Telefon Okula Dönüş Hediyesi: Telefon ve Bilgisayar Önerileri

Okula Dönüş Hediyesi: Telefon ve Bilgisayar Önerileri

Okula dönüş sezonu başladı. Eylül ayı çocuklarınızın tüm sene boyunca ihtiyaç duyacağı şeyleri planlayıp onlara okula dönüş hediyesi almak için en doğru zaman! 12-05-2022

Okula dönüş sezonu başladı. Şimdi tüm okul ihtiyaçlarını belirlemek için oldukça doğru bir zaman. Okula dönüş sürecini mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmek için burada okumaya devam edebilirsiniz. Bu yazı, öğrenciler için en iyi okula dönüş ürünlerini karşılaştırmanıza ve seçmenize yardımcı olacak. Dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonların bulunduğu listede ihtiyaçlarınız için en iyi ürünü bulmanızda sizlere yol göstereceğiz.

 

Bir dizüstü bilgisayar seçimi, onu nasıl kullanmayı planladığına bağlıdır. Örneğin, dokunmatik ekranlı cihazlara alışkın küçük bir çocuğunuz varsa, dokunmatik ekranlı sağlam bir 2'si 1 arada dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar doğru seçenek olabilir. Okula dönüş hediyesi telefon ve bilgisayar önerileri için yazımızda bulunan tüm modelleri easycep.com üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

1. En Güzel Okula Dönüş Hediyesi Bilgisayarı: MacBook

MacBook M1 çipinin potansiyelini ortaya çıkarmak için geliştirilen macOS Big Sur, Mac'i büyük performans avantajları ve çok daha fazlasıyla dönüştürüyor. Uygulamalar için güçlü güncellemeler sunuyor. Minimal ve hafif yeni tasarımı ile ilgiyi üzerine toplayan bilgisayar MacBook, gizlilik özellikleri ile kullanıcıya büyük bir avantaj sağlıyor. Fotoğrafları çevirmekten Safari'ye göz atmaya kadar günlük görevleri daha hızlı gerçekleştirir. Sık kullandığınız uygulamaların hepsi ihtiyaç duyduğu güce erişebilir.

 

Parlak retina ekranıyla görüntüler inanılmaz düzeyde ayrıntı ve gerçekçilik kazanıyor. Bu sayede grafik tasarım uygulamalarını yüksek çözünürlükte kullanabilirsiniz. Metin oldukça keskin ve net görünür. Parlak LED, arka aydınlatma, koyu siyahlar ve parlak beyazlar sunar. P3'ün geniş rengi daha canlı yeşil ve kırmızı renk getiriyor. Her MacBook Pro'da True Tone teknolojisi bulunur, böylece beyaz dengesi daha doğal bir görüntüleme deneyimi için çevrenizdeki ışığın renk sıcaklığına uyacak şekilde otomatik olarak ayarlanır. M1 sayesinde FaceTime HD kamera artık sinyal işlemciden tam olarak yararlanabiliyor.

 

Apple Pay ile çevrimiçi alışveriş yaptığınızda Touch ID, kart bilgilerinizi paylaşmadan gönderim ve fatura bilgilerinizi otomatik olarak doldurur. Thunderbolt / USB 4 Ultra yüksek bant genişliği ultra çok yönlülüğü karşılar. Thunderbolt, tek bir bağlantı noktası üzerinden veri aktarımı, şarj etme ve video çıkışı sağlar. MacBook Pro'da bunlardan ikisi bulunur. MacBook Air'deki pil ömrü önemli ölçüde iyileştirilerek 15 saate kadar web'de gezinme ve 18 saate kadar video oynatma olanağı sunuyor.

 

MacBook Air'deki değişikliklerin çoğu harici değil dahili özelliktedir. MacBook Air'de önemli bir tasarım güncellemesi yok. İnce çerçeveli 13 inç Retina ekrana ve büyük bir Force Touch trackpad'e sahip diğer modeller gibi konik, kama şeklinde bir alüminyum gövdeye sahiptir. Çocuğunuza özel bir okula dönüş hediyesi almak isterseniz MacBook güzel bir seçenek olacaktır.

 

2. iPhone 11 İle Çocuklarınızı Sevindirin 

Okula dönüş hediyesi, iPhone 11, iPhone XR'ın yerini aldı. Iphone 11, Apple'ın "sıvı retina HD ekran" olarak adlandırdığı 6.1 inçlik bir LCD ekrana sahip."326ppi'de 1792 x 828 çözünürlük, 1400:1 kontrast oranı, 625 nit maksimum parlaklık, beyaz dengesini ortam aydınlatmasına ayarlamak için gerçek ton desteği ve geniş renk desteği sunuyor.

 

iPhone XR gibi, iPhone 11 de 3D Touch'ı içermiyor, bunun yerine dokunsal dokunuş kullanıyor. iPhone 11 ve 11 Pro ayrıca Haptic Touch'ı da destekliyor. Apple, iPhone serisinde 3D Touch'ı ortadan kaldırıyor.

 

Tasarım açısından, iPhone 11 altı farklı renkte gelen bir cam gövdeye sahiptir: Beyaz, Siyah, Sarı, kırmızı, mor ve yeşil. iPhone 11, bir akıllı telefondaki en sert camdan yapıldığını ve genel dayanıklılığı artırarak gelişmiş su direnci (IP68) sunduğunu belirtiliyor. Uzamsal ses ile daha sürükleyici bir ses deneyimi sağlıyor.

 

Kamera sistemi, iPhone 11'i XR'dan ayırıyor ve Apple, önceki tek lensli kameraya göre bir gelişme olan yeni bir çift lensli kamera sunuyor. Kamera kurulumunda standart bir geniş açılı kamera ve 120 derecelik görüş alanına sahip yeni bir ultra geniş açılı kamera bulunuyor. iPhone 11 Pro ve Pro Max'in aksine telefoto kamera lensi mevcut değildir. Ultra geniş açılı kamera dört kat daha fazla sahne yakalar ve manzara fotoğrafları, mimari görüntüler, dar çekimler ve daha fazlası için ideal hale getirir.

 

iPhone 11'deki kamera arayüzü, istenirse ultra geniş açılı kamerayı kullanarak çerçevenin dışındaki alanı görmenizi ve yakalamanızı sağlayan daha sürükleyici bir deneyim ile elden geçirildi. 5x'e kadar dijital yakınlaştırma gibi 2x optik uzaklaştırma da desteklenir. Genişletilmiş dinamik aralığa sahip 4K video kaydı 24, 30 veya 60fps' de mevcuttur.

 

3. Oppo Reno 4 Harika Bir Hediye Olacak

En güzel okula dönüş hediyesi arasında etkileyici ve iyi özelliklere sahip olan OPPO Reno 256GB akıllı telefon, hafif ve taşıması kolay olduğu için kaymaz bir tutuş sunar. Oppo bu yönüyle sıklıkla tercih edilen bir modeldir.

 

  • 48mp + 8MP + 13mp birincil kamera ile fotoğraf, video, uzman, zaman atlamalı, Pano, Gece, Portre / 16mp ön bakan kamera özellikler, bulunur.
  • 2340 x 1080 piksel çözünürlük, 387 ppi piksel yoğunluğu ve 16M renk desteği ile 16,9 santimetre (6,65 inç) AMOLED kapasitif dokunmatik ekranı yüksek çözünürlük sağlar.
  • Bellek, depolama ve SIM özellikleri ise 8 GB RAM / 256 GB depolama genişletilebilir kadar 256 GB depolama ve çift SIM kullanımı sağlar.
  • 2.8 GHz Qualcomm Snapdragon 855 octa çekirdekli işlemci ile Android V9 pasta tabanlı renkli OS 6.0 işletim sistemi bulunur.
  • 65W Super VOOC 2.0 flaş şarj ile şarj süresini kısaltın. Örneğin; 5 dakikalık toplantı molası sırasında %30+, 10 dakikalık güç uykusu sırasında %49 veya sadece 36 dakika içinde %100 şarj edin.
  • Reno 4 Pro'nun hem arka hem de ön kamerası, Renkli portre efektini kullanarak, modaya uygun bir siyah beyaz arka plan videosu çekmenizi sağlar. 

 

 4. Okula Dönüş Hediyesi: Samsung Galaxy S9 

Bir diğer okula dönüş hediyesi Samsung Galaxy S9, önceki modellerinde olduğu gibi aynı ekran boyutu ve en boy oranıyla S8 serisiyle neredeyse aynı özelliklere sahip. Modeller arasında ayrım yapmak için çok beğenilen değişikliklerden biri parmak izi sensörünün konumudur.

 

S8'ler kameranın yanında bulunurken, S9'ların tam altında bulunur. Bununla birlikte, en önemlisi, S9 serisi S8 üzerinde çeşitli kamera iyileştirmeleri ile donatılmıştır. Ürünün yedi rengi mevcuttur; Leylak moru, gece yarısı Siyahı, Titanyum grisi, mercan mavisi, Gündoğumu Altın, Bordo kırmızısı ve Polaris mavisi.

 

Okula dönüş hediyesi Samsung Galaxy S9, S8'de en büyük sorunlardan biri olan parmak izi sensörünü düzeltti. Her iki telefondaki kameralar da iyileştirmeler aldı. S9'un arkasında sadece tek bir kameraya sahip. Aydınlatma koşullarına bağlı olarak f/1.5 ve f/2.4 arasında geçiş yapabilen çift diyaframlı bir arka kamerası var ve bu da onu değişken diyaframlı bir kameraya sahip ilk cep telefonu yapıyor.

 

Telefonlar saniyede 60 karede 4K (2160p)  saniyede 240 karede 1080p ve saniyede 960 Kare "Süper Slow-Motion" video ile 720P'de 0.2 saniye boyunca video kaydedebiliyor.

 

Samsung Galaxy S9; 64, 128 GB depolama seçenekleriyle birlikte gelir ve depolama alanını maksimum 400 GB'a genişletmek için micro SD kart kullanma özelliğine sahiptir.

 

Bir önceki yazımıza https://easycep.com/blog/bilinmeyen-akilli-telefon-markalari-73 linkinden ulaşabilirsiniz.