bilinmektedir. Standartların üzerinde yer alan özellikleriyle model, oldukça ilgi çekmekte ve pek çok oyuncu tarafından satın alınmaktadır.

 

Asus ROG Phone 5

Asus ROG Phone 5, oyuncuların ilgi duyduğu ve işlevselliği ile dikkatleri üzerine çeken cihazlardan bir diğeridir. Sahip olduğu özellikler, cihazın oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer almasını mümkün kılar. Snap Dragon 888 model işlemciye sahip olan cihaz, 16 GM RAM ile yüksek bir performans sergiler. 6.000 mAh pil kapasitesi, cihazın ön planda yer almasını sağlamaktadır.

 

Standart ölçülerin üzerinde bir kalınlığa sahip olan cihaz, 238 gram ağırlığındadır. Hem ağırlık hem de kalınlığı diğer cihazlardan çok daha yüksek olsa da donanımsal özellikleri cihazın ilgi çekmesini sağlamaktadır. Call of Duty, Pubg başta olmak üzere birçok mobil oyun, cihaz aracılığıyla sorunsuz bir şekilde oynanmaktadır. Uzun süre çalışma sonucunda meydana gelen ısınma sorunundan etkilenmeyen akıllı telefon, oyuncular için en iyi tercihlerden bir tanesidir.

 

LG V60 ThinQ

Sahip olduğu özellikler ve işlevselliği ile LG V60 ThinQ, oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer alan modellerden biridir. Cihaz ekranı birkaç kısma bölünebilmekte, bu sayede oyuncular oyun oynarken farklı aktiviteleri yerine getirebilmektedir. Bu özellik, birçok oyuncunun ilgisini çektiği için modelin ön planda yer aldığını söylemek olanaklıdır.

 

3.5 mm kulaklık girişine sahip olan model, muhteşem ses ve görüntü kalitesine sahiptir. Ayrıca cihazın işlemcisi Snap Dragon 865 olarak bilinmektedir. 5.000 mAh bataryası bulunmakta ve 8 GM RAM’i ile oyunculara çok şeyler vadetmektedir. Kolay kolay ısınmayan cihaz, uzun süre oyun oynanabilmesini mümkün kılar. Bu özelliğinden ötürü, birçok oyuncunun modele yöneldiğini söylemek olanaklıdır.

 

OnePlus 9 Pro

Oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer alan OnePlus 9 Pro, 4.500 mAh pil kapasitesine sahiptir. Ayrıca cihaz kapsamında 12 GM RAM bulunmakta ve Snap Dragon 888 model çip yer almaktadır. Dahili hafızası 256 GB olan modelin, oyunculara oldukça konforlu bir oyun deneyimi sunduğunu söyleyebiliriz. Ekranın 525 inç yoğunluk değeri, ve yüksek çözünürlük seviyesi, oyunda donma ve kasmaları engellemektedir. Modelin sahip olduğu özelliklerin tamamı, mobil oyunlar için cihazın ön planda yer almasını olanaklı hale getirmektedir.

 

Asus Zenfone 7 Pro

Asus Zenfone 7 Pro, oyun oynamak için en iyi telefonlar kapsamında yer alarak oyuncuların profesyonel bir oyun deneyimi yaşamasını sağlamaktadır. Snap Dragon 865 Plus işlemciye sahip olan model, 256 GB dahili hafızası ile dikkatleri üzerine çekmektedir. 5.000 mAh kapasiteli batarya seviyesi, oyuncuların modeli satın almasını sağlayan etkenlerden bir tanesidir.

 

Easycep, oyunların çok daha profesyonel ve sorunsuz bir şekilde oynanabilmesini mümkün kılan birçok modeli bünyesinde barındırmaktadır. İkinci el telefon alış ve satış işlemlerini gerçekleştirmekte olan Easycep, oyuncuların ilgisini çeken modelleri ile ön plana çıkmakta ve profesyonel hizmet anlayışıyla ön plana çıkmaktadır.

 

Bu yazımızda oyun oynamak için en iyi telefonlar konusuna değindik. Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/iphone-11-bilinmeyen-ozellikleri-nelerdir-61 linkinden ulaşabilirsiniz.